Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Kochani :D

Miałam dzis okazję, by tu zajrzec i az mi łezki w oczkach stanęły, widząc ze do mnie zaglądacie. Że pamiętacie o mnie.

Dziękuję Wam za to. Z całego serca.

Pamiętam o Was wszystkich i zastanawiam się codziennie, jak idzie realizacja Waszych planów. Co słychać, z czym się aktualnie borykacie :roll: I smutno mi bardzo, ze tego nie wiem i że tak wiele rzeczy mnie omija :(

Wrócę. Muszę wrócić.

Walczę o to z całych sił.

Ściskam Was wszystkich bardzo mocno.

Dzień Dobry Robaczki :D :D :D :D

Rayzel masz dużego buziaka za nowe wpisy w dzienniczku :D :D :D

Mam prośbę - mogłabyś wkleic albo i przesłać większe zdjęcia tego stelazu sufitowego na poddaszu?

Intresuje mnie bardzo ten temat - zabieram się do robienia takiego stelażu a nigdy tego nie robiłem.

Dobry wieczór Słoneczka :D

Brazunia, nabrałam troszkę sił to i cosik szkrobnę ( cos spac chyba nie mogę :-? ).

Rom, Wasze mysli docierają do mnie, a jakze tylko czasem ( z przyczyn niezależnych :-? ) od razu na nie odpowiedziec nie mogę :( I dziękuję za te myśli i dobre słowa :D

Za buziaka oczywiscie tez :oops: Nadstawiam policzek :roll:

I w związku z powyższym - moze cosik jeszcze wpiszę ?? Taka zachęta ... nie mogę się opanować :wink: :oops:

Co do prosby o dokładniejsze zdjątka stelazy- podeslij mi na priva jakis adresik mailowy, to wyslę niepomniejszane zdjęcia. :)

Kasiu, nie martw się - zaraz Ty pewnie dogonisz mnie :roll:

Masz rację, ze fajnie to wygląda ale z tym koncem to chyba lekka przesada :wink: :p

Kilka dni temu płytkarz mi się zapytał czy ja aby na pewno myslę o czerwcu tego roku :roll: :roll: :roll: I ja zupełnie nie rozumiem skąd te wątpliwosci :evil: :wink:

No to idę cos dopisac do dzienniczka bo działo się ... oj działo 8)