Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - :cry: :cry: :cry: :cry: pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!
tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo :p żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach :roll:

Oj tam od razu chamstwo ... :roll: :p :wink:

Przeprowadźcie się do mnie, do czasu wykończenia swoich domków 8) Co Wy na to ???

Będzie nam raźniej :lol: :lol: :lol: :lol:

Wykończyłabys się :lol:

PS. A zdrówko jak?? :roll:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - :cry: :cry: :cry: :cry: pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!
tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo :p żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach :roll:

ty kaska no chyba jej normalnie wlejemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze niby tak jej wszytsko powoli idzie a tu cyk - za miesiac sie wprowadzam - pieknie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ty kaska no chyba jej normalnie wlejemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze niby tak jej wszytsko powoli idzie a tu cyk - za miesiac sie wprowadzam - pieknie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ojej .... Kolakao... nie denerwuj się tak na mnie ... Pomału, bo mogło by być szybciej :roll: Ale wiem, ze i tak to szybko poszło.

No a teraz nie mam już wyjścia - umowa podpisana, do 15 lipca jest mus by się wyprowadzić :roll: Najwyżej nie będzie cosik wykończone ... trudno się mówi :roll:

No! Da sie mieskać. Nie marudź. Kawał chałupy juz jest. Dacie spokojnie radę mieszkać. I pamietajcie,że to Wy wykańczacie dom a nie dom wykańcza Was :wink:

No pewnie, ze się da !!!

Jak tylko : skończą fugowanie :evil: ( coś się płytkarze zbiesili ), zamontują kuchnię, drzwi wew, zamontujemy ceramikę w łazience, podłączą nam prąd i gaz, zamotują schody ( kiepsko się widzę mieszkać biegając do sypialni po drabinie :wink: 8) ).

Pomijam takie drobiazgi jak lampy, kontakty, wymalowanie na kolory, listwy, panele i przeprowadzkę.

Lusssssssssssssssssssssssssssssss :roll: :roll: :roll: :roll: :-?

Co do ostatniego zdania to mam POWAŻNE wątpliwości :roll: :-?

Przeprowadźcie się do mnie, do czasu wykończenia swoich domków 8) Co Wy na to ???

Ja mogę zaraz nawet, dłuuuuugoooo byłoby Ci raźniej :D :wink:

Ja mogę zaraz nawet, dłuuuuugoooo byłoby Ci raźniej :D :wink:

Nie mam nic przeciwko :D Pakuj się Brazunia. Zabierz tez Brazylię bo i koniki nawet całkiem niedaleko są :roll:

Uważaj, co mówisz :D Bo się zasugeruję :D :wink:

Cześc wszystkim :D Reyelcia, humorek myślę dopisuje, coooooo!!!??? :D :D I tak trzymać!!!!!!

Uważam, uważam i dlatego piszę co myślę 8)

Brazunia, z tym humorkiem to bym nie przasadzała ;) ale jest zdecydowanie lepiej

( ps. wyniki mi się poprawiły :) )

Uważaj, co mówisz :D Bo się zasugeruję :D :wink:

Cześc wszystkim :D Reyelcia, humorek myślę dopisuje, coooooo!!!??? :D :D I tak trzymać!!!!!!

Uważam, uważam i dlatego piszę co myślę 8)

Brazunia, z tym humorkiem to bym nie przasadzała ;) ale jest zdecydowanie lepiej

( ps. wyniki mi się poprawiły :) )

No to fajna wiadomość :D A humorek to musi mieć drzwi szerzej trochę otwarte :D

Dzień dobry :)

No już jestem, jestem :roll:

Mówiąc szczerze, to padam na twarz.

Praktycznie codziennie - po pracy czyli około godz. 18-19 - wpadamy do domu i malujemy. Maluuuuuujemy, malllllluuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeemy, malujjjjjjeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmy ... i końca nie widać :-? :evil: Wychodzimy z budowy średnio o godz. 23, jedziemy do domu, szorujemy się od farby i spać. Rano do pracy, potem na budowę ..... i tak w kółko.

Prawie na gotowo ( bo niestety zostały wyprawki do zrobienia, po odklejeniu taśmy :roll: ) są dwa pokoje na górze plus klatka schodowa, której się "baliśmy" bo w końcu ma jakieś 6 m wysokości i nie bardzo mieliśmy pomysł, żeby sobie z nią poradzić :-? Na szczęście nasza ekipa od elewacji to super chłopaki i przywieźli nam specjalnie rusztowanie, żebyśmy sobie mogli poradzić :D

Jeden z pokoi będziemy dziś malować drugim kolorem ( bo oczywiście łatwo nie może być i sobie wymyśliłam, ze w każdym pokoju są dwa kolory :roll: ), więc jutro powinien być skończony.

A zostało nam jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyyyyllllllllllllllllllllle metrów :oops:

W weekend załadowaliśmy też cały ogromny kontener śmieci po budowlanych :roll: . Generalnie wyglądał lepiej niż to auto z reklamy ikei w czasie trwania wyprzedaży :lol:

Ale obwiązaliśmy wszystko sznurkami, żeby nie spadło i żeby gościowi, który przyjechał po odbiór, nie chciało się czasem zdjąć tych kilku wielkich worów z góry :wink:

Zabrał wszystko :lol:

W tzw. międzyczasie próbujemy załatwić milion tematów, jaki nam pozostał. :roll:

Masakra :-?

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!