Reyzel 21.05.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie ma tego złego ... sami zrobicie to o wiele lepiej i dokładniej, kij w ucho fachofcom Skoro tak mówisz .... się okaze, jak nam pójdzie Dziś byliśmy na zakupach w leroyu ... wałki, wiaderka, pędzelki ... i takie inne No i przy okazji kupiliśmy sobie pierwszego grilla Szkoda tylko, ze pogoda jakoś specjalnie nie ma dopisać w ten długi weekend aleeeee co tam Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No i przy okazji kupiliśmy sobie pierwszego grilla Szkoda tylko, ze pogoda jakoś specjalnie nie ma dopisać w ten długi weekend aleeeee co tam Damy radę. Pierwszy grill u siebie smakuje wyśmienicie, choćby to była zywkła kiełbasa!!! Wiem co mówię, my też sobie kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No i przy okazji kupiliśmy sobie pierwszego grilla Szkoda tylko, ze pogoda jakoś specjalnie nie ma dopisać w ten długi weekend aleeeee co tam Damy radę. Pierwszy grill u siebie smakuje wyśmienicie, choćby to była zywkła kiełbasa!!! Wiem co mówię, my też sobie kupiliśmy Wierzę na słowo Kasia, bo choć grill to będzie pierwszy raz to pierwsze nasze jedzenie na działce mamy już za sobą w ub tyg, wieczorem po pracy przywiozłam kfc ( mój małż ma takie zachciewajki ), wystawiliśmy sobie krzesełka na środek działki, za stół posłużył nam zardzewiały piec trociniak Wyglądaliśmy jak takie głupki Coś w stylu Miastowi na wieś przyjechały Sami z siebie się śmialiśmy. Ale smakowało wyśmienicie - w promieniach zachodzącego słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No to dokładnie tak jak my!!! Nasz kultowy czerwony plastikowy stół i te krzesła plastikowe to już standard na naszej działce Ale ma to swój urok Jak już będziemy mieć piękne komplety ogrodowe to z rozrzewnieniem będziemy wspominać te czasy, mówi ci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 To prawda Kasia, że będziemy to ze śmiechem wspominać. I śmiać się do rozpuku przy zdjęciach, które się aktualnie robi Nasz "stolik" też jest czerwony .... tyle, że od rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 My z Szanownym do tej pory z rozrzewnieniem wspominamy jak to w pierwszym wspólnym mieszkanku za stół robiły nam deski boazeryjne położone na dwa kartony po odbiorniku TV i magnetowidzie, przykryte czerwoną banderą radzieckiej marynarki handlowej z wyszytym sierpem i młotem, w roli obrusa Przy tym dizajnerskim stole uwaliłam się totalnie za sprawą butelki Martini Bianco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Grili na działce mielismy juz hohohohoho Mamy też jeden murowany, obok domku letniskowego. Ale jest duży i rozpalamy go na duze imprezy gdy zapowiada się wielogodzinne grillowanie Teraz kupiłam kolejny maly grill na taras Malutki, żeliwny, za 35zł tak na szybką kiełbaskę na kolację Już go rozpalaliśmy. Sprawdził się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.05.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 My z Szanownym do tej pory z rozrzewnieniem wspominamy jak to w pierwszym wspólnym mieszkanku za stół robiły nam deski boazeryjne położone na dwa kartony po odbiorniku TV i magnetowidzie, przykryte czerwoną banderą radzieckiej marynarki handlowej z wyszytym sierpem i młotem, w roli obrusa Przy tym dizajnerskim stole uwaliłam się totalnie za sprawą butelki Martini Bianco No pięknie Braza dobrze, że nie przyznałaś się do tego głośno jakieś 2 lat temu, bo mogłabyś mieć kłopoty Podobnie urządzone mieliśmy na początku nasze mieszkanko, 10 lat temu. Bez bandery w roli obrusa ale za to stolik był taki turystyczny, jaki się brało pod namiot na wakacje a za miejsce do siedzenia robiła nam "pufa" z drewnianej skrzyni po częściach mebli kuchennych, przykryta kawałkiem deski i zarzucona kocem To były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.05.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Grili na działce mielismy juz hohohohoho Mamy też jeden murowany, obok domku letniskowego. Ale jest duży i rozpalamy go na duze imprezy gdy zapowiada się wielogodzinne grillowanie Teraz kupiłam kolejny maly grill na taras Malutki, żeliwny, za 35zł tak na szybką kiełbaskę na kolację Już go rozpalaliśmy. Sprawdził się! Murowany chce zrobić mój małżonek, ale to dopiero za jakiś czas. Teraz kupiliśmy taki sam jak Ty Mayland, mały i za 35 zł Dziś chyba będzie próba generalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ano mogliby mnie oskarżyć o profanację i brak poszanowania ... Próba grilla była??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Fajnie wyszło to powtórzenie sufitu na podłodze. Gratuluję pomysłu. Z tapetą dacie sobie radę skoro my daliśmy sobie z papierową fototapetą Czekam na kolorki i wrażenia z malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.05.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Bry wieczór Niedawno wrócilismy z działki Było malowanie - jak na razie sufitów na górze, więc kolorów jak na tę chwilę nie pokaże, Mayland Tak na marginesie ... to kolory mam jeszcze nie wybrane Fakt faktem, ze jutro pewnie ręką nie ruszę.... Maskara. Nie lubię malowania sufitów A w związku z tym, że odwiedził nas nasz przyszły sąsiad i dyskutowalismy m.in. nad tym nieszczęsnym płotem ( mają się zastanowić do jutra ) a potem przyszli znajomi, ktorzy mieszkają nieopodal i zobaczyli wielkie ognisko z daleka ( palilismy stosy kartonów ) ... to jakoś tak robota strasznie szybko nam nie szła i tapetę z włokna szklanego zostawilismy sobie na jutro Aleeee..... grill wypróbowany Brazunia Kiełbaski z grilla smakowały wyśmienicie, szczególnie że od śniadania do godz 21 nic nie jedlismy Super się siedziało - umorusani od farby ( hmm... jakby to powiedziec - chyba brak wprawy ), przy grillu i ognisku .... super. Ciepło, miło ... ptaszki cały czas cwierkały. Rewelacja. Juz się nie mogę doczekać przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Zakładaj czapkę na głowę bo najtrudneij domyć włosy Posżłam do fryzjera po malowaniu a fryzjarka do mnie mówi: ale kolorki ładne pani na ściany kładła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Reyzel kupcie pozadny klej do tej tapety, ja kiedys oklejalam nia meble kuchenne - taka domowa renowacja - ladnie wyszla ale potrezbny nam byl porazdny klej zeby sie dobrze przykleila bo ona dosc sztywna jest i tu i tam lubi sobie odejsc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Czapki i ubrania robocze - jedyny sposób!!! A wprawy nabędziecie i to szybko!!! Zjadłaś za mnie chociaż jedną kiełbaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.05.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 hej Dziewczyny Kolejny dzien pracy za nami ( nie cały oczywiscie ). Mayland, czapki jak na razie nie założyłam i to był malutki błąd - bo na moich czarnych włosach białą farbę super widać Od jutra czapeczka będzie Dziś mnie wszystko swędzi i gryzie od tej tapety z włókna szklanego... masakra Bo oczywiście ciepło mi było i mądra ( mój mąż zresztą też ) pracowałam w krótkim rękawku .... Niby kupiliśmy dobry klej Kolakao ( BTW ciekawy i dobry sposób na renowację mebelków ), taki specjalny do tych tapet. Mimo wszystko ciekawa jestem czy jutro całej tapety zamiast na suficie - nie znajdziemy na podłodze... Dziś też robiliśmy silikonowanie narożników na poddaszu ( między sufitem a ścianami ). Mozolna praca ale prawie wszystko zrobione. Jutro dokończymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 To odwzorowanie sufitu faktyczne świetnie wygląda - jakby odbicie w tafli wody I przypominam cichutko, że ja wzrokowiec jestem, muszę mieć na co patrzeć Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 To, że robota jakoś tak sama nie chce się robić to ja wiem najlepiej Chyba miesiąc temu malowaliśmy pierwszy raz garaż, do dziś dnia czasu nie ma na pomalowanie raz drugi Kuna chata, no mus jest to zrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A to ja się przywitam Co słychowac, wszystko mam nadzieję w porząsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Faktycznie ciekawy ten sufit z tym odbiciem. Będziecie dawali jakiś kolor na ten sufit?Jeśli chodzi o malowanie, to na pewno zrobicie to lepiej, tylko już współczuję- tyle roboty przy tym. Ja najbardziej nie cierpię malowa sufitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts