Reyzel 03.03.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A płacą Wam chociaż za te uciążliwe warunki?? Bo mi swego czasu płacili. No jasne a mnie kur.......... nieeee czas ne mnie, nie sądzicie??? Ja Ci już pisałam, co o tym sądzę!!!! Decyzja należy do Ciebie, ale masz możliwości, to wstyd byłoby ich nie wykorzystać (że się nie wyrażę dosadniej ) Kasia, popieram Brazę w całej rozciągłosci Jak się wkurzasz tym co robisz - nie ma na co czekać. Do czerwca jest kupa czasu... No chyba, ze otrzymanie papierów o które ( chyba ) musisz się postarać trochę trwa a przez ten czas nie chcesz pozostać bezrobotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Czuję się świetnie, jak mnie popierają Dzień dobry - za długo milczysz jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 dZIEŃ dOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No przeginasz Reyzelciu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No już, już się odzywam Dzień dobry wszystkim Brazunia, słoneczko kochane - pisałam, że wyjeżdzam razem z firmą na kilka dni Wróciłam wczoraj wieczorem, totalnie wykonczona - bilnas snu, wypitego alkoholu i szaleństw do białego rana jest całkiem konkretny Ale było super. Wszyscy tylko są niezadowoleni że tak krótko ( prawie 5 dni! ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Zapomniałam, że tak ciężko pracujesz Odpoczywaj i ... kapuśniaku albo ogórkowej zjedz - najlepsze podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Zapomniałam, że tak ciężko pracujesz Odpoczywaj i ... kapuśniaku albo ogórkowej zjedz - najlepsze podobno No wiesz, nie rozumiem jedynie tego mrugnięcia okiem Taaa... kapuśniak, ogórkowa a szczególnie domowy rosołek by się wszystkim przydał. Przez kolejny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Tik taki nerwowy mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Fajnie że sie wyrwałaś i oderwałaś od wszystkiego! Kac gigant jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Zapomniałam, że tak ciężko pracujesz łoo, to jest bardzo ciężka praca dobrze, że już wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Rayzel opowiadaj ze szczegółami Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No proszę - szepnąć tylko słówko o jakieś imrezce a już się całe towarzystwo zleciało Kac ( niekoniecznie gigant ) to był ale drugiego dnia bo jakoś tak dziwnym trafem zaczęliśmy "próbować" alkohol hmm.. egehe... no tego ... tak od 10 rano, a skonczyliśmy jakoś o 6:30 nad ranem ( kolejnego dnia ). Szczególnie, że dość mocno bujało na promie - bo do Szwecji płynęliśmy - ( jak się dowiedziałam - na szczęście dopiero w drodze powrotnej - było 9-11 w skali Beauforta a ja urządzałam sobie spacerki na zewnątrz ) i się wszyscy śmialiśmy, ze nie do konca wiadomo czy buja nas od alkoholu czy to te fale. Szczegóły powiadasz Rom... Nie wiem czy mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Moi koledzy w MarWoju zawsze mówili, że w sztormie to się najlepiej na dwóch gazach pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Moi koledzy w MarWoju zawsze mówili, że w sztormie to się najlepiej na dwóch gazach pływa Brazunia i wg mnie to święta prawda !!! Bo na początku mysleliśmy ze to może od alkoholu a potem to już nas te fale bawiły ( no moze nie wszystkich, ale co odważniejszych tak )Gorzej tylko, że nie szło nigdzie dojść pewnym krokiem ( ale to dziwne uczucie, jak podłoga spod nóg ucieka ). A ze wzgledu na to, ze jestem dość podatna na robienie sobie siniaków, po tej całej przeoprawie wyglądam tak, jakby mnie na co dzień małż lał za to że zupa za słona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja też mam skłonności do siniaków, ale mój twierdzi że to za ... nie wyłączenie światła w lodówce Podobno na morzu czuję się dobrze tylko ci, którzy mają problem z błonnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no tak.... za światło w lodówce też mozna oberwać Z błonnikiem Brazunia ?? czy z błędnikiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no tak.... za światło w lodówce też mozna oberwać Z błonnikiem Brazunia ?? czy z błędnikiem ?? Oczywiście, że z błędnikiem!!!! (prawie jak Miś o Bardzo Małym Rozumku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no tak.... za światło w lodówce też mozna oberwać Z błonnikiem Brazunia ?? czy z błędnikiem ?? Oczywiście, że z błędnikiem!!!! (prawie jak Miś o Bardzo Małym Rozumku ) Przecież to tylko małe przejęzyczenie A to ja do tych osób - mimo wszystko - chyba nie należę bo mimo tego, że na morzu czułam się super to potem jeszcze przez prawie dobę "płynęłam", będąc przecież na lądzie!!! Szok. Nie mogłam utrzymać równowagi, cały czas mnie bujało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Szczegóły powiadasz Rom... Nie wiem czy mogę pewnie zę możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.03.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Szczegóły powiadasz Rom... Nie wiem czy mogę pewnie zę możesz hehe ... jak jechaliśmy z P-nia do Gdyni nasz super kierowca ( autokaru ) stwierdził, że mamy większe spalanie niż autobus Dostosował się do naszej grupy, super extra humorów i np. pojechał pod prąd w Gnieźnie, bo nie chciało mu się zawracać na osiedlu ( wpadlismy w 20 osob do mieszkania kolegi z firmy, który nie jechał, bo tydz temu złamał nogę zeby mu się na gipsie podpisac i uścisać go )... Na promie - "wymusiłam" ( czegóż nie robi kobiecy urok ) na kierowniku restauracji, zeby zapalił świeczki na torcie, przygotowanym specjalnie dla naszej firmy, z logotypem ... delikatnie nadmienię, ze podobno nie ma mocnych zeby użyc otwartego ognia na pokładzie Przynajmniej potem już nas wszyscy poznawali oczywiście w tym pozytywnym sensie Opowiadać dalej ... ??? Nieeee.... reszty już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts