Reyzel 29.01.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Mayland, przeżyła to chyba zbyt szumne słowo Obecnie wegetuję A z tym wykańczeniem się - to posprawdzam, posprawdzam jak tam Wasze postępy, jak Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Masz szczęście!!!! Byłam bliska wybuchu Cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.01.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hej Brazunia Jak widzę cudem uniknęłam wielkiego booommm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hej Brazunia Jak widzę cudem uniknęłam wielkiego booommm Można dopisać jako 8 cud świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.01.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hej Brazunia Jak widzę cudem uniknęłam wielkiego booommm Można dopisać jako 8 cud świata I tej wersji się trzymajmy Choć cudów w ostatnim czasie mogę naliczyć zdecydowanie więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hej Brazunia Jak widzę cudem uniknęłam wielkiego booommm Można dopisać jako 8 cud świata I tej wersji się trzymajmy Choć cudów w ostatnim czasie mogę naliczyć zdecydowanie więcej ... Gdzie te cudy(a) cuda!!robią .. pojadę tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.01.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A w ub tygodniu ( znów mi się dostanie, że ciągle o pracy piszę ) kilka takich się zdarzyło w P-niu Zapraszam Brazunia, może i dla Ciebie jakiś cud nastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzień Dobryhttp://ucztavege.most.org.pl/images/paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.01.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hej Romuś, dzien dobry Ale smaczne te pączki .... mniam mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hej Romuś, dzien dobry Ale smaczne te pączki .... mniam mniam.... czesc Rayzel częstuj się proszę w razie czego doniosę jak tam na budowie??? cichutko coś ostatnio jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witanko!!!!! Wpadłam na ponczucia Reyzelciaczy Ty juz normalnie funkcjonujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.01.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzięki Rom Co do budowy ... cichutko jestem bo nie miałam za bardzo czasu na tematy budowy - mąż mi tylko donosił co się dzieje A poza tym, to same problemy z wykonawcami - nawet mi się nie chciało wylewać żółci ... Tynki wreszcie skończyli ( miesiąc dłużej niż miało byc), elektryk ma luz - wchodzi i wychodzi jak mu się chce ( choć na szczęście zrobił wszystko przed połozeniem tynków, tak jak miał ). Przedwczoraj mieli wejść instalatorzy - nie mogłam ich złapac Mają byc dzisiaj na ustalenie wszystkiego, a w poniedzialek wejść robić ... Poza tym zmieniliśmy ekpię . Mieli nam Ci sami co do tej pory robić dalej wykonczeniówkę ale starcilismy cierpliwość.... Zobaczymy jak będzie. Czy nie wpadniemy z deszczu pod rynnę A poza tym mam masakrę w firmie. Klęska urodzaju nam się przytrafila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.01.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witanko!!!!! Wpadłam na ponczucia Reyzelciaczy Ty juz normalnie funkcjonujesz?? Cześć Brazunia Z tym "normalnie" to bym nie przesadzała Ale będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 HAHAHA KLĘSKA URODZAJU jeżeli ta "klęska" przełoży się na stan Twojego portfela to pozostaje się tylko cieszyć tylko my się nie cieszymy bo bez ciebie jakby tu na forum jakiegoś niezbędnego trybu brakowało trzymam kciuki za budowę ............i skrobnij cos czasami w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.01.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 HAHAHA KLĘSKA URODZAJU jeżeli ta "klęska" przełoży się na stan Twojego portfela to pozostaje się tylko cieszyć tylko my się nie cieszymy bo bez ciebie jakby tu na forum jakiegoś niezbędnego trybu brakowałotrzymam kciuki za budowę ............i skrobnij cos czasami w dzienniczku Rom, nawet nie wiesz jak mi milusio ... Nie wiem co powiedzieć. I przecież nie znikam stąd -piszę gdy mogę . I w dzienniczku koniecznie muszę nadrobić zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 HAHAHA KLĘSKA URODZAJU jeżeli ta "klęska" przełoży się na stan Twojego portfela to pozostaje się tylko cieszyć tylko my się nie cieszymy bo bez ciebie jakby tu na forum jakiegoś niezbędnego trybu brakowałotrzymam kciuki za budowę ............i skrobnij cos czasami w dzienniczku Rom, nawet nie wiesz jak mi milusio ... Nie wiem co powiedzieć. I przecież nie znikam stąd -piszę gdy mogę . I w dzienniczku koniecznie muszę nadrobić zaległości... no wiem że piszesz...ale ja jestem ciągle nienasycowny dla mnie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Super, że sama doszłaś do wniosku na temat posiadanych zaległości w dzienniczku A skoro w pracy klęska urodzaju, to tylko się cieszyć; istnieje ogromne prawdopodobieństwo,że Twój portfel też ulegnie tej klęsce Miłęgo dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Reyzelcia rzuć na moment te robotę i chodź opić moje zdane testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Reyzelcia rzuć na moment te robotę i chodź opić moje zdane testy TO JUZ ????? Już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć Rayzel Z radością odkryłem Twój wczorajszy powrót na forum Mam nadzieję, że to już na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts