kaśka maciej 14.01.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Papiery jeść nie wołają Nie ma ludzi nie zastąpionych Są urolopy, a jak nie ma to są też L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Reyzel, nie ma cię i nie ma. Ja się już do ciebie przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzien doberek kochani Nawet nie wiecie jak mi milusio, kiedy tu zaglądam i widzę co piszecie Już niebawem wrócę na stałe. Jeszcze będziecie mnie mieli dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No kochana - zubełnie już się zaniedbałaś Ale cieszę się że praynajmniej czasami wpadasz. Pzodrówka no i czekamy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 25 stycznia kończy sie Budma wtedy wrócisz pewnie? Oby to nastapiło szybciutko1!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Oj zaniedbałam się, zaniedbałam Rom ... Mayland widzę, że jesteś bardzo dobrze poinformowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Słyszałam dzisiaj rano w radiu jak jechałam do pracy a Ty wspominałaś, że na targi się szykujesz więc....pomyslałam o Tobie Reyzelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rayzel będziesz na targach???? To ja wpadnę na obiecaną kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mayland bardzo dobre skojarzenia To własnie te targi ... Rom zapraszam ( hala 5, stoisko 39 )!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mayland bardzo dobre skojarzenia To własnie te targi ... Rom zapraszam ( hala 5, stoisko 39 )!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No nie!!! Poznaniak juz się wkręcił na darmową kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mayland jeśli tylko wybierasz się do Poznania bedzie mi niezmiernie miło zobaczyć i Ciebie i każdego z moich przemiłych gości forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jak tylko tam bede się wybierać nie omieszkam roztrąbić o tym całemu światu a wtedy kawa nawet z prądem wskazana bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poznaniki tak majom U nas np. panuje przeświadczenie, że Poznaniaki tak mocno oszczędzają na akumulatorach w samochodach, że nawet kierunkowskazów nie używają Cześć Reyzelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No nie!!! Poznaniak juz się wkręcił na darmową kawę My poznanioki musimy trzymać sztamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poznaniki tak majom U nas np. panuje przeświadczenie, że Poznaniaki tak mocno oszczędzają na akumulatorach w samochodach, że nawet kierunkowskazów nie używają Cześć Reyzelciu Braza ale sobioe brechtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poznaniki tak majom U nas np. panuje przeświadczenie, że Poznaniaki tak mocno oszczędzają na akumulatorach w samochodach, że nawet kierunkowskazów nie używają Cześć Reyzelciu Braza ale sobioe brechtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mayland - mów głośno kiedy przyjeżdzasz a w zależności od pory roku- napój sie odpowiednio dobierze Brazunia .... to było lekkie przegięcie Czesc Slonce Poznaniacy ( wbrew powszechnie panującej opinii ) są bardzo gościnni i na gościnę nie szczędzą ( czego zresztą doświadczyła Verunia - przynajmniej tak pisala Zapraszam - a przekonacie się o tym Rom- musisz poświadczyć bo mogą mi nie uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poświadczam I krwią podpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Papiery jeść nie wołają Nie ma ludzi nie zastąpionych Są urolopy, a jak nie ma to są też L4 Kasieńko, papiery niby jeść nie wołają ale pewnych terminów się nie przesunie - np. dnia rozpoczęcia międzynarodowych targów A urlopy i owszem...są. Mam już jakieś 60 dni zaległego Ale to troszkę z własnego wyboru taki ze mnie dziwny egzemplarz W tym okresie roku nigdy w życiu ( no chyba, ze tfu tfu tak by mnie zmogło ) L4 bym nie wzięła .... A to dlatego, ze bardzo lubię to co lubię. Pseprasam ... jestem monotematyczna bo przecież juz o tym pisałam ( Mayland - wybacz Słonce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts