Reyzel 02.10.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja mam fajnego kierownika. Dużo mi pomaga. Na działce to był wiele razy, nawet jak przejeżdża to zaglada. Doradza, daje kontakty itp.I to wszystko za tysiaczka Mayland widzę, ze stawka ta sama u nas obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.10.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja sie tez podpisuje pod taka elewacja - nawet mialam pomysl zeby taki wenecki roz zrobic u nas ale malz powiedzial stanowczo nie i po paru probach dalam za wygrana!!!!!!!!\ No i na czym teraz stanęło, jaki kolor elewacji planujesz ?? A z mężami to tak jest - trzeba czasem powalczyć a czasem dac za wygraną Ale najlepiej to pokazać gdzieś takie samo- czy podobne - wykończenie... Faceci to wzrokowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Hej U mnie z prądem i gazem to było zupełnie na odwrót W prondowni wszystko ok, szybko jasno i bez problemów. Gazownia Mnie wykończy, żeby tylko zdążyli podłączyć mi ten gaz zanim mnie wykończą Trwa to już kuźwa ponad miesiąc i tłumaczenie otrzymałam takie: Pani, wie pani ile ludzi się tu złazi Wszyscy kcom mieć gaz I łażą tu i łąża Opadły mi ręce. Żeby była jasność w temacie, ja wciąż czekam na warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja sie tez podpisuje pod taka elewacja - nawet mialam pomysl zeby taki wenecki roz zrobic u nas ale malz powiedzial stanowczo nie i po paru probach dalam za wygrana!!!!!!!!\ No i na czym teraz stanęło, jaki kolor elewacji planujesz ?? A z mężami to tak jest - trzeba czasem powalczyć a czasem dac za wygraną Ale najlepiej to pokazać gdzieś takie samo- czy podobne - wykończenie... Faceci to wzrokowcy No i stanelo na tym ze bedzie jednak piaskowy!!!!!! Ze niby tak bedzie elegancko - nie klocilam sie bardzo bo tez mi sie podobalo nawet, ale mimo wszystko ten roz wenecki mi sie podoba - ale tearz to juz nie wypali bo: okna zloty dab i opaska wokol domu z klinkieru paiskowego!!!!!!! wiec w ogole by nie pasowalo!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 REyzel to moze ty zamow dla mnie taka brame ja ci podam wymiary a ty powiesz ze z takim samym rabatem jeszcze jedna chcesz!!!! Bo wlasnie tez jestem przed tym dylematem postawiona- u kogo i ile wydac i dlaczego tak duzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 REyzel to moze ty zamow dla mnie taka brame ja ci podam wymiary a ty powiesz ze z takim samym rabatem jeszcze jedna chcesz!!!! Bo wlasnie tez jestem przed tym dylematem postawiona- u kogo i ile wydac i dlaczego tak duzo!!! tiaa.... szczególnie czemu tak dużo Nie ma sprawy - tylko mogłabyś odrobinę przepłacić za transport na drugą stronę Polski czy ewentualnie domek przeniesiesz do wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Hej U mnie z prądem i gazem to było zupełnie na odwrót W prondowni wszystko ok, szybko jasno i bez problemów. Gazownia Mnie wykończy, żeby tylko zdążyli podłączyć mi ten gaz zanim mnie wykończą Trwa to już kuźwa ponad miesiąc i tłumaczenie otrzymałam takie: Pani, wie pani ile ludzi się tu złazi Wszyscy kcom mieć gaz I łażą tu i łąża Opadły mi ręce. Żeby była jasność w temacie, ja wciąż czekam na warunki Toś mnie nie pocieszyła za bardzo Ci ludzie w tych biurach, to jakies jełopy normalnie.... I nie trać tu człowieku cierpliwości, no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 no tak zapomnialam ze ty z drugiego konca heuehuehuehuehu - ja bede walczyc o znizki a z tym to ja mam problemy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Cześć Reyzel, nawet nie waż się ruszać z łózka przez najbliższe 3 dni No, chyba, że masz zamiar wylądować w nim na o wiele, wiele dłużej, ale o to Cię nie podejrzewam Wykorzystaj ten czas na odpowiadanie na pytania Np.: Okna dachowe - jaka to firma? I jak wielkość? Zdrowiej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ... No i stanelo na tym ze bedzie jednak piaskowy!!!!!! Ze niby tak bedzie elegancko - nie klocilam sie bardzo bo tez mi sie podobalo nawet, ale mimo wszystko ten roz wenecki mi sie podoba - ale tearz to juz nie wypali bo: okna zloty dab i opaska wokol domu z klinkieru paiskowego!!!!!!! wiec w ogole by nie pasowalo!!!!!!!!! Fakt, trochę za kolorowo by się zrobiło ... Swoją drogą mi pisakowiec też się bardzo podoba - tak jak pisałam wczesniej - takie jasne kolorki były wybrane "na mur beton" dopóki nie zobaczylismy tych ciemno -czerwonych elewacji... No i teraz mamy duuuży problem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.10.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Cześć Reyzel, nawet nie waż się ruszać z łózka przez najbliższe 3 dni No, chyba, że masz zamiar wylądować w nim na o wiele, wiele dłużej, ale o to Cię nie podejrzewam Wykorzystaj ten czas na odpowiadanie na pytania Np.: Okna dachowe - jaka to firma? I jak wielkość? Zdrowiej szybko No już dobrze, dobrze... jakbym słyszała mojego męża albo ludzi z firmy... Ja, taki pracoholik i w łózku... już mnie cosik trafia A okienka są z Fakro, 78 x140. Całkiem ładne Ps. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cześć Siadłam wygodnie i zaczęłam album Twój przeglądać. I wiesz co dojrzałam?? Że będą u Ciebie wysokie okna!!! Ja takie chcę zrobić zamiast jednego wyjścia na taras z salonu i z sypialni. Sądząc po ilości bloczków to parapet wypadnie na jakiś 40cm od podłogi? Dobrze widzę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.10.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cześć Siadłam wygodnie i zaczęłam album Twój przeglądać. I wiesz co dojrzałam?? Że będą u Ciebie wysokie okna!!! Ja takie chcę zrobić zamiast jednego wyjścia na taras z salonu i z sypialni. Sądząc po ilości bloczków to parapet wypadnie na jakiś 40cm od podłogi? Dobrze widzę?? Bardzo dobrze widzisz Dokładniej - docelowo, po zrobieniu podłogi to będzie jakieś 30 cm do parapetów. wiąże się to oczywiscie ze zrobieniem na całym dole podłogówki, bo żadne kaloryfery nie pasują. A poza tym dość śmiesznie by wyglądało to pomieszczenie z długaśnymi a wąskimi kaloryferkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.10.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Okienka ( te "narożnikowe" ) mają wymiar 1200 x 1800 i takie są w obydwóch przeciwległcyh narożnikach. A do tego dochodzą jeszcze dwa duze okna balkonowe - 1800 x 2200 Same okna u mnie będą Ale jest to spowodowane przede wszystkim tym, ze nie mam idelanego ( niestety ) ustawienia domu względem stron swiata i musze max doświetlić pmieszczenia Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dzięki Kulturalnie zapytam, czy mogę sobie zapisać na dysku te Twoje okienka?? Będę miała pogląd w razie czego Podoba mi się Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.10.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dzięki Kulturalnie zapytam, czy mogę sobie zapisać na dysku te Twoje okienka?? Będę miała pogląd w razie czego Podoba mi się Wasz domek Jasne że możesz A tak na przyszłość - nie musisz pytac Miło mi, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Reyzel, o mBanku to ja mogę dużo powiedzieć, złego oczywiście. Pisałam w swoim dzienniku o tym. Szkoda gadać I właśnie dokładnie ten sam pan inżynier jakiś tam miał kuźwa najwięcej problemów. My zrezygowaliśmy, łaski nam nie robią. Banków jest do wyboru do koloru. Głowa do góry Znajdziecie coś dla siebie. Nam bez żadnych problemów kredyt dał Santander. Aha, i chciałam zauważyć, że mnie doganiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Reyzel, o mBanku to ja mogę dużo powiedzieć, złego oczywiście. Pisałam w swoim dzienniku o tym. Szkoda gadać I właśnie dokładnie ten sam pan inżynier jakiś tam miał kuźwa najwięcej problemów. My zrezygowaliśmy, łaski nam nie robią. Banków jest do wyboru do koloru. Głowa do góry Znajdziecie coś dla siebie. Nam bez żadnych problemów kredyt dał Santander. Aha, i chciałam zauważyć, że mnie doganiasz No cosik mi świtało o tym banku, ale raczej zapamiętałam z Twojego dziennika, że masz kredyt z Santandera Racja, ze łaski nam nie robią ... tylko, ze jesteśmy za daleko, zeby od początku zaczynać gdzieś indziej Poczekam do pon, jak nie będzie decyzji to działamy z BZ WBK. No i z tym doganianiem to z leksza przesadzasz, kochana Ty już masz ścianki działowe a u mnie to dalekooooooo do ich zrobienia Ale zdecydowanie biegniemy w tym samym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Juz po prostu zaczyna byc u was pieknie - mury pna sie do gory!!!!!!!!!!!!Jezeli chodzi o banki- mi millenium nie robil zadnych problemow i jestem zadowolona z obslugi bez zbednych ceregieli i roznych dodatkowych papierkow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.10.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Juz po prostu zaczyna byc u was pieknie - mury pna sie do gory!!!!!!!!!!!! Jezeli chodzi o banki- mi millenium nie robil zadnych problemow i jestem zadowolona z obslugi bez zbednych ceregieli i roznych dodatkowych papierkow!!! Niop, domek już po mału nabiera swojego właściwego wyglądu A millenium - też moglibyśmy już podpisać umowę, ale oprocentowanie mają aktualnie najwyższe z możliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts