Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Bry wieczór :)

Mayland faktycznie mało mnie jakoś ale uwierz, ze gdybym tylko mogła, siedziłabym tu cały czas . Ze zdrowiem .... bywało lepiej :-? Ale walczę i nie poddaję się :roll:

I wierz mi, ze i ja tez zaglądam do Ciebie gdy tylko mogę ( choć nie odzywając się :roll: :oops: ) , wiec m.in. Twoją kuchnię juz widziałam - jest śliczna :D

Rom, te choinki wzdłuz wirtualnego ogrodzenia to najzwyklejszy pod słoncem świerk :D

Zdjątka z kg juz masz :)

Brazunia dzięki za buziaki - przesyłam zwrotne :wink: :D :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:oops: :oops: Romuś ale mnie zaskoczyłes swoją reakcją :roll:

Odbicie lustrzane sufitu będzie na podłodze - z płytek 8) Mam nadzieję, ze fajnie wyjdzie :roll:

Ps. Dla wparwnego oka - mój małż stoi w korytarzu o dwóch kulach :roll: Jest juz po operacji kolana :-?

To ja zdrówka Małżowi życzę i Tobie oczywiście też mocno, mocno!!!! :D :D

:oops: :oops: Romuś ale mnie zaskoczyłes swoją reakcją :roll:

Odbicie lustrzane sufitu będzie na podłodze - z płytek 8) Mam nadzieję, ze fajnie wyjdzie :roll:

Ps. Dla wparwnego oka - mój małż stoi w korytarzu o dwóch kulach :roll: Jest juz po operacji kolana :-?

To ja zdrówka Małżowi życzę i Tobie oczywiście też mocno, mocno!!!! :D :D

Dzięki Brazunia :*

Cześc Reyzelko :D Dziękuję za pochwały pod kątem naszego nowego członka rodziny, wcześniej nie mogłam wejśc na Forum i sobie pomilczałam, niestety! Gratuluję podpisania umowy najmu!! To cholernie ważne. My też nie chcemy sprzedawać tak od razu a tylko na pcozątek właśnie wynająć.

Podoba mi się płyta kominkowa (chociaż brązowa :wink: ). Możesz dać zdjęcie obrazujące większą część salonu? Ciekawie się zapowiada ten kominek!!

Pozdrawiam i serdeczności przesyłam :D

Reyzel, mam podobne odczucia odnośnie mieszkania :roll:

Niby nie moge się doczekać przeprowadzki, ale jakoś ciężko mi się robi na sercu jak pomyslę, że ktoś obcy będzie tam mieszkał :-? :(

A nie daj Boże, żeby mieszkał tam ktoś, kto da tyle ile chcemy za to mieszkanie, ale kompletnie nam nie przypadnie do gustu :roll:

A nie daj Boże, żeby mieszkał tam ktoś, kto da tyle ile chcemy za to mieszkanie, ale kompletnie nam nie przypadnie do gustu :roll:

Kasica, daj spokój, to tylko mieszkanie!! Chwile w nim spędzone są warte zapamiętania, ale nowe chwile w nowym domu będa jeszcze fajniejsze :D

Kasica, daj spokój, to tylko mieszkanie!! Chwile w nim spędzone są warte zapamiętania, ale nowe chwile w nowym domu będa jeszcze fajniejsze :D

Brazunia, jak dla mnie niestety Kasia dobrze mówi :-? Ja jestem strasznie sentymantalna ( kto by pomyślal :roll: ) i nie umiem pogodzić się z myslą o tym, ze ktos ma mieszkac w MOIM mieszkaniu :o

Moze gdybym sprzedawała - było by inaczej, bo "pożegnałabym " się na dobre - koniec i kropka, mieszkanie jest czyjes a tak - będę miała wrażenie, ze ktoś śpi w mojej pościeli :wink: :lol:

Najchętniej byśmy sprzedali ale z rózych względów nie mozemy :-?

Brazunia, zdjęcia zrobię dziś wieczorem ( zapomniałam rano aparatu :oops: ) ale jest tam taki burdel na kólkach, ze strach :roll:

Płyta jest bombowa ( i trochę kolorowa - choć ten Twój nielubiany brąz dominuje :wink: ) - i jest super w dotyku ( czuć wszystkie żyły w kamieniu, bo on nie jest szlifowany na gładko tylko jest "szczotkowany" cokolwiek nie miało by to oznaczać :wink: ).

Kasia, tak jak napisałam powyżej - rozumiemy się doskonale :roll:

Wcześniej myślałam jak Braza napisała, ze luz - przecież będzie superowy nowy domek i generalnie to mieszkanie mnie juz "łobleci". I tak było do chwili, kiedy CI ludzie powiedzieli ze wynajmują. No i ze faktycznie w lipcu się DO NAS przeprowadzą :roll:

Dopiero wtedy do mnie dotarło, ze ktos tam zamieszka :o :lol: :lol: :lol:

Wiem, ze to niezbyt mądre ale tak jest :wink:

Dzięki Verunia :D

Tak jak pisałam juz wczesniej - ten kamien na zywo wygląda jeszcze o niebo lepiej 8) ( wiem, skromna to ja nie jestem ... :oops: ).

I jeszcze raz polecam Ci tego gościa od kominków ( chyba juz Ci słałam namiary na niego ale jakby cus to podam raz jeszcze ). Super ekipa, miała robic 3 dni a uwinęli się w niecałe dwa.

A kamien ... jest hurtownia P-niu, do której on nas wysłał. Jak tam weszłam to prawie padłam na kolana - taki wybór i różnorodność. Szok. :o :o :o

No nie :evil: Powiadomień nie dostaję :evil: A tu tyle sie zmieniło!!!

Kominek super wyszedł. Sufit też fajnie wygląda. Nikt nie wpadnie na to, ze jest on koniecznościa a nie przemyślaną sprawą. :wink: Ja ocieplałam wykusz od środka ale też i z zewnątrz bo jednak lepiej ocieplać po stronie zimnej. Dobrze, ze to zauważyliscie wcześnie i dało się zaradzić a nie np. po malowaniu. Mozna sie wkurzyć :evil:

Śliczne parapety. Pasuja do okien. Fajne wnetrza masz :lol:

No teraz to widzę :D Trójkąt wyszedł świetnie i jak już napisała Maylandzia wcale nie widac, że to konieczność!! A to najważniejsze!!

Kominek prezentuje się bardzo dobrze (i tak nadal nie przepadam za brązami :wink: ). W większej perspektywie zyskał bardzo!!!

Okna mi się podobają!!!!!! :D