braza 21.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć Reyzelciu Nie mam już sił, ale jutro sprawdzę, co też tam u siebie narozrabiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.02.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Cześć Reyzelciu Nie mam już sił, ale jutro sprawdzę, co też tam u siebie narozrabiałaś ehh... Brazunia, grzeczna byłam . Naprawdę. Jak znajdziesz chwilkę ( a wiem, ze masz sporo wszędzie do nadrobienia ) to zapraszam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ładne mi grzeczna Posadzki, balkony, podłogówka - zrobione; płytki - wybrane!!! Cała reszta też już się kroi !!!! Nieźle narozrabiałaś!!!! Przy okazji - płytki świetne, aczkolwiek nie w moim kolorze - mają tam inne kolory???? Wielkość i faktura jak dla mnie!!!!! Nie mogę wejść na stronę Gratuluję!!!! U Veruni już się w kolejkę do parapetówy wepchnęłam, mam wprawę Siem zapisujem jako pierwsza do Ciebie I nie dam się wygonić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel, ładne te płytki Wam odbiło na zebrano, nam na antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel, ładne te płytki Wam odbiło na zebrano, nam na antracyt A ja mam hyzia na punkcie grafitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel a jaka cena tych plytek? Może te pierwsze bym sobie na podłogę w łazience strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel, ładne te płytki Wam odbiło na zebrano, nam na antracyt A ja mam hyzia na punkcie grafitu grafit, antracyt wsio rawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Reyzel, ładne te płytki Wam odbiło na zebrano, nam na antracyt A ja mam hyzia na punkcie grafitu grafit, antracyt wsio rawno Święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ładne mi grzeczna Posadzki, balkony, podłogówka - zrobione; płytki - wybrane!!! Cała reszta też już się kroi !!!! Nieźle narozrabiałaś!!!! Przy okazji - płytki świetne, aczkolwiek nie w moim kolorze - mają tam inne kolory???? Wielkość i faktura jak dla mnie!!!!! Nie mogę wejść na stronę Gratuluję!!!! U Veruni już się w kolejkę do parapetówy wepchnęłam, mam wprawę Siem zapisujem jako pierwsza do Ciebie I nie dam się wygonić!!!! A zapraszam, zapraszam Brazunia I nikogo wyganiać nie zmaierzam Szczerze mówiąc to nie zwróciłam uwagi na inne ... w salonie cosik tam jeszcze było ale ja akurat szukałam takich kolorów. Jak będę next time, to sprawdzę co tam jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Reyzel, ładne te płytki Wam odbiło na zebrano, nam na antracyt A ja mam hyzia na punkcie grafitu hehe... czyli każdy ma jakiegoś swira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Reyzel a jaka cena tych plytek? Może te pierwsze bym sobie na podłogę w łazience strzeliła Verunia - ja je znalazłam za jakieś 70 zł ale nie w Poznaniu tylko w miasteczkach bliższych mojej dziurze. Podobno w Poznaniu kosztują około 130 Ale jest czasem okazaja, zeby kupić II gat - my się niestety zgapiliśmy - za jakieś 30 zł Mało nie padałm z wrażenia. Gdybyś chciała jakieś konkrety - gdzie i jak - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Przyszłam i przyniosłam ze zobą pogodę ducha!!!!!! Reyzelciu, świat jest piękny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Przyszłam i przyniosłam ze zobą pogodę ducha!!!!!! Reyzelciu, świat jest piękny!!!!! No i optymistycznie się zrobiło U mnie słoneczko więc też mam dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Przyszłam i przyniosłam ze zobą pogodę ducha!!!!!! Reyzelciu, świat jest piękny!!!!! No i optymistycznie się zrobiło U mnie słoneczko więc też mam dobry humor I jak tu mieć zły nastrój przy Was ?? Się nie da Dziekuję że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No wiesz co Do innych na pogaduchy chodzisz, a ja to co Stryszek galanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No wiesz co Do innych na pogaduchy chodzisz, a ja to co Stryszek galanty Czesc Słonce U Ciebie zawsze tak pełno gości, ze czuję się lekko zagubiona A czasem jak zaglądam to i Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Reyzelciu, no wymiękłam Zagubiona duszyczko Ty moja A jak zaglądasz i mnie nie ma, to ... zostaw wiadomość - oddzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Reyzelciu, no wymiękłam Zagubiona duszyczko Ty moja A jak zaglądasz i mnie nie ma, to ... zostaw wiadomość - oddzwonię dziękuję Brazunia, zapamiętam na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Czym chcecie wykończyć ściany na stryszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Czym chcecie wykończyć ściany na stryszku? Zielono-blado-czerwonego pojęcia nie mam Nie wiem czy np. takie zwykłe panele pcv są drogie ?? Bo moze to jest jakiś pomysł Nie wiem. Ale cos trzeba zrobić na wełnę - goła pozostać nie może A Co Ty robisz Mayland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts