kaśka maciej 24.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzięki Mayland No z tym ociepleniem tego balkonu od spodu, zorientowalismy się tylko dlatego, ze było to widac zimą Na szczęście. Niestety inaczej się ocieplić nie dało - od góry odpada, będą jeszcze ocieplone boki - jak cały dom. Mam nadzieję, ze wystarczy Reyzel, się w ogóle nic nie martwiaj tym sufitem!! Ja będę mieć tak samo, pomimo, że mam ocieplony balkon Ludzie, którzy robili nam wylewki właśnie podpowiedzieli, że lepiej będzie zrobić jeszcze dodatkowe ocieplenie ze styropianu czy upchac wełnę między kg, tak więc widzisz: nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzięki dziewczyny Braza, kominek na szczęscie jest "w sam raz" jak na tę powierzchnię salonu, którą mamy ale szczerze mówiąc sama się bałam, ze wyjdzie jakis potwór-bohomaz No to mnie pocieszyłas Kasia, bo ja juz myślałam, ze to tylko u nas takie dziwactwa są Niestety balkonu od góry ( przed wylewkami ) ocieplić się nie dało, bo wtedy balkony wyszły by za wysoko ( stopien w górę na balkon) ! Jak się przyjrzelismy dokumentacji, okazało się ze tak własnie w projekcie jest ( z tym stopniem ) i juz teraz wiemy dlaczego Ale to dziwne rozwiązanie - jak mozna wychodzic na balkon "w górę" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ale to dziwne rozwiązanie - jak mozna wychodzic na balkon "w górę" ???? Jakiś geniusz architektury ten projekt robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ale to dziwne rozwiązanie - jak mozna wychodzic na balkon "w górę" ???? Jakiś geniusz architektury ten projekt robił noooooo.... zdecydowanie tak Takie rózne "wisty" to chyba każdy znajdzie w swoim projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ale to dziwne rozwiązanie - jak mozna wychodzic na balkon "w górę" ???? Jakiś geniusz architektury ten projekt robił noooooo.... zdecydowanie tak Takie rózne "wisty" to chyba każdy znajdzie w swoim projekcie... Tak, tylko że takie wisty to najczęściej wyłażą już w trakcie budowania... Eeeehhhh życie, gdybyś ty miało doooopę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ale to dziwne rozwiązanie - jak mozna wychodzic na balkon "w górę" ???? Jakiś geniusz architektury ten projekt robił noooooo.... zdecydowanie tak Takie rózne "wisty" to chyba każdy znajdzie w swoim projekcie... Tak, tylko że takie wisty to najczęściej wyłażą już w trakcie budowania... Eeeehhhh życie, gdybyś ty miało doooopę .... ano własnie ... dlatego jak siem będzie budowało trzeci dom, to człowiek będzie mądry i zwróci uwagę na rózne takie kfiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja to raczej wątpię, żebym doczekała trzeciego ... Pierwszego nie mam jeszcze na czym postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja to raczej wątpię, żebym doczekała trzeciego ... Pierwszego nie mam jeszcze na czym postawić Nigdy nie mów nigdy, Brazunia. Życie nas często zaskakuje i nigdy nic nie wiadomo Jeszcze trochę i znajdziesz to swoje sielsko-anielskie siedlisko Tylko, ze wtedy niekoniecznie będziesz zainteresowana stawianiem kolejnych domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Spokojnie mogę poprzestać na jednym, jeśli tylko zdołam urzeczywistnić te moje marzenia o koniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Spokojnie mogę poprzestać na jednym, jeśli tylko zdołam urzeczywistnić te moje marzenia o koniach ... zdołasz , zdołasz ... Jestem o tym przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ten trójkącik całkiem fajnie wyszedł, mozna by pomyslec, że specjalnie był robiony, gdybys nie pisała, to nawet bym się nie zorientowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jest tu ktoś Echo słyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.04.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Powiedzmy, że jest Brazunia.... Ale totalnie nie w formie, wkurzona, załamana i ... ehhh... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Powiedzmy, że jest Brazunia.... Ale totalnie nie w formie, wkurzona, załamana i ... ehhh... szkoda gadać. Ejjjj, no co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.04.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Powiedzmy, że jest Brazunia.... Ale totalnie nie w formie, wkurzona, załamana i ... ehhh... szkoda gadać. Ejjjj, no co Ty... Czasem tak jest. Życie nie jest proste i wcale ( mnie ) nie rozpieszcza. I wszystko co było najważniejsze można stracić przez przez kilka chwil. Generalnie życie jest do dooooopy. I już mi się nie chce walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Reyzel, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.04.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Reyzel, co się dzieje? Veruniu, 3 x D ( dolina, depresja ?, darkness ) Pewnie wrócę jak mi minie (oby) ... Teraz juz nie będę Wam zaśmiecała pięknej wiosenno/letniej pogody i wszechobecnego - już prawie - długoweekendowego nastroju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Reyzel, co się dzieje? Veruniu, 3 x D ( dolina, depresja ?, darkness ) Pewnie wrócę jak mi minie (oby) ... Teraz juz nie będę Wam zaśmiecała pięknej wiosenno/letniej pogody i wszechobecnego - już prawie - długoweekendowego nastroju . Trzymaj się Reyzel i nie daj się . Nie wiem o co chodzi ale pamietaj że my kobiety jesteśmy silne (od wewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Powiedzmy, że jest Brazunia.... Ale totalnie nie w formie, wkurzona, załamana i ... ehhh... szkoda gadać. Ejjjj, no co Ty... Czasem tak jest. Życie nie jest proste i wcale ( mnie ) nie rozpieszcza. I wszystko co było najważniejsze można stracić przez przez kilka chwil. Generalnie życie jest do dooooopy. I już mi się nie chce walczyć. no normalnie jakbym siebie słyszała ..mi też do dooopy idzie ze wszystkim ale może to się wreeszcie skończy mam taką nadzieję głowa do góry ..może to koniec złej passy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Reyzel, co się dzieje? Veruniu, 3 x D ( dolina, depresja ?, darkness ) Pewnie wrócę jak mi minie (oby) ... Teraz juz nie będę Wam zaśmiecała pięknej wiosenno/letniej pogody i wszechobecnego - już prawie - długoweekendowego nastroju . Dość!!! Weź się w garść Kobieto!!! Żadne zaśmiecanie nie wchodzi w rachubę!!!! Właśnie mamy piękną wiosenno/letnią pogodę i żądam, żebyś to zauważyłą!!!!! Świat jest piękny i nie warto za żadną cenę tego piękna tracić z oczu!!!!! Na priva podaję skypa, odezwij się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts