braza 03.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja leczenia nawet nie podjęłam, bo po co... Przypadek nieulecalny jestem no to jest nas dwóch nieuleczalnych W tukę zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 tukę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.01.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No to śmiem twierdzić, że lekko trzech ... Mimo szału na biurku i trzech dzwoniących naraz telefonów nie mogę się opanowac żeby tu choć na sekundkę nie zajrzeć Dzień dobry Wam wszystkim Mayland - gratuluję postępów To kiedy przeprowadzka ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 tukę????? Powiedzenie takie wiesz? Staropolskie, że niby "we dwoje raźniej" A juz w większej k... ooops ... w większym gronie to w ogóle wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza teraz kumam nie znałem tego staropolskiego ale ja młody jestem to mam prawo czesc Rayzel, fajnie ze sie pojawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza teraz kumam nie znałem tego staropolskiego ale ja młody jestem to mam prawo czesc Rayzel, fajnie ze sie pojawiłaś No, a ja wiekowa jestem, jak nie przymierzając Depeesiowa stodoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.01.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza teraz kumam nie znałem tego staropolskiego ale ja młody jestem to mam prawo czesc Rayzel, fajnie ze sie pojawiłaś No, a ja wiekowa jestem, jak nie przymierzając Depeesiowa stodoła No teraz to chyba lekkko przesadziłaś Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza teraz kumam nie znałem tego staropolskiego ale ja młody jestem to mam prawo czesc Rayzel, fajnie ze sie pojawiłaś No, a ja wiekowa jestem, jak nie przymierzając Depeesiowa stodoła a tak przy okazji...ile wiosen sobie liczycie??? ja wiem że kobiet nie powinno się pytać ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.01.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Rom!!!! Jak mogłeś zadać nam kobietom takie pytanie ??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ja to jakiś chochlik forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No faktycznie, ze stodołą przesadziłam, ale odnoszę wrażenie, że oboje moglibyście być moimi dziećmi - chociaż ... I tak Was lubię Smarkacze Romciu Twoje pytanie narazie pomijam milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No faktycznie, ze stodołą przesadziłam, ale odnoszę wrażenie, że oboje moglibyście być moimi dziećmi - chociaż ... I tak Was lubię Smarkacze Romciu Twoje pytanie narazie pomijam milczeniem hihihiihihi wiedziałem Że nie uzyskam odpowiedzi ale jak już pisałem nie mogłem sie powstrzymać Ja Ciebie też lubie ......mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a tak przy okazji...ile wiosen sobie liczycie??? jak ile???? no 18, całyn czas, ino vat co roku inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a tak przy okazji...ile wiosen sobie liczycie??? jak ile???? no 18, całyn czas, ino vat co roku inny tylko kiedy wreszcie ten vat będzie się zmniejszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a tak przy okazji...ile wiosen sobie liczycie??? jak ile???? no 18, całyn czas, ino vat co roku inny tylko kiedy wreszcie ten vat będzie się zmniejszał? Inny nie znaczy większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a tak przy okazji...ile wiosen sobie liczycie??? jak ile???? no 18, całyn czas, ino vat co roku inny tylko kiedy wreszcie ten vat będzie się zmniejszał? Rom, nie czytasz uważnie!!! Przecież mówię, że co roku inny vat, nie znaczy to że większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 HIHI ale Panie są wrażliwe w tym temacie Od razu opieprz dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 HIHI ale Panie są wrażliwe w tym temacie Od razu opieprz dostałemjaki opieprz!!! grzecznie Cię upominamy cobyś czytał uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 HIHI ale Panie są wrażliwe w tym temacie Od razu opieprz dostałemjaki opieprz!!! grzecznie Cię upominamy cobyś czytał uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 HIHI ale Panie są wrażliwe w tym temacie Od razu opieprz dostałemjaki opieprz!!! grzecznie Cię upominamy cobyś czytał uważnie widać, że młody jeszcze czerwieni się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts