Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Oglądam Waszą budowę i też widzę pędzicie. Świetnie, ze tak udało się z tym ociepleniem. Ceny są tak różne, że różnica 5zł nie zrobi wielkiej dziury w budżecie. Ja miałam drugą ekipę do ocieplenia ale różnica miedzy ekipamii wynosiła nie 5 a 13zł. To już mi się wydawało sporo. Poczekałam troche i chyba się opłacało. Najważniejsze, ze Wam robią bo bardzo Ci to ciążyło, że jeszcze nie zrobione.

Ładnie też położyli kafle na balkonach. Skosy to był dobry pomysł. Wogóle to ładne kafle wybrałaś :lol:

Następna sprawa to kuchnia. Ja mam ciemne zebrano a u Was bedzie jasne. Czekam na zdjecia kuchni bo chcę bardzo zobaczyc w realizacji te fronty. Są bardzo ładne. :wink: Prosty kształt kuchni. Lubię takie. Bez zbednych ozdóbek i innych pierdołek. Projekt jest jakby robiony pode mnie :lol: Prosto i praktycznie! Powinnaś być zadowolona z takiego rozmieszczenia szafek.

To ja też się przywitam ze wszystkimi :D :D :D :D Dzień dobry!!

Rom, jak miło Cię widzieć !!! Już myślałam, że kompletnie o sąsiadce zapomniałeś :wink: :roll:

Kwestię tasiemek jak widzę już wyjaśniała Mayland , nasz spec budowlany 8)

Mayland, ja też się bardzo cieszę z tym ociepleniem. Wcześniejsze różnice w cenach też sięgały 15 zł i dlatego chcieliśmy czekać ale te 5 faktycznie jakoś przeżyjemy :lol:

Dziękuję za te wszystkie miłe słowa :D

Z tą kuchnią sama jestem ciekawa jak wyjdzie, bo trochę się boję efektu końcowego, jak te wszystkie fronty razem będą wyglądały :roll:

No nic, jeszcze trochę i się przekonam.

Mimo tego, że jak napisałaś "pędzimy" to jakoś kiepsko widzę zgranie tego wszystkiego przez ostatni miesiąc jaki nam został do przeprowadzki :o

Tyle jeszcze rzezy zostało do zrobienia/ zakupienia/ zamontowania/ zadecydowania że szok. Nie wiem jak damy radę :roll: Bo czy damy radę - nie wątpię, bo nie mamy innego wyjścia :lol: :lol: :lol: Nie wiem tylko jak.

ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - :cry: :cry: :cry: :cry: pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!
tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo :p żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach :roll:

Oj tam od razu chamstwo ... :roll: :p :wink:

Przeprowadźcie się do mnie, do czasu wykończenia swoich domków 8) Co Wy na to ???

Będzie nam raźniej :lol: :lol: :lol: :lol: