Reyzel 10.03.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Już widzę przerażenie w oczach czytających Zapomniałam Wam powiedzieć, ze jesteśmy taką szalono- wariacką ekipą, świetnie dogadujących i bawiących się razem ludzi. Wszyscy są wspanali. Naprawdę. Dlatego za żadne pieniądze świata nie zamienię tego co jest tutaj, na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ale fajny ten Wasz wyjazd Tylko pozazdrościć No opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Znowu muszę przypominać Ci o obowiązkach Zaniedbujesz nas Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.03.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzien dobry . Zaniedbuję (przyznaję się bez bicia) za co Was bardzo przepraszam. I uwierzcie mi, ze jest mi z tym źle. Nawet bardzo Ale dzieje się tak nie z powodu mojego własnego wyboru tylko przez zdecydowanie zbyt wiele rzeczy, które mi się obecnie zwaliły na głowę Kłopoty w pracy ( z naszym dostawcą), zbyt trudne decyzje do podjęcia, obsuwy na budowie, problemy ze zdrowiem... Mam wrażenie, że od wtorku dla mnie jest trzynasty. I nie przestaje trwać. Nie wiem kiedy to minie. Pamiętam o Was. Cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Reyzelciu, no co Ty Dostawca rzecz nabyta, obsuwy na budowie to nie koniec świata, zawsze zdążysz się przeprowadzić, a zdrowie ... trzeba po prostu o siebie zadbać i mieć w nosie dostawców i obsuwy a zająć się sobą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.03.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Reyzelciu, no co Ty Dostawca rzecz nabyta, obsuwy na budowie to nie koniec świata, zawsze zdążysz się przeprowadzić, a zdrowie ... trzeba po prostu o siebie zadbać i mieć w nosie dostawców i obsuwy a zająć się sobą!!!!! Brazunia, jak czytam to co napisałaś - wszystko wydaje się takie proste. Ale jak wiesz, nie zawsze tak jest. W moim przypadku - wszystko jest dużo trudniejsze niż się wydaje. No moze tylko budowa jest rzeczą, którą można sobie odpuścić - i szczerze mówiąc, faktycznie jest to ostatnia rzecz na liście, która mnie martwi i spędza mi sen z powiek. Cała reszta jest zdecydowanie bardziej skomplikowana. I to jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images30.fotosik.pl/180/5bdbc32a3a5d2d8e.jpg Zdrowych i spokojnych świąt!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hejka !!!! Koniec leniuchowania!!!! Najwyższy czas uzupełnić braki w dzienniku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hejka !!!! Koniec leniuchowania!!!! Najwyższy czas uzupełnić braki w dzienniku!!!!! No właśnie Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień Dobry po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nieeeee noooo przeginasz Reyzel !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nieeeee noooo przeginasz Reyzel !!!!!!!!! Reyzel, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Rayzel jak szybko do nas nie wrócisz to normalnie przyjade na te Twoje Plewiska i Ci do tyłka nakopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Rayzel jak szybko do nas nie wrócisz to normalnie przyjade na te Twoje Plewiska i Ci do tyłka nakopię I to to to !!!! Tylko nie godej potem, że to był prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Rayzel jak szybko do nas nie wrócisz to normalnie przyjade na te Twoje Plewiska i Ci do tyłka nakopię I to to to !!!! Tylko nie godej potem, że to był prima aprilis kówie jak najbardziej poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Rayzel jak szybko do nas nie wrócisz to normalnie przyjade na te Twoje Plewiska i Ci do tyłka nakopię I to to to !!!! Tylko nie godej potem, że to był prima aprilis kówie jak najbardziej poważnie Jak będziesz kopał, to w razie kłopotów mogę Ją przytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts