Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

w ten weekend ja jestem na targach - to zapraszam :D

Jakie to targi ??

Nic mi się nie kojarzy... No i z pewnością w weekend do poznania się nie wybieram :( :( może innym razem ?

targi są raz do roku więc inny raz nie wchodzi w gre :cry: :cry: :cry:

To ze targi są raz do roku to się domyslam :lol:

A mówiąc o innym razie miałam na myśli po prostu spotaknie - przecież jesteśmy prawie sąsiadami zza miedzy :wink: :D :D

Nie płacz Tygrysku 8) :wink: :D

to ja jestem za :D :D :D

od mojej pracy do Twojej rzut beretem

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkie złe chwile zrekompensuje Ci fakt zamieszkania we własnym domciu!!!! To jest niepowtarzalny moment - przeprowadzka do świeżych, pachnących nowością i wymuskanych przez samą Ciebie wnętrz :D Pies drapał złe chwile w czasie budowy - liczy się efekt!!!!!

A ja mam nadzieję niedługo wymądrzać się nad Twoimi pomysłami wystroju wnętrz :wink: :D

Nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć w to co mówisz, Brazunia, ale obecnie mam chyba zły czas i większość rzeczy widzę w czarnych barwach... :-? Wydawało mi sie, że wszystko moze pięknie i sprawnie pójśc a jak teraz na to patrzę to już nie jest tak kolorowo. :-?

I wkurzam się, ze nawet nie mam weny, żeby wymyslać te wystroje, o których piszesz. Nie mam siły.

A kolory, płytki .... zaraz muszę wszystko podać na tacy naszym magikom a ja nic nie wiem :o :cry:

Jednym słowem - masakra. :cry: :cry: :cry:

Nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć w to co mówisz, Brazunia, ale obecnie mam chyba zły czas i większość rzeczy widzę w czarnych barwach... :-? Wydawało mi sie, że wszystko moze pięknie i sprawnie pójśc a jak teraz na to patrzę to już nie jest tak kolorowo. :-?

I wkurzam się, ze nawet nie mam weny, żeby wymyslać te wystroje, o których piszesz. Nie mam siły.

A kolory, płytki .... zaraz muszę wszystko podać na tacy naszym magikom a ja nic nie wiem :o :cry:

Jednym słowem - masakra. :cry: :cry: :cry:

Jak chcesz, to mozemy wybrac te płytki za ciebie :wink:

Może cię pocieszy to, ze prawie kazdny z nas przechodził lub przechodzi to co ty. Trzeba to po prostu jakos przezyc

Verunia miałam to samo napisać aczkolwiek inaczej :wink: :lol: :lol:

Reyzel zleć to nam 8) Od kilku miesiecy nic innego nie robimy tylko wybieramy :lol: Albo powiedz co chcesz a my Ci podamy na tacy: producentów, sprzedawców, dostawców, ceny, serwisy... :lol: :lol: Jak nie masz koncepcji - no problem, stworzymy ją dla Ciebie :lol: :lol:

Pamiętaj, szepnij słówko :wink: :lol:

Reyzel zleć to nam 8) Od kilku miesiecy nic innego nie robimy tylko wybieramy :lol: Albo powiedz co chcesz a my Ci podamy na tacy: producentów, sprzedawców, dostawców, ceny, serwisy... :lol: :lol: Jak nie masz koncepcji - no problem, stworzymy ją dla Ciebie :lol: :lol:

Wszystko ci dobierzemy co będziesz chciała. ostatnio jesteśmy na etapie kanap :lol:

Wszystko ci dobierzemy co będziesz chciała. ostatnio jesteśmy na etapie kanap :lol:

oraz drzwi zewnętrznych i bram garażowych :lol:

A ja to wszystko wykreślę na wirtualnym papierze i będzie wiadomo o co chodzi :D

Nie pamiętam, czy masz wklejony plan swojego domciu w dzienniku, jakby nie to znajdź czas na uzupełnienie tego braku - musze wiedzieć, jak ustawiać meble, no nie :wink: Co do płytek i innych takich tam to na pewno coś wymyślimy :D

Dzien dobry :D

No nie ... tak pięknie mi się dzień zaczął jak tu zajrzałam :D :D :D :D Dziękuję Wam za to :D

JESTEŚCIE KOCHANI !!!!

No i racja - z taką ekipą nie mam się o co martwić 8)

hmm.... a skoro się tak zaoferowałyście .... aż grzech nie wykorzystać :oops: :oops: :oops:

Drzwi zew i wew powiedzmy, że mam wybrane. Zew robi stolarz a wew - na dole będą Polskone - Kongo :

http://www.pol-skone.pl/public/Image/www/produkty/drzwi/wewnatrzlokalowe/zd/kongo_s.jpg

No i do tego potrzebuję płytki - jasne i ciemne, najlepiej w kolorystyce- fakurze podobnej do bambusa, hebanu itp. Najlepiej w prostokątach albo duże kwadraty .... No i poproszę o ceramikę przystępną cenowo ... 8)

I to jest mój największy problem, bo na dole mam przestrzeń otwartą i muszę sensownie położyć te dwa kolory na korytarzu, w salonie jadalni.

Ewentualnie mogę zmienić płytki w kuchni ale nie mogą one się radykalnie różnić, żeby się nie "gryzło" :roll:

Najtańszy gres polerowany (w cieniutkie paseczki w jednym kierunku) 50x50jest w Obi. To chiński gres polerowany Ceramstic i kosztuje 30zł/m2. Nie ma za to ciemnego w tym rozmiarze.

Jasno beżowy i ciemno brązowy jest też z Ceramstica ale juz w rozmiarze 45x45 lub prostokatny i kosztuje ok. 70zł/m2. Jest kilka odcieni brązu. Nie ma jednak wzoru hebanu ani bambusa. Takie ciapki są, co moze byc praktyczne w uzytkowaniu bo nie widac plam.

Ja mam drzwi PolSKone Bueno które reklamuję własnie. Wszystkie skrzydła mam z plamami, jakby odpryski lakieru. Małe ale widoczne. Narazie czekam na wizytę z PolSkone.