Rom 03.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 no pewnie że młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 no pewnie że młody to dokładnie jak MY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 no pewnie że młody to dokładnie jak MY http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.01.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dzien dobry Słoneczka Kochane Rom, jeszcze raz zadasz nam takie pytanie to Cię spacyfikujemy Nie wiem jak u Was ( nie pytam Roma, bo on blisko ) ale u nas taki ziąb, że wyjść z domu mi się nie chciało. Na termometrze niby -10 stopni ale własnie setny raz uslyszałam w radio że temp odczuwalna jest -23 stopnie ... I zdecydowanie zimniej mi się zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witaj, witaj Ja dzisiaj założyłam czapkę I gruby golf Zimno jak cholercia A mój mąż śpi na budowie i pilnuje pieca już kolejną noc Dobrze, ze tam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dzień dobry bardzo Miłego dzionka Kochani mimo paskudnego zimna za oknem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dzień Dobry A ja Was pocieszę - dzisiaj piatek!!!!! Od jutra weekend!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rayzel ale wtopa z tym pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.01.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rayzel ale wtopa z tym pytaniem eeee tam.. od razu że wtopa ... Po prostu się droczymy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.01.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witaj, witaj Ja dzisiaj założyłam czapkę I gruby golf Zimno jak cholercia A mój mąż śpi na budowie i pilnuje pieca już kolejną noc Dobrze, ze tam ciepło Pilnuje ??? Zeby nie wyszedł czy żeby działał dobrze ( chyba działą skoro jest ciepło ) Bo moze czegoś jednak u Ciebie nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rayzel ale wtopa z tym pytaniem eeee tam.. od razu że wtopa ... Po prostu się droczymy z Tobą Przecież wiem Najlepszą obroną jest atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Oj nie bylo mnie tu nie bylo - moja wina moja wina - ale chyba juz tynki skonczone ??? od razu sie bardziej domowo zaczyna robic nie?? Czytalam ze jestes zaganiana w pracy, wiec nie ma sie co dziwic ze nie masz czasu popisac - a dom wyglada bardzo ladnie - grafitowa dachowka gora!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witaj, witaj Ja dzisiaj założyłam czapkę I gruby golf Zimno jak cholercia A mój mąż śpi na budowie i pilnuje pieca już kolejną noc Dobrze, ze tam ciepło Pilnuje ??? Zeby nie wyszedł czy żeby działał dobrze ( chyba działą skoro jest ciepło ) Bo moze czegoś jednak u Ciebie nie doczytałam Zmieniliśmy pellety na ekogroszek i piec sie dociera a co za tym idzie zacina się czasem Trzeba wymienić wtedy kliny i grzeje nadal. Od 3 dni nic się jednak nie dzieje złego. Moze niebawem sie ustabilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Reyzelcia cholibka, co z Tobą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Pewnie zarobiona jest na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No to już jest niepokojące Zarobiona, nie zarobiona - Reyzel, pokaż nam chociaż że żyjesz!!!! Jakąś głupią mine wklej, albo coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No wlasnie dziewczyny maja racje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.01.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć Słonca kochane dziękuję Wam za troskę i zainteresowanie moim losem Zyję ale lekko nie jest, no i własnie - jestem zarobiona na maxa .... choć to zbyt delikatne określenie a innego ( bardziej dosadnego odzwierciedlającego stan rzeczy ) nie będę używać, bo Szanowna Redakacja usunie mój post Tak więc zapier...... jak motorynka, myślę o Was ( Barazunia ! Coś napisałaś w dzienniku muszę tam zajrzeć choćby o 3 nad ranem ) - czy piec u Mayland już się oswoił , co z przeprowadzką Kolakao , jak córunia Roma ( ile ma już ząbków ? ) , nie wiem co u Kasi i liczę na to, ze u Brazy same dobre wieści przeczytam.... No i czasem w półśnie pytam męża co się zmieniło na naszej budowie. Niech już się skończy styczeń a może będzie ciut lepiej... Całuski i pozdrowienia dla Was wszystkich [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No dobrze, zgoda, zaper...ol!!!! To chociaż raz na dwa dni wklej właśnie choćby głupią minę!!!! Trzymaj się cielutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts