Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej Brazunia :D

Jak widzę cudem uniknęłam wielkiego booommm 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Można dopisać jako 8 cud świata :D :D

I tej wersji się trzymajmy :wink: :roll:

Choć cudów w ostatnim czasie mogę naliczyć zdecydowanie więcej ... :lol:

Gdzie te cudy(a) :roll: cuda!!robią .. pojadę tam :wink:

Dzięki Rom :D

Co do budowy ... cichutko jestem bo nie miałam za bardzo czasu na tematy budowy - mąż mi tylko donosił co się dzieje :-?

A poza tym, to same problemy z wykonawcami - nawet mi się nie chciało wylewać żółci ... :x Tynki wreszcie skończyli ( miesiąc dłużej niż miało byc), elektryk ma luz - wchodzi i wychodzi jak mu się chce ( choć na szczęście zrobił wszystko przed połozeniem tynków, tak jak miał ). Przedwczoraj mieli wejść instalatorzy - nie mogłam ich złapac :-? Mają byc dzisiaj na ustalenie wszystkiego, a w poniedzialek wejść robić ...

Poza tym zmieniliśmy ekpię . Mieli nam Ci sami co do tej pory robić dalej wykonczeniówkę ale starcilismy cierpliwość....

Zobaczymy jak będzie. Czy nie wpadniemy z deszczu pod rynnę :-? :-? :-?

A poza tym mam masakrę w firmie. :o

Klęska urodzaju nam się przytrafila :roll: :roll: :roll:

HAHAHA KLĘSKA URODZAJU :D :D :D

jeżeli ta "klęska" przełoży się na stan Twojego portfela to pozostaje się tylko cieszyć

tylko my się nie cieszymy bo bez ciebie jakby tu na forum jakiegoś niezbędnego trybu brakowało

trzymam kciuki za budowę

............i skrobnij cos czasami w dzienniczku

jeżeli ta "klęska" przełoży się na stan Twojego portfela to pozostaje się tylko cieszyć

tylko my się nie cieszymy bo bez ciebie jakby tu na forum jakiegoś niezbędnego trybu brakowałotrzymam kciuki za budowę

:oops: Rom, nawet nie wiesz jak mi milusio ... Nie wiem co powiedzieć.

I przecież nie znikam stąd -piszę gdy mogę . I w dzienniczku koniecznie muszę nadrobić zaległości... :roll:

tylko my się nie cieszymy bo bez ciebie jakby tu na forum jakiegoś niezbędnego trybu brakowałotrzymam kciuki za budowę

:oops: Rom, nawet nie wiesz jak mi milusio ... Nie wiem co powiedzieć.

I przecież nie znikam stąd -piszę gdy mogę . I w dzienniczku koniecznie muszę nadrobić zaległości... :roll:

no wiem że piszesz...ale ja jestem ciągle nienasycowny :D

dla mnie za mało :D

Super, że sama doszłaś do wniosku na temat posiadanych zaległości w dzienniczku :wink: A skoro w pracy klęska urodzaju, to tylko się cieszyć; istnieje ogromne prawdopodobieństwo,że Twój portfel też ulegnie tej klęsce :wink: :D

Miłęgo dzionka!!!