Rom 01.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dobra to jesteśmu umówieni. A kto będzie patrzył czy równo puchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dobra to jesteśmu umówieni. A kto będzie patrzył czy równo puchnie Eeeee, no oboje Ty od strony tyłu, ja od przodu. Jak będzie równo, to przestaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ciekawe co na to Rayzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ciekawe co na to Rayzel Nieobecni nie mają racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ciekawe co na to Rayzel Nieobecni nie mają racji jakie jescze tortury wymyslimy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ciekawe co na to Rayzel Nieobecni nie mają racji jakie jescze tortury wymyslimy??? Poczekaj, wszystko zależy od czasu reakcji Reyzel na już wymyślone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ona chyba nic nie wie o naszych planach Pracoholiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Na to wygląda!! Mamy czas na wypracowanie nowych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.04.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Czesc Kochani Miałam dzis okazję, by tu zajrzec i az mi łezki w oczkach stanęły, widząc ze do mnie zaglądacie. Że pamiętacie o mnie. Dziękuję Wam za to. Z całego serca. Pamiętam o Was wszystkich i zastanawiam się codziennie, jak idzie realizacja Waszych planów. Co słychać, z czym się aktualnie borykacie I smutno mi bardzo, ze tego nie wiem i że tak wiele rzeczy mnie omija Wrócę. Muszę wrócić. Walczę o to z całych sił. Ściskam Was wszystkich bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Trzymaj się Słonko!!!!!!!! http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Rayzel fajnie że się odezwałaś. Chyba nasze myśli dotarły do Ciebie Trzymam kciuki żebyś wszystko co masz do zrobienia szybciutko zrobiła i wróciła do nas na dłużej Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Reyzelciu, jak tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Rayzel masz dużego buziaka za nowe wpisy w dzienniczku Mam prośbę - mogłabyś wkleic albo i przesłać większe zdjęcia tego stelazu sufitowego na poddaszu? Intresuje mnie bardzo ten temat - zabieram się do robienia takiego stelażu a nigdy tego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Przegoniłas mnie Echhhh, musze zakasac rękawy i wziąć się do roboty Fajnie, koniec już widać, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wpadła na chwilę i znowu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.04.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dobry wieczór Słoneczka Brazunia, nabrałam troszkę sił to i cosik szkrobnę ( cos spac chyba nie mogę ). Rom, Wasze mysli docierają do mnie, a jakze tylko czasem ( z przyczyn niezależnych ) od razu na nie odpowiedziec nie mogę I dziękuję za te myśli i dobre słowa Za buziaka oczywiscie tez Nadstawiam policzek I w związku z powyższym - moze cosik jeszcze wpiszę ?? Taka zachęta ... nie mogę się opanować Co do prosby o dokładniejsze zdjątka stelazy- podeslij mi na priva jakis adresik mailowy, to wyslę niepomniejszane zdjęcia. Kasiu, nie martw się - zaraz Ty pewnie dogonisz mnie Masz rację, ze fajnie to wygląda ale z tym koncem to chyba lekka przesada Kilka dni temu płytkarz mi się zapytał czy ja aby na pewno myslę o czerwcu tego roku I ja zupełnie nie rozumiem skąd te wątpliwosci No to idę cos dopisac do dzienniczka bo działo się ... oj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Też jeszcze nie śpię!!! Cieszę się bardzo, że jesteś Dom zaczyna powoli dorastać do swojej nazwy (tylko nie mów, że mam zbt wybujałą wyobraźnię, bo ja już dom widzę ) Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Reyzel coś mało Ciebie. Jak zdrówko? Bo to najważniejsze. Trzymaj się dzielnie dobra kobieto i zagladaj częściej. Choć moze w moich ustach to teraz głupio brzmi bo i ja rzadko bywam ale wiedz, ze zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Rayzel ale fajnie - znowu nowe wpisy w dzienniczku Oj dzieje się u Ciebie. myślę że jak nadal tak będziecie zasuwać to termin wprowadzenia na pewno jest realny Mam pytanie - co to za choinki wzdłuż wirtualnego ogrodzenia?? Wysyłam adres na priv. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej, hej!!!!! Zajrzałam i .... buziaki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts