Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzien dobry Słoneczka Kochane :D

Rom, jeszcze raz zadasz nam takie pytanie to Cię spacyfikujemy :wink: 8) :lol:

Nie wiem jak u Was ( nie pytam Roma, bo on blisko :) ) ale u nas taki ziąb, że wyjść z domu mi się nie chciało. Na termometrze niby -10 stopni ale własnie setny raz uslyszałam w radio że temp odczuwalna jest -23 stopnie ... :o :o :o

I zdecydowanie zimniej mi się zrobiło ... :-?

Witaj, witaj :lol:

Ja dzisiaj założyłam czapkę :o I gruby golf :lol: :lol: Zimno jak cholercia :lol: A mój mąż śpi na budowie i pilnuje pieca już kolejną noc :roll: Dobrze, ze tam ciepło :lol:

Pilnuje ??? :o Zeby nie wyszedł czy żeby działał dobrze :wink: ( chyba działą skoro jest ciepło :p ) Bo moze czegoś jednak u Ciebie nie doczytałam :oops:

Witaj, witaj :lol:

Ja dzisiaj założyłam czapkę :o I gruby golf :lol: :lol: Zimno jak cholercia :lol: A mój mąż śpi na budowie i pilnuje pieca już kolejną noc :roll: Dobrze, ze tam ciepło :lol:

Pilnuje ??? :o Zeby nie wyszedł czy żeby działał dobrze :wink: ( chyba działą skoro jest ciepło :p ) Bo moze czegoś jednak u Ciebie nie doczytałam :oops:

Zmieniliśmy pellety na ekogroszek i piec sie dociera a co za tym idzie zacina się czasem :lol: Trzeba wymienić wtedy kliny i grzeje nadal. Od 3 dni nic się jednak nie dzieje złego. Moze niebawem sie ustabilizuje :lol:

Cześć Słonca kochane :D

dziękuję Wam za troskę i zainteresowanie moim losem :wink: :D

Zyję ale lekko nie jest, no i własnie - jestem zarobiona na maxa .... :o choć to zbyt delikatne określenie a innego ( bardziej dosadnego odzwierciedlającego stan rzeczy ) nie będę używać, bo Szanowna Redakacja usunie mój post 8) :oops:

Tak więc zapier...... jak motorynka, myślę o Was ( Barazunia ! Coś napisałaś w dzienniku :o muszę tam zajrzeć choćby o 3 nad ranem ) - czy piec u Mayland już się oswoił , co z przeprowadzką Kolakao , jak córunia Roma ( ile ma już ząbków ? ) , nie wiem co u Kasi i liczę na to, ze u Brazy same dobre wieści przeczytam....

No i czasem w półśnie pytam męża co się zmieniło na naszej budowie.

Niech już się skończy styczeń a może będzie ciut lepiej... :-?

Całuski i pozdrowienia dla Was wszystkich :D [/b]