kolakao 12.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Mi zalezalo na czasie i przyznaniea kredytu bez zbednych problemow, wyjasnien i calego mnostwa papierkow!!!!!!!!!!! Dlatego millenium!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.10.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No tak - jeśli poszło szybko to super. No nic, ja poczekam do pon w kwestii mbanku a potem ewentualnie załatwimy sprawę z wbk-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Będzie oki W kwestii banków nie powiem nic, bo musiałabym używać słów ogólnie uznanych za nieprzyzwoite Domek rośnie, a to najważniejsze, a pieniądze przyjdą, zobaczysz!!! I miło mi czytać, że leżysz w łóżku, chociaż rozumiem, że diabli Cię biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.10.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Będzie oki W kwestii banków nie powiem nic, bo musiałabym używać słów ogólnie uznanych za nieprzyzwoite Domek rośnie, a to najważniejsze, a pieniądze przyjdą, zobaczysz!!! I miło mi czytać, że leżysz w łóżku, chociaż rozumiem, że diabli Cię biorą no wiem Braza, że temat banków jest Ci aż za dobrze znany ... Nie martwię się tym, tylko szkoda mi nerwów na taką bezsensowną szarpaninę ... ale co tam- nie mbank to wbk Żeby nas zatrzymać dają nam takie same warunki, wiedzą jakim jesteśmy klientem A z tym leżeniem to ... ehehe ... no niby leżę ale cały czas pracuję Dzisiejsza technologia na szczęście na to pozwala Mam komputerek na kolanach, łącze z serwerem w firmie, telefon ... i nic więcej mi w takich okolicznosciach nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Będzie oki W kwestii banków nie powiem nic, bo musiałabym używać słów ogólnie uznanych za nieprzyzwoite Domek rośnie, a to najważniejsze, a pieniądze przyjdą, zobaczysz!!! I miło mi czytać, że leżysz w łóżku, chociaż rozumiem, że diabli Cię biorą no wiem Braza, że temat banków jest Ci aż za dobrze znany ... Nie martwię się tym, tylko szkoda mi nerwów na taką bezsensowną szarpaninę ... ale co tam- nie mbank to wbk Żeby nas zatrzymać dają nam takie same warunki, wiedzą jakim jesteśmy klientem A z tym leżeniem to ... ehehe ... no niby leżę ale cały czas pracuję Dzisiejsza technologia na szczęście na to pozwala Mam komputerek na kolanach, łącze z serwerem w firmie, telefon ... i nic więcej mi w takich okolicznosciach nie potrzeba XXI wiek ma swoje dobre strony Kuruj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.10.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To fakt, Braza, zazwyczaj są to dobre strony A z tym kurowaniem się ... nie jest najlepiej. Nic mi nie przechodzi a już biore trzeci antybiotyk Idę na przeswietlenie klatki piersiowej żeby wykluczyć zapalenie płuc ... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy Reyzel!! Opamiętaj się, nie lekceważ choróbska Ja znowu jestem chora i jestem z domu!! Szefostwo musiało przyjąć to do wiadomości i już No zdrowia życzę, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy Reyzel!! Opamiętaj się, nie lekceważ choróbska Ja znowu jestem chora i jestem z domu!! Szefostwo musiało przyjąć to do wiadomości i już No zdrowia życzę, noooo Ojej Kasia, Ty znowu chora To pewnie przez to, że ostatnio za szybko wylazłaś z łózka na budowę Nie lekceważę, naprawdę ... Ale już miałam dość siedzenia w domu ... Ja taki stwór niecierpliwy jestem ... ( niektórzy nazywają to pracoholizmem ) . Ale przysięgam, że już jestem zdrowa. Jutro idę na kontrolę do lekrza. A Tobie szybkiego powrotu do zdrówka życzę !!! Ps. A to co Ci się robi na buźce to pewnie też od przemęczenia i choróbska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ojej Kasia, Ty znowu chora To pewnie przez to, że ostatnio za szybko wylazłaś z łózka na budowę Nie lekceważę, naprawdę ... Ale już miałam dość siedzenia w domu ... Ja taki stwór niecierpliwy jestem ... ( niektórzy nazywają to pracoholizmem ) . Ale przysięgam, że już jestem zdrowa. Jutro idę na kontrolę do lekrza. A Tobie szybkiego powrotu do zdrówka życzę !!! Ps. A to co Ci się robi na buźce to pewnie też od przemęczenia i choróbska ... Ano znowu, głos mi odmawia posłuszeństwa, a jak nie mówię, to jestem w pracy jak 5 koło u wozu A z tym czymś pod oczami to mnie chyba trafi jasny szlag Nie wiem co mam z tym zrobic, może rzeczywiście od przemęczenia to się robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ojej Kasia, Ty znowu chora To pewnie przez to, że ostatnio za szybko wylazłaś z łózka na budowę Nie lekceważę, naprawdę ... Ale już miałam dość siedzenia w domu ... Ja taki stwór niecierpliwy jestem ... ( niektórzy nazywają to pracoholizmem ) . Ale przysięgam, że już jestem zdrowa. Jutro idę na kontrolę do lekrza. A Tobie szybkiego powrotu do zdrówka życzę !!! Ps. A to co Ci się robi na buźce to pewnie też od przemęczenia i choróbska ... Ano znowu, głos mi odmawia posłuszeństwa, a jak nie mówię, to jestem w pracy jak 5 koło u wozu A z tym czymś pod oczami to mnie chyba trafi jasny szlag Nie wiem co mam z tym zrobic, może rzeczywiście od przemęczenia to się robi?? Skąd ja znam te problemy z gardłem ... zazwyczaj od utrarty głosu i u mnie się rozpoczyna choróbsko I ( o ile dobrze kojarzę ) rozumiem, że bez głosu to Ty raczej nie popracujesz Tylko wiesz, u Ciebie zrobią zastępstwo i jest spokój a mojej pracy niestety nikt nie zrobi Idż do dobrego dermatologa - na pewno Ci pomoze. Trzymaj się Kasieńko i zdrowiej nam szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy Ciągły brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy Ciągły brak czasu Skąd ja to znam Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Haha widzę ,że mbank nie ma z Tobą lekko Potrafisz walczyć o swoje Ja w millenium miałem łatwiej - wiedzieliśmy jaki duży kredyt chcemy wziąśc bez względu na to czy na wszystko starczy czy też nie. No więc usiedliśmy z kierownikiem budowy i na kolanie podzielilsmy tą kwotę na poszczególne prace, w sumie tak zupełnie z kapelusza bez szczegółowych kosztorysów. I z tego co pamietam bank przyczepił sie tylko do jednej pozycji - musieliśmy chyba powiększyć kredyt o jakieś 5 tys . Po tej operacji na wszystko się zgodzili i wypłacali pieniądze bez żadnych dyskusjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 no lekko nie ma Ale zbyt dużo umów negocjuję żeby dac się zbyć baranom z banku i zgodzić się na byle jakie warunki i taką samą obsługę A tak jak pisałam w dzienniku- w Millenium, KB też nam chcieli dać kredyt bez problemu ale na trochę gorszych warunkach ... więc po co miałam się godzić? A z mBanku własnie wróciłam - jutro/ pojutrze dostanę umowę do sprawdzenia a po niedzieli podpisujemy umowę wreszcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to teraz dopiero robota ruszy z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to teraz dopiero robota ruszy z kopyta tia... o ile dekarzom pogoda dopisze Bo jesli oni nie zamkną domu dachem, to nici z prac w środku Ale nic to- trzeba być dobrej myśli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to teraz dopiero robota ruszy z kopyta tia... o ile dekarzom pogoda dopisze Bo jesli oni nie zamkną domu dachem, to nici z prac w środku Ale nic to- trzeba być dobrej myśli!!! No właśnie!!!!! JA jestem dobrej my myśli Pewnie zaraz powiesz że ja to je mogę być dobrej myśli bo to nie moja budowa i nie moje pieniądze Ale i tak jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Nawet mi do głowy by nie przyszło, zeby tak pomyslec Rom ! A im więcej osób mysli pozytywnie to tym bardziej jest nadzieja, że tak będzie ! Więc absolutnie nie mam nic przeciwko abyś i Ty myslał pozytywnie w kwestii naszej budowy i sprzyjających jej warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts