Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skarbie nie pisz takich rzeczy :( Jesteś taką wspaniałą osobą, tyle w Tobie energii, radości!!!

To co złe to minie, niebawem. Zdrowie też wraca. Czasem potrzeba tylko czasu.... Daj go sobie!

Macie piękny dom. Zamieszkacie w nim niebawem!!! Ja w to wierzę!!!

Dzień dobry :oops:

To, że jesteście wspaniali i kochani, to już wiecie. Ale będę to powtarzać do znudzenia 8)

Napiszę ogólnie - do Was wszystkich Słoneczka kochane :D .

Mam się lepiej, pewne sprawy się trochę poukładały, pewne ja pozmieniałam i przestawiłam sobie ( bądź raczej inni mi przestawili 8) ) tok rozumowania i... jakoś pcham ten wózek, zwany życiem, to przodu :D

Największy problem do rozwiązania, który pozostał to ten zdrowotny :-? Ale wróciły mi chęci to walki, więc ( chyba ) się nie poddam :roll:

A na budowie ... ( hehe w końcu o tym jest to forum ) się trochę dzieje, ale niestety nie w tym tempie w jakim by mogło :roll:

Postaram się dzisiaj wrzucić kilka aktualnych fotek i skrobnąć parę słówek w dzienniczku. Cobym nie spadła na 636716319285687 stronę ..... :roll: :lol:

No nareszcie :D Najważniejsze, że chęci wróciły, reszta pójdzie łatwiej :D

A na 689875423 stronę to Ci nie pozwolimy spaść ... co nie oznacza, że możesz sobie pozwolić na milczenie :-?

Następnym słowem do wpisania za niedługo może być "COŚ" :wink:

A te pomarańczowe płytki z wc to jakiej firmy są? Masz je może w innym ujęciu, chodzi o kolor. Czy aparat nie przekłamał.

Górna ładna, chociaż w brązach :wink:

Dzień doberek :D

Kasia, tez mi jest lepiej jak tu napiszę kilka słów.

Brazunia - te płytki z dolnej łazienki to organica opoczna (pomarańcz i krem ). Wyślę Ci na maila większe zdjęcie :D

Co do górnej łazienki to spodziewałam się lekkiego przytyku w związku z tymi brązami :lol: :lol: :lol: :lol:

Szczerze mówiąc, to aż tyle brązu nie miało być ale .... jakoś tak samo dziwnie wyszło :roll: Cała podłoga na dole też jest praktycznie brązowa, tylko że w dwóch odcieniach :wink:

Miłego dzionka wszystkim życzę :)