Reyzel 03.03.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 I ja powiem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, witam Kolejny ciężki tydzień się zaczyna Choć dla naszej firmy w tym tyg są tylko dwa dni pracy I strasznie się z tego cieszę, bo mi już sił brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wykorzystaj te wolne dni, bo na dłuższą metę nie da się wiecznie w biegu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No wiem wiem, że się nie da Niestety odczuwam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No wiem wiem, że się nie da Niestety odczuwam to Odpuść Ja jeszcze dwa tygodnie rekonwalescencji mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, witam Kolejny ciężki tydzień się zaczyna Choć dla naszej firmy w tym tyg są tylko dwa dni pracy I strasznie się z tego cieszę, bo mi już sił brakuje ... ale Ci zazdroszcze tych wolnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No wiem wiem, że się nie da Niestety odczuwam to Odpuść Ja jeszcze dwa tygodnie rekonwalescencji mam Czasem tak jest że odpuścić się nie da W ub tyg powinnam być w domu, po powrocie z tego o czym pisałam u Ciebie i pewnie bym odpoczęła ( fizycznie, bo psychicznie pewnie nie ) ale się nie dało Szkolnictwo to super sprawa - generalnie nie ma się czym przejmować, ze Cię nie ma. Dyrekcja robi zastępstwo i finito. W mojej sytuacji wygląda to tak, ze jak mnie nie ma tydzien to potem przez kolejne dwa odgrzebuję zaległosci lub syfy, które zrobili inni chcąc mi pomóc ... A bieżących tematów zawsze przybywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, witam Kolejny ciężki tydzień się zaczyna Choć dla naszej firmy w tym tyg są tylko dwa dni pracy I strasznie się z tego cieszę, bo mi już sił brakuje ... ale Ci zazdroszcze tych wolnych dni Też się cieszę Tylko jest jeden drobny szczegół - mamy tzw. wyjazd integracyjny co wiąże się z :notorycznym brakiem snu, dużą ilością alkoholu i imprezami do białego rana Więc chyba za bardzo nie wypocznę ale trochę wszyscy wyluzujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, witam Kolejny ciężki tydzień się zaczyna Choć dla naszej firmy w tym tyg są tylko dwa dni pracy I strasznie się z tego cieszę, bo mi już sił brakuje ... ale Ci zazdroszcze tych wolnych dni Też się cieszę Tylko jest jeden drobny szczegół - mamy tzw. wyjazd integracyjny co wiąże się z :notorycznym brakiem snu, dużą ilością alkoholu i imprezami do białego rana Więc chyba za bardzo nie wypocznę ale trochę wszyscy wyluzujemy oj cięzkie sa takie wyjazdy ja mam na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, witam Kolejny ciężki tydzień się zaczyna Choć dla naszej firmy w tym tyg są tylko dwa dni pracy I strasznie się z tego cieszę, bo mi już sił brakuje ... ale Ci zazdroszcze tych wolnych dni Też się cieszę Tylko jest jeden drobny szczegół - mamy tzw. wyjazd integracyjny co wiąże się z :notorycznym brakiem snu, dużą ilością alkoholu i imprezami do białego rana Więc chyba za bardzo nie wypocznę ale trochę wszyscy wyluzujemy To to harówa zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 oj cięzkie sa takie wyjazdy ja mam na jesień No cięzkie, ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To to harówa zwykła Brazunia, taka jest często nasza praca Spotkania i rozmowy z klientami - do późnej nocy bądź wczesnego ranka, konieczność picia alkoholu ....mówię Wam, żadne przyjemności . Tylko taka nasza ciężka praca Możliwość wystąpenia marskości wątroby każdy ma wpisaną w umowie, jako ciężkie warunki pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To to harówa zwykła Brazunia, taka jest często nasza praca Spotkania i rozmowy z klientami - do późnej nocy bądź wczesnego ranka, konieczność picia alkoholu ....mówię Wam, żadne przyjemności . Tylko taka nasza ciężka praca Możliwość wystąpenia marskości wątroby każdy ma wpisaną w umowie, jako ciężkie warunki pracy A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.03.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To to harówa zwykła Brazunia, taka jest często nasza praca Spotkania i rozmowy z klientami - do późnej nocy bądź wczesnego ranka, konieczność picia alkoholu ....mówię Wam, żadne przyjemności . Tylko taka nasza ciężka praca Możliwość wystąpenia marskości wątroby każdy ma wpisaną w umowie, jako ciężkie warunki pracy A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. No jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. No jasne a mnie kur.......... nieeee czas ne mnie, nie sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. No jasne a mnie kur.......... nieeee czas ne mnie, nie sądzicie??? opczywiście że tak!!!! za długo się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. No jasne a mnie kur.......... nieeee czas ne mnie, nie sądzicie??? opczywiście że tak!!!! za długo się nie zastanawiaj ja to się już zastonawiłam, terz tylko myślę, czy zrobić to już, czy poczekać do czerwca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a po co masz czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. No jasne a mnie kur.......... nieeee czas ne mnie, nie sądzicie??? Ja Ci już pisałam, co o tym sądzę!!!! Decyzja należy do Ciebie, ale masz możliwości, to wstyd byłoby ich nie wykorzystać (że się nie wyrażę dosadniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts