Rom 07.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 w ten weekend ja jestem na targach - to zapraszam Jakie to targi ?? Nic mi się nie kojarzy... No i z pewnością w weekend do poznania się nie wybieram może innym razem ? targi są raz do roku więc inny raz nie wchodzi w gre To ze targi są raz do roku to się domyslam A mówiąc o innym razie miałam na myśli po prostu spotaknie - przecież jesteśmy prawie sąsiadami zza miedzy Nie płacz Tygrysku to ja jestem za od mojej pracy do Twojej rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wszystkie złe chwile zrekompensuje Ci fakt zamieszkania we własnym domciu!!!! To jest niepowtarzalny moment - przeprowadzka do świeżych, pachnących nowością i wymuskanych przez samą Ciebie wnętrz Pies drapał złe chwile w czasie budowy - liczy się efekt!!!!! A ja mam nadzieję niedługo wymądrzać się nad Twoimi pomysłami wystroju wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.02.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć w to co mówisz, Brazunia, ale obecnie mam chyba zły czas i większość rzeczy widzę w czarnych barwach... Wydawało mi sie, że wszystko moze pięknie i sprawnie pójśc a jak teraz na to patrzę to już nie jest tak kolorowo. I wkurzam się, ze nawet nie mam weny, żeby wymyslać te wystroje, o których piszesz. Nie mam siły. A kolory, płytki .... zaraz muszę wszystko podać na tacy naszym magikom a ja nic nie wiem Jednym słowem - masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć w to co mówisz, Brazunia, ale obecnie mam chyba zły czas i większość rzeczy widzę w czarnych barwach... Wydawało mi sie, że wszystko moze pięknie i sprawnie pójśc a jak teraz na to patrzę to już nie jest tak kolorowo. I wkurzam się, ze nawet nie mam weny, żeby wymyslać te wystroje, o których piszesz. Nie mam siły. A kolory, płytki .... zaraz muszę wszystko podać na tacy naszym magikom a ja nic nie wiem Jednym słowem - masakra. Jak chcesz, to mozemy wybrac te płytki za ciebie Może cię pocieszy to, ze prawie kazdny z nas przechodził lub przechodzi to co ty. Trzeba to po prostu jakos przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Verunia miałam to samo napisać aczkolwiek inaczej Reyzel zleć to nam Od kilku miesiecy nic innego nie robimy tylko wybieramy Albo powiedz co chcesz a my Ci podamy na tacy: producentów, sprzedawców, dostawców, ceny, serwisy... Jak nie masz koncepcji - no problem, stworzymy ją dla Ciebie Pamiętaj, szepnij słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Verunia miałam to samo napisać aczkolwiek inaczej Reyzel zleć to nam Od kilku miesiecy nic innego nie robimy tylko wybieramy Albo powiedz co chcesz a my Ci podamy na tacy: producentów, sprzedawców, dostawców, ceny, serwisy... Jak nie masz koncepcji - no problem, stworzymy ją dla Ciebie Pamiętaj, szepnij słówko Wszystko ci dobierzemy co będziesz chciała. ostatnio jesteśmy na etapie kanap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Verunia miałam to samo napisać aczkolwiek inaczej Reyzel zleć to nam Od kilku miesiecy nic innego nie robimy tylko wybieramy Albo powiedz co chcesz a my Ci podamy na tacy: producentów, sprzedawców, dostawców, ceny, serwisy... Jak nie masz koncepcji - no problem, stworzymy ją dla Ciebie Pamiętaj, szepnij słówko Wszystko ci dobierzemy co będziesz chciała. ostatnio jesteśmy na etapie kanap oraz drzwi zewnętrznych i bram garażowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja to wszystko wykreślę na wirtualnym papierze i będzie wiadomo o co chodzi Nie pamiętam, czy masz wklejony plan swojego domciu w dzienniku, jakby nie to znajdź czas na uzupełnienie tego braku - musze wiedzieć, jak ustawiać meble, no nie Co do płytek i innych takich tam to na pewno coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Rayzel z Taką ekipą to nie masz co się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Towarzystwo jest PIERWSZOLIGOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.02.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzien dobry No nie ... tak pięknie mi się dzień zaczął jak tu zajrzałam Dziękuję Wam za to JESTEŚCIE KOCHANI !!!! No i racja - z taką ekipą nie mam się o co martwić hmm.... a skoro się tak zaoferowałyście .... aż grzech nie wykorzystać Drzwi zew i wew powiedzmy, że mam wybrane. Zew robi stolarz a wew - na dole będą Polskone - Kongo : http://www.pol-skone.pl/public/Image/www/produkty/drzwi/wewnatrzlokalowe/zd/kongo_s.jpg No i do tego potrzebuję płytki - jasne i ciemne, najlepiej w kolorystyce- fakurze podobnej do bambusa, hebanu itp. Najlepiej w prostokątach albo duże kwadraty .... No i poproszę o ceramikę przystępną cenowo ... I to jest mój największy problem, bo na dole mam przestrzeń otwartą i muszę sensownie położyć te dwa kolory na korytarzu, w salonie jadalni. Ewentualnie mogę zmienić płytki w kuchni ale nie mogą one się radykalnie różnić, żeby się nie "gryzło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzień DobryRayzel piekne te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Najtańszy gres polerowany (w cieniutkie paseczki w jednym kierunku) 50x50jest w Obi. To chiński gres polerowany Ceramstic i kosztuje 30zł/m2. Nie ma za to ciemnego w tym rozmiarze.Jasno beżowy i ciemno brązowy jest też z Ceramstica ale juz w rozmiarze 45x45 lub prostokatny i kosztuje ok. 70zł/m2. Jest kilka odcieni brązu. Nie ma jednak wzoru hebanu ani bambusa. Takie ciapki są, co moze byc praktyczne w uzytkowaniu bo nie widac plam. Ja mam drzwi PolSKone Bueno które reklamuję własnie. Wszystkie skrzydła mam z plamami, jakby odpryski lakieru. Małe ale widoczne. Narazie czekam na wizytę z PolSkone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Tu kupowałam ceramikę http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=194545 Kabinę parową tu http://www.allegro.pl/item281304057_kabina_parowa_sauna_hydromasaz_hi_fi.html Wannę juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mayland to ja się ustawiam w kolejce do tej kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.02.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzień Dobry Rayzel piekne te drzwi Dziękuję Na dole poszaleliśmy i bierzemy to co nam się spodobało A na górze - to na co nas stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jak narazie to kolejek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzień Dobry Rayzel piekne te drzwi Dziękuję Na dole poszaleliśmy i bierzemy to co nam się spodobało A na górze - to na co nas stać To tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jak narazie to kolejek nie ma uffffffffffff nie będę długo stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.02.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mayland Ty to informator błyskawiczny jesteś ... A z tymi drzwiami Polskone- to aktualnie, jakies nowe reklamujesz ? Z płytkami - muszę w takim razie posprawdzać to co mi napisałas, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts