braza 14.05.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Szok przeżyłam na widok wpisu Opoczna mam katalog!! Tak sobie pomyślałam, że to organic, ale nie byłam pewna. Mi się podobają szare i różowe z organica i .... mam na nie wielką ochotę Dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.05.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Szok przeżyłam na widok wpisu Opoczna mam katalog!! Tak sobie pomyślałam, że to organic, ale nie byłam pewna. Mi się podobają szare i różowe z organica i .... mam na nie wielką ochotę Dzień dobry i miłego dnia No wiesz Braza, jakaś taka zgryźliwa się zrobiłaś ... Różowe mniej mi się podobały, szare są śliczne ale u mnie w tej super extra wielkiej łazience by było ciut za ciemno ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Z szarymi Ci za ciemno Toż te brązy jeszcze ciemniejsze Albo mi się tylko tak wydaje.... Ja szczera bardzo się zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.05.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Z szarymi Ci za ciemno Toż te brązy jeszcze ciemniejsze Albo mi się tylko tak wydaje.... Ja szczera bardzo się zrobiłam hehe ... prawda, ze brązy są zdecydowanie ciemniejsze Ale ja miałam na mysli to małe WC na dole a brązy są na górze, w łazience która wcale taka mała nie jest ( jakieś 18 m2 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 brązy są na górze, w łazience która wcale taka mała nie jest ( jakieś 18 m2 ). Toż to salon kąpielowy Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.05.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 brązy są na górze, w łazience która wcale taka mała nie jest ( jakieś 18 m2 ). Toż to salon kąpielowy Hejka No nie przesadzajmy Kasia Salon to by był gdyby było 30 m 2 Ale łazienka jest przestronna, to fakt Jak na razie nie wiem tylko, kto ją będzie sprzątał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.05.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Cześć Misie Już prawie końcówka przed Wami w wykończeniówce. Potem tylko meble i po wszystkim Wanna ładniejsza od mojej i nie ma niebieskiego szkła tak jak niestety moja To był dobry zakup! Bardzo mi się podobają te płytki z kaliami Świetna jest ta seria! Ja sie na nie nie zdecydowałam więc u Was chętnie pooglądam CO do zdrowia to przesuń myslenie o nim na zimowe wieczory Teraz myśl o czymś innym Łykaj prochy czy co tam Ci przepiszą i ciesz się, że wokół jest tak pięknie i że bedziecie mieli niebawem domek Nie ma sie co zadręczać. To nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ładniusia ta wanienka, nie powiem Faktycznie, dobry zakup!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.05.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej Mayland No wanna jest na szczęście taka, jak zamówiliśmy. Zobaczymy tylko, czy zadziała To tego czasu tylko ładnie wygląda, na dodatek na korytarzu Co do serii płytek CALLE - nam się też bardzo spodobały, ale szczerze mówiąc jakoś tak mnie nie powala na kolana Może jak się wstawi wannę, która rozjaśni ten duży ciemny kąt, powiesi ceramikę, zamontuje lustro, kabinę itd to będzie całkiem inaczej wyglądała Przynajmniej mam taką nadzieję W kwestii tego myślenia o zdrowiu ... no nie do końca mogę je przesunąć na zimowe wieczory Ale jakoś tak ostatnio brak mi czasu na analizę tego, co mnie spotkało, więc może to też dobrze. "Leki" łykam ( bo bez nich tych zimowych wieczorów mogłoby już czasem nie być ) i cieszę się, ze całkiem dobrze to znoszę. Jak wspomniałaś - już prawie finish przed nami. Ale mamy co robić przez te 1,5 miesiąca - czyli do przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.05.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ładniusia ta wanienka, nie powiem Faktycznie, dobry zakup!!!! Brazunia, ładniusia jest, tu się nieskromnie zgadzam - nawet nie jest jakoś tandetnie ( jak na chińszczyznę ) wykonana . A czy dobry to się dopiero w praktyce okaże Jak dotąd każdy kto tę wannę widzi, mówi tylko o tym, że przez kilka godz będziemy wodę do niej napuszczać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Wanna piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ale wróciły mi chęci to walki, więc ( chyba ) się nie poddam I tak mi mów Fajna ta wanna ale to fakt że rachunki na wodę trochę wam się zwiększą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Maila odebrałam. Dziękuję Walcz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.05.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzień dobry Verunia, pewnie masz sporo racji w kwestii tych rachunków Ale jak siebie znam ( i mój wieczny pośpiech ) to z tej wanny będę korzystała pewnie raz na kilka miesięcy. Teraz tez korzystam tylko z prysznica choć wanna jest ... Jakoś tak szkoda mi czasu na wylegiwanie się w wodzie Szał będzie na początku a potem nam minie Kasia, jak jeszcze nie wybrałaś wanny do siebie ( ło matko... przecież ja nie mam pojęcia co się u Was dzieje ... Muszę koniecznie to nadrobić ) to sam zakup polecam, może nie koniecznie u tego samego dostawy - chyba, że zachowasz stoicki spokój przy oczekiwaniu na realizację Brazunia, mam nadzieję, że trochę lepiej widać kolorystykę płytki i w czymś Ci to pomogło Miłego dzionka wszystkim życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzień dobry Verunia, pewnie masz sporo racji w kwestii tych rachunków Ale jak siebie znam ( i mój wieczny pośpiech ) to z tej wanny będę korzystała pewnie raz na kilka miesięcy. Teraz tez korzystam tylko z prysznica choć wanna jest ... Jakoś tak szkoda mi czasu na wylegiwanie się w wodzie Szał będzie na początku a potem nam minie U nas jest akurat odwrotnie- prysznic raz na kilka miesięcy a wanna codziennie. Ja to lubie porelaksowac się w wannie, naleje sobie olejków albo soli morskiej i odpływam A twoja wanna wręcz do tego stworzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Widać!!! Dzięki!!! Muszę sobie zwizualizowac tego organica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wiesz mieszkanie bez zrobionej elewacji ma swoje plusy. Zanim na dobre zamieszkasz jeszcze może pojawić się kilka różnych spraw które należy zrobić pod elewację jak np. podłączenia bramy, domofonu, lamp itp itd. Wtedy jak nic trzeba psuć elewację. U mnie musieli zrobić niewielki rowek pomomo, że zostawiliśmy pilota i rurki do przeciągnięć pod elewacją wcześniej. A jendak nie wszystkiego udało nam się uniknąć i mamy rozcięcie przy wejsciu. Jak wrócą do położenia koloru to to naprawią i nie będzie widać. Po połozoeniu koloru nie byłoby to już takie proste. Wiec nie ma tego złego..... Poza tym najwazniejsze zeby srodek był wykońcozny. Elewację zrobisz prędzej czy później. Naprawdę, nie przejmuj się tym przesunięciem. Warto poczekać niż brać kogoś nieśłownego z doskoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A miało być tak pięknie ... ktoś miał wyjść z ukrycia Cześc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Reyzel, haaaaaaaaaaallllllllllloooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No już jestem, jestem Nie krzyczcie tak Mamy BIG katastrofę personalno-ekipową na budowie Szczegóły w dzienniku A co u Was słychać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts