kolakao 24.09.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kurcze cale szczescie ze ja bylam sama, malz zostal tylko poinformowany ze tak powiem co zostalo wybrane tzn wczesniej omowilismy w jakiej kolorystyce i zamowilam - troche sie teraz przygladamy ze moglby byc ciut ciemniejszy ten klinkier ale musztrada po obiedzie ja na razie czekam z WIEEELKA niecierpliwoscia na panow od dachu - kurcze juz dawno nie bylam tak podekscytowana pozdrawiam - no powtarzam sie powtarzam z tym moim czekaniem nawet w twoich komenatzrach, ale mogliby juz przyjsc appapappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kurcze cale szczescie ze ja bylam sama, malz zostal tylko poinformowany ze tak powiem co zostalo wybrane tzn wczesniej omowilismy w jakiej kolorystyce i zamowilam - troche sie teraz przygladamy ze moglby byc ciut ciemniejszy ten klinkier ale musztrada po obiedzie ja na razie czekam z WIEEELKA niecierpliwoscia na panow od dachu - kurcze juz dawno nie bylam tak podekscytowana pozdrawiam - no powtarzam sie powtarzam z tym moim czekaniem nawet w twoich komenatzrach, ale mogliby juz przyjsc appapappa kiekie ... mój mąż się przydał, bo przynjamniej miał kto z tymi cegiałkami do dachu - dachówek - sięgnąć, bo ja to wzrostem nie grzeszę Ale to i tak się ciężko wybiera, no bo przecież jedna cegiełka nie daje obrazu całego komina ( dopiero wtedy się robi "plama" kolorystyczna ). Podejrzewam, że z wieloma rzeczami tak będzie - potem nie innego nie pozostanie jak mówienie ... się lubi co się ma I powtarzaj się, powtarzaj - może zadziała jak czary Za co ja mocno kciuki trzymam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zaglądm znowu i co widzę?? Strop jak się patrzy No super!!! Zalewanie późniejsze też było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zaglądm znowu i co widzę?? Strop jak się patrzy No super!!! Zalewanie późniejsze też było??? kiekie ... pewnie że było a jakże Przecież nie mogliśmy pozwolić aby cosik nam na głowę spadło A teraz czekamy, jutro mają zaczać murować górę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tak sobie też zajrzałam, z rewizytą Witam gospodynię i Jej miłych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zaglądm znowu i co widzę?? Strop jak się patrzy No super!!! Zalewanie późniejsze też było??? kiekie ... pewnie że było a jakże Przecież nie mogliśmy pozwolić aby cosik nam na głowę spadło A teraz czekamy, jutro mają zaczać murować górę .... eeeee, nie prześcignij mnie aby!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zaglądm znowu i co widzę?? Strop jak się patrzy No super!!! Zalewanie późniejsze też było??? kiekie ... pewnie że było a jakże Przecież nie mogliśmy pozwolić aby cosik nam na głowę spadło A teraz czekamy, jutro mają zaczać murować górę .... eeeee, nie prześcignij mnie aby!!!!! Nie ma obaw ... u Ciebie góra juz się muruje a moi dopiero wciągają pustaki na górę Strop jeszcze trochę świeży No i modlę się, aby dekarze niczego nie wywynęli - mają jeszcze jedną budowę zaklepaną - teraz tylko pytanie - kto będzie szybszy ! My czy oni No i zrób cosik żeby jakieś zdjecia wkleic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel czy wygląd zewnętrzny domku będzie taki jak w projekcie? Obejrzałam sobie realizacje tego domu i powiem, że ta "projektowa" elewacja wygląda najładniej, chociaż ja lubię ciemne dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zaglądm znowu i co widzę?? Strop jak się patrzy No super!!! Zalewanie późniejsze też było??? kiekie ... pewnie że było a jakże Przecież nie mogliśmy pozwolić aby cosik nam na głowę spadło A teraz czekamy, jutro mają zaczać murować górę .... eeeee, nie prześcignij mnie aby!!!!! Nie ma obaw ... u Ciebie góra juz się muruje a moi dopiero wciągają pustaki na górę Strop jeszcze trochę świeży No i modlę się, aby dekarze niczego nie wywynęli - mają jeszcze jedną budowę zaklepaną - teraz tylko pytanie - kto będzie szybszy ! My czy oni No i zrób cosik żeby jakieś zdjecia wkleic! postaram się, ale ten komputer jakby nie widział tego aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Reyzel czy wygląd zewnętrzny domku będzie taki jak w projekcie? Obejrzałam sobie realizacje tego domu i powiem, że ta "projektowa" elewacja wygląda najładniej, chociaż ja lubię ciemne dachy. No i właśnie u mnie też ciemny dach będzie Mnie tez się zawsze podobały ciemne dachówki i do tego jasna elewacja. Ale teraz cosik się zamieszało, bo widzieliśmy pzrecudnej urody ciemno-wiśniową elewację, z połączeniem z czarną dachówką ... cudo ! Tylko nie wiem, czy ja się na taką odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tak sobie też zajrzałam, z rewizytą Witam gospodynię i Jej miłych gości cosik mi na wzrok padło i nie zauważyłam wcześniej tego wpisu Miło mi bardzo Braza i witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tak sobie też zajrzałam, z rewizytą Witam gospodynię i Jej miłych gości cosik mi na wzrok padło i nie zauważyłam wcześniej tego wpisu Miło mi bardzo Braza i witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Rayzel witaj w klubie kochających czerwone elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Rayzel witaj w klubie kochających czerwone elewacje No jak miło Mayland - myślalam, że nam rozum odebrało, że nam się takie elewacje podobają Co do tych czerwieni ... my zrobliśmy juz test w naszym obecnym mieszkaniu - jest super. Tylko to troszkę co innego niż elewacja domu No nic, zobaczymy Coś będzie trzeba na wiosnę wybrać . Może jak mi się kiedyś uda zrobic zdjęcie - to je zamieszczę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Znajomej brat ma taki czerwony dom. Ostra czerwień. Mocny kolor. gdy go zobaczyłam 2 lata temu zamurowało mnie. Było to szokujące wrażenie. Pomyślałam wtedy, że... są odważni. Nawet nie pamietam, czy mi się podobało Dziś marzę o takim u siebie Będe łączyc go z szarością na elewacji. Ciekawe jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Znajomej brat ma taki czerwony dom. Ostra czerwień. Mocny kolor. gdy go zobaczyłam 2 lata temu zamurowało mnie. Było to szokujące wrażenie. Pomyślałam wtedy, że... są odważni. Nawet nie pamietam, czy mi się podobało Dziś marzę o takim u siebie Będe łączyc go z szarością na elewacji. Ciekawe jak wyjdzie. Wiem wiem, pamiętam, jakie przykład wrzuciłaś do swojego dziennika Ja nie myślałam o łączeniu kolorów, ale moze to dobry sposób na "złagodzenie" wizerunku. Tak czy inaczej - fakt, są to odważne domy, ale mi się podobają, Coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 nie no to niezlego masz tego KRB moj nawet nie przyjechal na popatrzenie jak sie strop zalewa a co dopiero mowic ze gumowce i stoi na gorze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja sie tez podpisuje pod taka elewacja - nawet mialam pomysl zeby taki wenecki roz zrobic u nas ale malz powiedzial stanowczo nie i po paru probach dalam za wygrana!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja mam fajnego kierownika. Dużo mi pomaga. Na działce to był wiele razy, nawet jak przejeżdża to zaglada. Doradza, daje kontakty itp.I to wszystko za tysiaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.10.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 nie no to niezlego masz tego KRB moj nawet nie przyjechal na popatrzenie jak sie strop zalewa a co dopiero mowic ze gumowce i stoi na gorze!!! hmmm.. małe sprostowanie - KRB to Kierownik Robót Budowlanych czyli ten nasz kolega, który ma tę firmę budowalną i co to nią zawiaduje i pracuje równo ze swoimi murarzami ( ten co mi dał nerwosol na urodziny -jesli ktoś pamieta z dziennika ). A prawdziwy Kierownik Budowy - czyli ten z uprawienieniami, co to dziennik uzupełnia ( albo przynajmniej powinien ) - do zalewania stropu się raczej nie rwał Ale złego słowa powiedzieć nie mogę - kiedy powinien być to jest i jak mamy jakiś problem czy pytanie - to zawsze jest do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts