kaśka maciej 11.01.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Całuski i pozdrowienia dla Was wszystkich [/b] I vice versa Musisz trochę wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 12.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 i ja...i ja..i mnie pamietaj czasem [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.01.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 I wszytsko wiadomo - ja rowniez cieplutko pozdrawiam - nie szalej tak zycie jest jedno!!!!!!!!!!!!! Brakuje ciebie reyzelku - jak cie nie ma to chyba tylko mayland o mnie pamieta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Piec mój się oswoił a jakże Dostał z kopa trzy razy i odrazu zaczął miecić ten groszek jak należy Najgorsze jest jednak to, że mąż mu nieufa Nocuje na budowie i pieca pilnuje Nie sprzeciwiam się, bo zawsze jak tam jest to coś zrobi. Niewiele ale zawsze coś się nowego pojawia Mamy nadzieję, że na Wielkanoc zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dzień DobryMayland możesz podzielic się jaką techniką nakładałaś ten tynk w wiatrołapie. Strasznie mi się podoba. To jakiś specjalny rodzaj tynku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rom to zwykły tynk Knaufa Goldband. Przygotowuje zdjecia z kładzenia tego tynku więc niebawe je zamieszczę i opiszę co i jak. Tynk nakładałam zwykłą packą, ciągnać pasy węższą stroną Teraz bedę je jeszcze docierać by nie było zadziorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rom to zwykły tynk Knaufa Goldband. Przygotowuje zdjecia z kładzenia tego tynku więc niebawe je zamieszczę i opiszę co i jak. Tynk nakładałam zwykłą packą, ciągnać pasy węższą stroną Teraz bedę je jeszcze docierać by nie było zadziorów teraz dopiero zauważyłem że zadałem to pytanieu tutaj a nie w Twoich komentarzach Jestem dzisiaj zakręcony od rana Mam nadzieję, że Rayzel nie będzie miała nic przeciwko Mayland czekam na fotoreportarz Rayzel - pozdrówka pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rom od czasu do czasu musimy Jej przewietrzyc te komentarze wiec gadki o tynku są jak najbardziej wskazane na forum budowlanym CO Ty tu tak samiusieńki robiłeś? Szukałeś Reyzel po kątach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 CO Ty tu tak samiusieńki robiłeś? Szukałeś Reyzel po kątach? dostałem mejliczka że poajwiły sie nowe wypowiedzi to se wszedłem Rayzel wracaj w końcu do nas!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rayzel wracaj w końcu do nas!!!!! No i gdzie Ona Nawet głupiej miny nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rayzel wracaj w końcu do nas!!!!! No i gdzie Ona Nawet głupiej miny nie zrobiła Chyba pojadę do niej do roboty i ja opieprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rayzel wracaj w końcu do nas!!!!! No i gdzie Ona Nawet głupiej miny nie zrobiła Chyba pojadę do niej do roboty i ja opieprze Zrób to, może oprzytomnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Sie nie śmiej tylko szoruj do Reyzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Sie nie śmiej tylko szoruj do Reyzel to lete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.01.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dzień dobry ( mimo wszystko staram się trzymać fason i liczę na to, ze może i dla mnie będzie dobry, choć się na to nie zanosi ) Jesteście wspaniali, ze o mnie cały czas pamiętacie. A ja - mimo wszelkich wysiłków - z pracą i papierami wyglądam tak : http://emotka.net/emots/h/mur.gifhttp://emotka.net/emots/h/klnie.gifhttp://emotka.net/emots/h/glowa_w_mur.gif ale jeszcze troszkę ... będzie lepiej . W dużej mierze dzięki Wam kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ooooooooooooo zajrzała, pojawiła się, wystukała kilka słów Rom jesteś wielki! Pracusiu dbaj o siebie i witaminki jakies łykaj bo sie wykończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rayzel częśiej proszę bo się stęskniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Łoooo mamuniu!!!! Duch czy zjawa .... Nieeee!!! Reyzelcia przybyła!!!!! Wyluzuj bo zwariujesz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Reyzelciu kometa z ciebie niezla!!!!!!!!! Raz na jakis czas - ale czekamy na ciebie na dluzej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts