kaśka maciej 28.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Reyzel, nie ma takiego doła z którego nie możnaby wyjść, uwierz mi, wiem co mówię Sama przerabiałam 3D całkiem niedawno. To mija, choć może trwać trochę Trzymam kciuki za powrót do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.04.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Skarbie nie pisz takich rzeczy Jesteś taką wspaniałą osobą, tyle w Tobie energii, radości!!! To co złe to minie, niebawem. Zdrowie też wraca. Czasem potrzeba tylko czasu.... Daj go sobie! Macie piękny dom. Zamieszkacie w nim niebawem!!! Ja w to wierzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.04.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jedyna rzecz, jaką mogę w tej chwili Wam wszystkim powiedzieć to...... dziękuję. Bardzo dziękuję. Za wszystkie dobre słowa i za wsparcie. Będę to zawsze miała w pamięci. Jesteście nieocenieni . Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Przyszłam nieśmiało Dają tu coś?? http://images30.fotosik.pl/24/7bdf82964b194d4cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.05.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witaj Skarbie. Co u Ciebie? Lepiej juz troszkę? Sytuacja się zmieniła? Odpoczęłaś w weekend majowy? Co w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A ja dzisiaj za Maylandzią lezę ... Witanko z rana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Reyzelciu, starczy juz Wyłaź z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Reyzel, no w mordę jeża ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Gdzie te Misie z Domku Misiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Reyzel zawsze przychodzi niespodziewanie!!! Ale przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Teraz to już przeginasz!!! Napisz chociaż jedno słowo!! Byle jakie, może być nawet "bigos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dobra jestes braza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Teraz to już przeginasz!!! Napisz chociaż jedno słowo!! Byle jakie, może być nawet "bigos" no albo chociaż flaczki, golonka, no cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Teraz to już przeginasz!!! Napisz chociaż jedno słowo!! Byle jakie, może być nawet "bigos" no albo chociaż flaczki, golonka, no cokolwiek Dokładnie - wsio rybka, byle coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Myślę, ze trzeba Roma wysłać na poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Wysłałam Jej wiadomość na skypa... może odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.05.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzień dobry To, że jesteście wspaniali i kochani, to już wiecie. Ale będę to powtarzać do znudzenia Napiszę ogólnie - do Was wszystkich Słoneczka kochane . Mam się lepiej, pewne sprawy się trochę poukładały, pewne ja pozmieniałam i przestawiłam sobie ( bądź raczej inni mi przestawili ) tok rozumowania i... jakoś pcham ten wózek, zwany życiem, to przodu Największy problem do rozwiązania, który pozostał to ten zdrowotny Ale wróciły mi chęci to walki, więc ( chyba ) się nie poddam A na budowie ... ( hehe w końcu o tym jest to forum ) się trochę dzieje, ale niestety nie w tym tempie w jakim by mogło Postaram się dzisiaj wrzucić kilka aktualnych fotek i skrobnąć parę słówek w dzienniczku. Cobym nie spadła na 636716319285687 stronę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Reyzel, trzymam kciuki za Twój powrót do formy Fajnie, ze się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No nareszcie Najważniejsze, że chęci wróciły, reszta pójdzie łatwiej A na 689875423 stronę to Ci nie pozwolimy spaść ... co nie oznacza, że możesz sobie pozwolić na milczenie Następnym słowem do wpisania za niedługo może być "COŚ" A te pomarańczowe płytki z wc to jakiej firmy są? Masz je może w innym ujęciu, chodzi o kolor. Czy aparat nie przekłamał. Górna ładna, chociaż w brązach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.05.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzień doberek Kasia, tez mi jest lepiej jak tu napiszę kilka słów. Brazunia - te płytki z dolnej łazienki to organica opoczna (pomarańcz i krem ). Wyślę Ci na maila większe zdjęcie Co do górnej łazienki to spodziewałam się lekkiego przytyku w związku z tymi brązami Szczerze mówiąc, to aż tyle brązu nie miało być ale .... jakoś tak samo dziwnie wyszło Cała podłoga na dole też jest praktycznie brązowa, tylko że w dwóch odcieniach Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts