mayland 05.02.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja też mam taka nadzieję. Niebawem minie miesiac bez wpisu do dziennika Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja też mam taka nadzieję. Niebawem minie miesiac bez wpisu do dziennika Dzień dobry nieee, noo dostaniesz ndst lub nkl jak tak dalej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 nkl?????? a co to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 nkl?????? a co to???? Nieklasyfikowany - chyba coś w tym stylu!!! Gorsze to niż ndst!! Rany, ale się Kasia wkurzyła Reyzel, Ty lepiej uważaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 nkl?????? a co to???? No w zasadzie reyzel się kwalifikuje na nkl: nieklasyfikowana, czyli ponad 50% nieobecności na zajęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Rayzel podciągnij się bo zostaniesz na drugi rok w tej samej klasie i co??? Nie będziemy wtedy już razem chodzić na lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 nkl?????? a co to???? Nieklasyfikowany - chyba coś w tym stylu!!! Gorsze to niż ndst!! Rany, ale się Kasia wkurzyła Reyzel, Ty lepiej uważaj!!! No gorsze racja: uczniowie się boją tego jak diabeł święconej wody: wiadomo, ze jak jest ndst, to zawsze coś można ściemnić, że pani się uwzięła nkl już nie daje takiej możlwiości, to jest czarno na białym: olewałeś dany przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jezusie słodki No nie, jak już dostalam od Pani nauczycielki nkl to po mnie .... I jak ja się teraz wygrzebię ??? Uwierzcie mi, ze się staram ale .... doba jest zbyt krótka . I wieczorami - albo wogóle porozmawiam z mężem ( choć przez godz, zanim padnięta zasnę na kanapie ) albo usiądę i napiszę do Was kilka słów i cosik w dzienniku ... No i niestety mąż wygrywa ( pseprasam Was ) bo jak on mi da nkl-a ( a też jest nauczycielem ) to dopiero będzie Dla zainteresowanych - krótki informator budowlany : * elektryk wreszcie skończył * tynki wreszcie skończone - choć spiep......ne na maxa ( połowy nie zapłacilismy, zeby mieć na 3 wartswę szpachlu ) * jak napisałam wcześniej- rozstaliśmy się z ekipą która miała nam robić dalej, do końca całą wykończeniówkę * po prawie 2 tyg opóźnienia dziś weszła ekipa od inst wod-kan-gaz. * jak dobrze pójdzie w przyszłym tyg robimy wylewki * kolejna ekipa ( ta nowa na wykonczeniówkę ) już czeka zeby tylko zacząc robić * czerwiec jest nadal realny .... Milion problemow, które były po drodze - pominęłam milczeniem. Całuski dla Was wszystkich i dziękuję, ze o mnie pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Całuski dla Was wszystkich i dziękuję, ze o mnie pamiętacie normalnie mnie pocałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Całuski dla Was wszystkich i dziękuję, ze o mnie pamiętacie normalnie mnie pocałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cieszę się, że od czasu do czasu dajesz znak życia A Ty się Tygrys tak nie nadstawiaj do tych buziaków, to dla nas wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cieszę się, że od czasu do czasu dajesz znak życia A Ty się Tygrys tak nie nadstawiaj do tych buziaków, to dla nas wszystkich ja mam blisko to odbiorę w Waszym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Reyzel tynki to chyba jakieś 80% ma spiep..... więc sie nie przejmuj tak nimi U mnie tez nie ma ideału No to mieliście troche przejść jak widzę. DObrze, ze jest juz druga ekipa do wykończeniówki. Po wylewkach wszystko juz potoczy sie błyskwicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cieszę się, że od czasu do czasu dajesz znak życia A Ty się Tygrys tak nie nadstawiaj do tych buziaków, to dla nas wszystkich ja mam blisko to odbiorę w Waszym imieniu proszę proszę jaki ochotnik A jak miałeś mnie odwiedzić na targach to za daleko Ci było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cieszę się, że od czasu do czasu dajesz znak życia A Ty się Tygrys tak nie nadstawiaj do tych buziaków, to dla nas wszystkich No daję, daję znak życia. staram się jak mogę, uwierz mi Brazunia Wiesz, czasem zazdroszczam innym kobietkom budującym, że nie pracują ( albo w zdecydowanie mniejszym wymierze czasowym ) i mają czas na budowę, forum, bieganie w ciągu dnia po sklepach, wyszukiwanie ciekawych pomyslów, dobrych a tańszych rozwiązań .... ehhhh.... rozmarzyłam się. Ale tak na chwilkę. Już wracam co rzeczywistości Dam radę. Czasem tylko wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cieszę się, że od czasu do czasu dajesz znak życia A Ty się Tygrys tak nie nadstawiaj do tych buziaków, to dla nas wszystkich ja mam blisko to odbiorę w Waszym imieniu proszę proszę jaki ochotnik A jak miałeś mnie odwiedzić na targach to za daleko Ci było ups w ten weekend ja jestem na targach - to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Reyzel tynki to chyba jakieś 80% ma spiep..... więc sie nie przejmuj tak nimi U mnie tez nie ma ideału No to mieliście troche przejść jak widzę. DObrze, ze jest juz druga ekipa do wykończeniówki. Po wylewkach wszystko juz potoczy sie błyskwicznie! Pewnie masz rację Mayland ale szlag mnie trafia jak na nie patrzę. A szczególnie jak mi ktoś wciska kit, że jest dobrze i że wg niego dwukrotne tynkowanie w zupełności wystarczy wrrrrrrrrrrrrrrrr..... Przejść jest więcej ale szkoda mi energii na to, zeby się wnerwiać. Też mam nadzieję, ze będzie już z górki ... ale jak widzę ile rzeczy jest do zrobienia i ogarnięcia to i mnie samą ogarnia zwątpienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 w ten weekend ja jestem na targach - to zapraszam Jakie to targi ?? Nic mi się nie kojarzy... No i z pewnością w weekend do poznania się nie wybieram może innym razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 w ten weekend ja jestem na targach - to zapraszam Jakie to targi ?? Nic mi się nie kojarzy... No i z pewnością w weekend do poznania się nie wybieram może innym razem ? targi są raz do roku więc inny raz nie wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 w ten weekend ja jestem na targach - to zapraszam Jakie to targi ?? Nic mi się nie kojarzy... No i z pewnością w weekend do poznania się nie wybieram może innym razem ? targi są raz do roku więc inny raz nie wchodzi w gre To ze targi są raz do roku to się domyslam A mówiąc o innym razie miałam na myśli po prostu spotaknie - przecież jesteśmy prawie sąsiadami zza miedzy Nie płacz Tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts