Reyzel 12.04.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Bry wieczór Mayland faktycznie mało mnie jakoś ale uwierz, ze gdybym tylko mogła, siedziłabym tu cały czas . Ze zdrowiem .... bywało lepiej Ale walczę i nie poddaję się I wierz mi, ze i ja tez zaglądam do Ciebie gdy tylko mogę ( choć nie odzywając się ) , wiec m.in. Twoją kuchnię juz widziałam - jest śliczna Rom, te choinki wzdłuz wirtualnego ogrodzenia to najzwyklejszy pod słoncem świerk Zdjątka z kg juz masz Brazunia dzięki za buziaki - przesyłam zwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 http://foto0.m.onet.pl/_m/e7757ded83aa6eda3e44bc0053e03514,5,19,0.jpg Rayzel ten sufit to mnie normalnie powalił na kolana cudowny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.04.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Romuś ale mnie zaskoczyłes swoją reakcją Odbicie lustrzane sufitu będzie na podłodze - z płytek Mam nadzieję, ze fajnie wyjdzie Ps. Dla wparwnego oka - mój małż stoi w korytarzu o dwóch kulach Jest juz po operacji kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Romuś ale mnie zaskoczyłes swoją reakcją Odbicie lustrzane sufitu będzie na podłodze - z płytek Mam nadzieję, ze fajnie wyjdzie Ps. Dla wparwnego oka - mój małż stoi w korytarzu o dwóch kulach Jest juz po operacji kolana To ja zdrówka Małżowi życzę i Tobie oczywiście też mocno, mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.04.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Romuś ale mnie zaskoczyłes swoją reakcją Odbicie lustrzane sufitu będzie na podłodze - z płytek Mam nadzieję, ze fajnie wyjdzie Ps. Dla wparwnego oka - mój małż stoi w korytarzu o dwóch kulach Jest juz po operacji kolana To ja zdrówka Małżowi życzę i Tobie oczywiście też mocno, mocno!!!! Dzięki Brazunia :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Rayzel zdrówka, zdrówka i jescze raz zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.04.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Rayzel zdrówka, zdrówka i jescze raz zdrówka Rom, dziękuję bardzo Jak tak wszyscy mi życzycie ... to może będzie dobrze ?? Musi byc... Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Rayzel zdrówka, zdrówka i jescze raz zdrówka Rom, dziękuję bardzo Jak tak wszyscy mi życzycie ... to może będzie dobrze ?? Musi byc... Mam nadzieję no pewnie że będzie nie wolno Ci inaczej mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Cześc Reyzelko Dziękuję za pochwały pod kątem naszego nowego członka rodziny, wcześniej nie mogłam wejśc na Forum i sobie pomilczałam, niestety! Gratuluję podpisania umowy najmu!! To cholernie ważne. My też nie chcemy sprzedawać tak od razu a tylko na pcozątek właśnie wynająć. Podoba mi się płyta kominkowa (chociaż brązowa ). Możesz dać zdjęcie obrazujące większą część salonu? Ciekawie się zapowiada ten kominek!! Pozdrawiam i serdeczności przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Reyzel, mam podobne odczucia odnośnie mieszkania Niby nie moge się doczekać przeprowadzki, ale jakoś ciężko mi się robi na sercu jak pomyslę, że ktoś obcy będzie tam mieszkał A nie daj Boże, żeby mieszkał tam ktoś, kto da tyle ile chcemy za to mieszkanie, ale kompletnie nam nie przypadnie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A nie daj Boże, żeby mieszkał tam ktoś, kto da tyle ile chcemy za to mieszkanie, ale kompletnie nam nie przypadnie do gustu Kasica, daj spokój, to tylko mieszkanie!! Chwile w nim spędzone są warte zapamiętania, ale nowe chwile w nowym domu będa jeszcze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A nie daj Boże, żeby mieszkał tam ktoś, kto da tyle ile chcemy za to mieszkanie, ale