Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Będzie oki :D W kwestii banków nie powiem nic, bo musiałabym używać słów ogólnie uznanych za nieprzyzwoite :x Domek rośnie, a to najważniejsze, a pieniądze przyjdą, zobaczysz!!! I miło mi czytać, że leżysz w łóżku, chociaż rozumiem, że diabli Cię biorą :wink:

Będzie oki :D W kwestii banków nie powiem nic, bo musiałabym używać słów ogólnie uznanych za nieprzyzwoite :x Domek rośnie, a to najważniejsze, a pieniądze przyjdą, zobaczysz!!! I miło mi czytać, że leżysz w łóżku, chociaż rozumiem, że diabli Cię biorą :wink:

no wiem Braza, że temat banków jest Ci aż za dobrze znany ... :-? :-?

Nie martwię się tym, tylko szkoda mi nerwów na taką bezsensowną szarpaninę ... ale co tam- nie mbank to wbk :wink: Żeby nas zatrzymać dają nam takie same warunki, wiedzą jakim jesteśmy klientem :roll:

A z tym leżeniem to ... ehehe ... no niby leżę ale cały czas pracuję :oops: Dzisiejsza technologia na szczęście na to pozwala :roll: Mam komputerek na kolanach, łącze z serwerem w firmie, telefon ... i nic więcej mi w takich okolicznosciach nie potrzeba :wink:

no wiem Braza, że temat banków jest Ci aż za dobrze znany ... :-? :-?

Nie martwię się tym, tylko szkoda mi nerwów na taką bezsensowną szarpaninę ... ale co tam- nie mbank to wbk :wink: Żeby nas zatrzymać dają nam takie same warunki, wiedzą jakim jesteśmy klientem :roll:

A z tym leżeniem to ... ehehe ... no niby leżę ale cały czas pracuję :oops: Dzisiejsza technologia na szczęście na to pozwala :roll: Mam komputerek na kolanach, łącze z serwerem w firmie, telefon ... i nic więcej mi w takich okolicznosciach nie potrzeba :wink:

XXI wiek ma swoje dobre strony :wink: Kuruj się!!!!

A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku :D

Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? :roll: :D :D

Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy :roll:

Reyzel!!

Opamiętaj się, nie lekceważ choróbska :roll:

Ja znowu jestem chora i jestem z domu!!

Szefostwo musiało przyjąć to do wiadomości i już :roll:

No zdrowia życzę, noooo :roll:

A ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lece nadrabiać zaległości w dzienniczku :D

Rom, gdzie byłeś jak Cię nie było ?? :roll: :D :D

Dziękuję! jest wreszcie lepiej, nawet już wróciłam do pracy :roll:

Reyzel!!

Opamiętaj się, nie lekceważ choróbska :roll:

Ja znowu jestem chora i jestem z domu!!

Szefostwo musiało przyjąć to do wiadomości i już :roll:

No zdrowia życzę, noooo :roll:

Ojej Kasia, Ty znowu chora :( To pewnie przez to, że ostatnio za szybko wylazłaś z łózka na budowę :wink: :-?

Nie lekceważę, naprawdę ... Ale już miałam dość siedzenia w domu ... :roll: Ja taki stwór niecierpliwy jestem ... ( niektórzy nazywają to pracoholizmem :wink: :lol: ) . Ale przysięgam, że już jestem zdrowa. Jutro idę na kontrolę do lekrza.

A Tobie szybkiego powrotu do zdrówka życzę !!! :D

Ps. A to co Ci się robi na buźce to pewnie też od przemęczenia i choróbska ... :-?

Ojej Kasia, Ty znowu chora :( To pewnie przez to, że ostatnio za szybko wylazłaś z łózka na budowę :wink: :-?

Nie lekceważę, naprawdę ... Ale już miałam dość siedzenia w domu ... :roll: Ja taki stwór niecierpliwy jestem ... ( niektórzy nazywają to pracoholizmem :wink: :lol: ) . Ale przysięgam, że już jestem zdrowa. Jutro idę na kontrolę do lekrza.

Ps. A to co Ci się robi na buźce to pewnie też od przemęczenia i choróbska ... :-?

Ano znowu, głos mi odmawia posłuszeństwa, a jak nie mówię, to jestem w pracy jak 5 koło u wozu :roll:

A z tym czymś :evil: pod oczami to mnie chyba trafi jasny szlag :evil:

Nie wiem co mam z tym zrobic, może rzeczywiście od przemęczenia to się robi?? :roll:

Ano znowu, głos mi odmawia posłuszeństwa, a jak nie mówię, to jestem w pracy jak 5 koło u wozu :roll:

A z tym czymś :evil: pod oczami to mnie chyba trafi jasny szlag :evil:

Nie wiem co mam z tym zrobic, może rzeczywiście od przemęczenia to się robi?? :roll:

Skąd ja znam te problemy z gardłem ... zazwyczaj od utrarty głosu i u mnie się rozpoczyna choróbsko :evil: I ( o ile dobrze kojarzę ) rozumiem, że bez głosu to Ty raczej nie popracujesz :-? :-? :-?

Tylko wiesz, u Ciebie zrobią zastępstwo i jest spokój a mojej pracy niestety nikt nie zrobi :-?

Idż do dobrego dermatologa - na pewno Ci pomoze.

Trzymaj się Kasieńko i zdrowiej nam szybciutko :D

Haha widzę ,że mbank nie ma z Tobą lekko :lol:

Potrafisz walczyć o swoje :D

Ja w millenium miałem łatwiej - wiedzieliśmy jaki duży kredyt chcemy wziąśc bez względu na to czy na wszystko starczy czy też nie. No więc usiedliśmy z kierownikiem budowy i na kolanie podzielilsmy tą kwotę na poszczególne prace, w sumie tak zupełnie z kapelusza :lol: bez szczegółowych kosztorysów.

I z tego co pamietam bank przyczepił sie tylko do jednej pozycji - musieliśmy chyba powiększyć kredyt o jakieś 5 tys :D.

Po tej operacji na wszystko się zgodzili i wypłacali pieniądze bez żadnych dyskusjii :D

:lol: :lol: no lekko nie ma :wink: Ale zbyt dużo umów negocjuję żeby dac się zbyć baranom z banku i zgodzić się na byle jakie warunki i taką samą obsługę :roll:

A tak jak pisałam w dzienniku- w Millenium, KB też nam chcieli dać kredyt bez problemu ale na trochę gorszych warunkach ... więc po co miałam się godzić? :wink: 8)

A z mBanku własnie wróciłam - jutro/ pojutrze dostanę umowę do sprawdzenia a po niedzieli podpisujemy umowę 8) wreszcie !!!

No to teraz dopiero robota ruszy z kopyta :D

tia... o ile dekarzom pogoda dopisze :-? Bo jesli oni nie zamkną domu dachem, to nici z prac w środku :-?

Ale nic to- trzeba być dobrej myśli!!! :D :D :D

No właśnie!!!!!

JA jestem dobrej my myśli :D

Pewnie zaraz powiesz że ja to je mogę być dobrej myśli bo to nie moja budowa i nie moje pieniądze :lol:

Ale i tak jestem dobrej myśli :lol: