Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mayland - mów głośno kiedy przyjeżdzasz a w zależności od pory roku- napój sie odpowiednio dobierze :wink:

Brazunia .... to było lekkie przegięcie :evil: :-? :wink: Czesc Slonce :D

Poznaniacy ( wbrew powszechnie panującej opinii ) są bardzo gościnni i na gościnę nie szczędzą ( czego zresztą doświadczyła Verunia - przynajmniej tak pisala :wink: 8) 8) 8)

Zapraszam - a przekonacie się o tym :D

Rom- musisz poświadczyć bo mogą mi nie uwierzyć :wink:

Papiery jeść nie wołają :wink:

Nie ma ludzi nie zastąpionych :wink:

Są urolopy, a jak nie ma to są też L4 :wink:

Kasieńko, papiery niby jeść nie wołają ale pewnych terminów się nie przesunie - np. dnia rozpoczęcia międzynarodowych targów :roll:

A urlopy i owszem...są. Mam już jakieś 60 dni zaległego :wink: :roll: Ale to troszkę z własnego wyboru :) taki ze mnie dziwny egzemplarz :wink: :oops:

W tym okresie roku nigdy w życiu ( no chyba, ze tfu tfu tak by mnie zmogło ) L4 bym nie wzięła ....

A to dlatego, ze bardzo lubię to co lubię. :D :D :D Pseprasam :oops: ... jestem monotematyczna bo przecież juz o tym pisałam :p ( Mayland - wybacz Słonce :oops: )