Reyzel 16.01.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poświadczam I krwią podpiszę Rom, mam nadzieję, ze takiego poświęcenia nikt nie będzie wymagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poświadczam I krwią podpiszę Rom, mam nadzieję, ze takiego poświęcenia nikt nie będzie wymagał NO JA TEŻ bo tylko blefowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Poświadczam I krwią podpiszę Rom, mam nadzieję, ze takiego poświęcenia nikt nie będzie wymagał NO JA TEŻ bo tylko blefowałem typowy facet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mnie tam poswiadczenie nie potrzebne ale takie podpisane krwią byłoby bardzo wiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A czy ja napisałam, że są niegościnni Napisałam, że są oszczędni a to przecież pochwała!! Dla mnie w każdym razie jest to cecha nie do osiągnięcia Romciu, no ja tam wykrwawiać Cię nie mam zamiaru, to i z zaświadczeniami daj sobie spokój Wierzę na słowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A czy ja napisałam, że są niegościnni Napisałam, że są oszczędni a to przecież pochwała!! Dla mnie w każdym razie jest to cecha nie do osiągnięcia Romciu, no ja tam wykrwawiać Cię nie mam zamiaru, to i z zaświadczeniami daj sobie spokój Wierzę na słowo!! No nie przesadzaj, zaraz tam wykrwawił Czy są oszczędni to jeszcze nie wiem, ale na powno Poznaniacy sa bardzo uczynni- przynajmniej ci wszyscy których poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mam przyjaciółkę aktualnie co prawda zamieszkującą za morzem, ale pochodzi z Poznania!!! To najwspanialsza i najukochańsza dziewczyna pod słońcem!!!! Poza tym Poznań lubię i ... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mam przyjaciółkę aktualnie co prawda zamieszkującą za morzem, ale pochodzi z Poznania!!! To najwspanialsza i najukochańsza dziewczyna pod słońcem!!!! Poza tym Poznań lubię i ... już Ja dopiero będe musiała polubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mam przyjaciółkę aktualnie co prawda zamieszkującą za morzem, ale pochodzi z Poznania!!! To najwspanialsza i najukochańsza dziewczyna pod słońcem!!!! Poza tym Poznań lubię i ... już Ja dopiero będe musiała polubic Polubisz, polubisz Verunia to jest jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.01.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A czy ja napisałam, że są niegościnni Napisałam, że są oszczędni a to przecież pochwała!! Dla mnie w każdym razie jest to cecha nie do osiągnięcia Romciu, no ja tam wykrwawiać Cię nie mam zamiaru, to i z zaświadczeniami daj sobie spokój Wierzę na słowo!! No nie przesadzaj, zaraz tam wykrwawił Czy są oszczędni to jeszcze nie wiem, ale na powno Poznaniacy sa bardzo uczynni- przynajmniej ci wszyscy których poznałam Oj .. no widzisz Brazunia jaka nadinterpretacja z mojej strony ..... Przepraszam A oszczędnośc niektórzy mylą ze sknerstwem I czy poznaniacy są oszczędni ... nie wiem ( bynajmniej mnie to nie dotyczy ) ale są gospodarni. A to różnica. Uczynni i pomocni- zawsze. Pewnie jeszcze nie raz się o tym przekonasz Verunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja w ostatnim roku to byłam i oszczędna i skąpa i gospodarna i wogóle dziwne, ze prezesuru PKO mi nie zaproponowali dotychczas Reyzel to tylko ja swojej pracy nei znoszę ale wiem, ze praca potrafi cieszyc. Mnie by cieszyła praca w budownictwie Odnalazłam tu siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzień Dobry Mnie tu nie ma a tu widzę, że dyskuzja o poznaniakach była No ale się nie załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzień Dobry Mnie tu nie ma a tu widzę, że dyskuzja o poznaniakach była No ale się nie załapałem Nieobecni nie mają racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzień Dobry Mnie tu nie ma a tu widzę, że dyskuzja o poznaniakach była No ale się nie załapałem Nieobecni nie mają racji przypominam że to "język" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wieeemmm!!! Poszukam większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Tutaj tez nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.01.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 jestem - wpadłam się zameldować ..... nie żyję . Tęsknię za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A jestes jeszcze czy juz sobie poslzas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Reyzelciu struśPędziwiatr to przy Tobie pikuś Miłego dzionka!! Od czasu do czasu wychyl nos spod tej sterty papierzysk i zaczerpnij świeżego powietrza ... No smutno ty bez Ciebie jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.01.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Wychylwam się zza starty papierzysk i nie konczących się rozmów tel i zaglądam kiedy tylko mogę Brazunia . Mi też jest zmutono bez Was ale jak tu zagladam to od razu mi lepiej Co u Ciebie słychać Kolakao ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts