Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ładne mi grzeczna :roll: Posadzki, balkony, podłogówka - zrobione; płytki - wybrane!!! Cała reszta też już się kroi !!!! Nieźle narozrabiałaś!!!!

Przy okazji - płytki świetne, aczkolwiek nie w moim kolorze - mają tam inne kolory???? Wielkość i faktura jak dla mnie!!!!! Nie mogę wejść na stronę :-?

Gratuluję!!!! U Veruni już się w kolejkę do parapetówy wepchnęłam, mam wprawę :D Siem zapisujem jako pierwsza do Ciebie :D I nie dam się wygonić!!!!

Ładne mi grzeczna :roll: Posadzki, balkony, podłogówka - zrobione; płytki - wybrane!!! Cała reszta też już się kroi !!!! Nieźle narozrabiałaś!!!!

Przy okazji - płytki świetne, aczkolwiek nie w moim kolorze - mają tam inne kolory???? Wielkość i faktura jak dla mnie!!!!! Nie mogę wejść na stronę :-?

Gratuluję!!!! U Veruni już się w kolejkę do parapetówy wepchnęłam, mam wprawę :D Siem zapisujem jako pierwsza do Ciebie :D I nie dam się wygonić!!!!

A zapraszam, zapraszam Brazunia :D I nikogo wyganiać nie zmaierzam 8)

Szczerze mówiąc to nie zwróciłam uwagi na inne ... w salonie cosik tam jeszcze było :roll: ale ja akurat szukałam takich kolorów.

Jak będę next time, to sprawdzę co tam jeszcze jest.

Reyzel a jaka cena tych plytek? Może te pierwsze bym sobie na podłogę w łazience strzeliła :roll:

Verunia - ja je znalazłam za jakieś 70 zł ale nie w Poznaniu tylko w miasteczkach bliższych mojej dziurze.

Podobno w Poznaniu kosztują około 130 :o

Ale jest czasem okazaja, zeby kupić II gat - my się niestety zgapiliśmy :evil: - za jakieś 30 zł :o :o :o

Mało nie padałm z wrażenia.

Gdybyś chciała jakieś konkrety - gdzie i jak - daj znać :D