kompletnie nam nie przypadnie do gustu Kasica, daj spokój, to tylko mieszkanie!! Chwile w nim spędzone są warte zapamiętania, ale nowe chwile w nowym domu będa jeszcze fajniejsze Brazunia, jak dla mnie niestety Kasia dobrze mówi Ja jestem strasznie sentymantalna ( kto by pomyślal ) i nie umiem pogodzić się z myslą o tym, ze ktos ma mieszkac w MOIM mieszkaniu Moze gdybym sprzedawała - było by inaczej, bo "pożegnałabym " się na dobre - koniec i kropka, mieszkanie jest czyjes a tak - będę miała wrażenie, ze ktoś śpi w mojej pościeli Najchętniej byśmy sprzedali ale z rózych względów nie mozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Brazunia, zdjęcia zrobię dziś wieczorem ( zapomniałam rano aparatu ) ale jest tam taki burdel na kólkach, ze strach Płyta jest bombowa ( i trochę kolorowa - choć ten Twój nielubiany brąz dominuje ) - i jest super w dotyku ( czuć wszystkie żyły w kamieniu, bo on nie jest szlifowany na gładko tylko jest "szczotkowany" cokolwiek nie miało by to oznaczać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kasia, tak jak napisałam powyżej - rozumiemy się doskonale Wcześniej myślałam jak Braza napisała, ze luz - przecież będzie superowy nowy domek i generalnie to mieszkanie mnie juz "łobleci". I tak było do chwili, kiedy CI ludzie powiedzieli ze wynajmują. No i ze faktycznie w lipcu się DO NAS przeprowadzą Dopiero wtedy do mnie dotarło, ze ktos tam zamieszka Wiem, ze to niezbyt mądre ale tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 No Reyzel, dokładnie mam tak samo ja, taka twardzielka a ciary mam na plecach jak pomyślę o sprzedaży Ale jest dobrze, ci ludzie, którzy nam nie spasowali nie zadzwonili więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Śliczna ta płyta kominkowa. Lubię takie wyżyłowane. A jeśli chodzi o mieszkanie , to szybko ci przejdzie jak zamieszkasz w nowym domu Potem będziesz się zastanawiac jak ty mogłaś tam mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzięki Verunia Tak jak pisałam juz wczesniej - ten kamien na zywo wygląda jeszcze o niebo lepiej ( wiem, skromna to ja nie jestem ... ). I jeszcze raz polecam Ci tego gościa od kominków ( chyba juz Ci słałam namiary na niego ale jakby cus to podam raz jeszcze ). Super ekipa, miała robic 3 dni a uwinęli się w niecałe dwa. A kamien ... jest hurtownia P-niu, do której on nas wysłał. Jak tam weszłam to prawie padłam na kolana - taki wybór i różnorodność. Szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No nie Powiadomień nie dostaję A tu tyle sie zmieniło!!! Kominek super wyszedł. Sufit też fajnie wygląda. Nikt nie wpadnie na to, ze jest on koniecznościa a nie przemyślaną sprawą. Ja ocieplałam wykusz od środka ale też i z zewnątrz bo jednak lepiej ocieplać po stronie zimnej. Dobrze, ze to zauważyliscie wcześnie i dało się zaradzić a nie np. po malowaniu. Mozna sie wkurzyć Śliczne parapety. Pasuja do okien. Fajne wnetrza masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.04.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzięki Mayland No z tym ociepleniem tego balkonu od spodu, zorientowalismy się tylko dlatego, ze było to widac zimą Na szczęście. Niestety inaczej się ocieplić nie dało - od góry odpada, będą jeszcze ocieplone boki - jak cały dom. Mam nadzieję, ze wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No teraz to widzę Trójkąt wyszedł świetnie i jak już napisała Maylandzia wcale nie widac, że to konieczność!! A to najważniejsze!! Kominek prezentuje się bardzo dobrze (i tak nadal nie przepadam za brązami ). W większej perspektywie zyskał bardzo!!! Okna mi się podobają!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts