Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Już widzę przerażenie w oczach czytających :roll: :lol: :lol: :lol:

Zapomniałam Wam powiedzieć, ze jesteśmy taką szalono- wariacką ekipą, świetnie dogadujących i bawiących się razem ludzi.

Wszyscy są wspanali. Naprawdę.

Dlatego za żadne pieniądze świata nie zamienię tego co jest tutaj, na coś innego.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzien dobry :) .

Zaniedbuję (przyznaję się bez bicia) za co Was bardzo przepraszam. I uwierzcie mi, ze jest mi z tym źle. Nawet bardzo :-?

Ale dzieje się tak nie z powodu mojego własnego wyboru tylko przez zdecydowanie zbyt wiele rzeczy, które mi się obecnie zwaliły na głowę :-?

Kłopoty w pracy ( z naszym dostawcą), zbyt trudne decyzje do podjęcia, obsuwy na budowie, problemy ze zdrowiem...

Mam wrażenie, że od wtorku dla mnie jest trzynasty. I nie przestaje trwać.

Nie wiem kiedy to minie. :(

Pamiętam o Was. Cały czas.

Reyzelciu, no co Ty :o Dostawca rzecz nabyta, obsuwy na budowie to nie koniec świata, zawsze zdążysz się przeprowadzić, a zdrowie ... trzeba po prostu o siebie zadbać i mieć w nosie dostawców i obsuwy a zająć się sobą!!!!!

Reyzelciu, no co Ty :o Dostawca rzecz nabyta, obsuwy na budowie to nie koniec świata, zawsze zdążysz się przeprowadzić, a zdrowie ... trzeba po prostu o siebie zadbać i mieć w nosie dostawców i obsuwy a zająć się sobą!!!!!

Brazunia, jak czytam to co napisałaś - wszystko wydaje się takie proste.

Ale jak wiesz, nie zawsze tak jest.

W moim przypadku - wszystko jest dużo trudniejsze niż się wydaje.

No moze tylko budowa jest rzeczą, którą można sobie odpuścić - i szczerze mówiąc, faktycznie jest to ostatnia rzecz na liście, która mnie martwi i spędza mi sen z powiek.

Cała reszta jest zdecydowanie bardziej skomplikowana.

I to jest problem. :(

Oby zdrówko dopisało

By jajeczko smakowało

By babeczka nie tuczyła

Atmosfera była miła

By zajączek uśmiechnięty

Przyniósł radość w ten dzień święty

http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D

Rayzel jak szybko do nas nie wrócisz to normalnie przyjade na te Twoje Plewiska i Ci do tyłka nakopię :lol:

I to to to !!!! Tylko nie godej potem, że to był prima aprilis :D :-?

:lol: :lol: :lol: :lol:

kówie jak najbardziej poważnie :wink:

Jak będziesz kopał, to w razie kłopotów mogę Ją przytrzymać :wink: :D