kaśka maciej 03.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach Oj tam od razu chamstwo ... Przeprowadźcie się do mnie, do czasu wykończenia swoich domków Co Wy na to ??? Będzie nam raźniej Wykończyłabys się PS. A zdrówko jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.06.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Wykończyłabys się PS. A zdrówko jak?? Że niby dlaczego ?? mam dużą rodzinę to i przyzwyczajona jestem do tłoku Ps. Nie jest źle ale mogłoby być zdecydowanie lepiej Dzięki za troskę Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach ty kaska no chyba jej normalnie wlejemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze niby tak jej wszytsko powoli idzie a tu cyk - za miesiac sie wprowadzam - pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.06.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach ty kaska no chyba jej normalnie wlejemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze niby tak jej wszytsko powoli idzie a tu cyk - za miesiac sie wprowadzam - pieknie ojej .... Kolakao... nie denerwuj się tak na mnie ... Pomału, bo mogło by być szybciej Ale wiem, ze i tak to szybko poszło. No a teraz nie mam już wyjścia - umowa podpisana, do 15 lipca jest mus by się wyprowadzić Najwyżej nie będzie cosik wykończone ... trudno się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No! Da sie mieskać. Nie marudź. Kawał chałupy juz jest. Dacie spokojnie radę mieszkać. I pamietajcie,że to Wy wykańczacie dom a nie dom wykańcza Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.06.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No! Da sie mieskać. Nie marudź. Kawał chałupy juz jest. Dacie spokojnie radę mieszkać. I pamietajcie,że to Wy wykańczacie dom a nie dom wykańcza Was No pewnie, ze się da !!! Jak tylko : skończą fugowanie ( coś się płytkarze zbiesili ), zamontują kuchnię, drzwi wew, zamontujemy ceramikę w łazience, podłączą nam prąd i gaz, zamotują schody ( kiepsko się widzę mieszkać biegając do sypialni po drabinie ). Pomijam takie drobiazgi jak lampy, kontakty, wymalowanie na kolory, listwy, panele i przeprowadzkę. Lusssssssssssssssssssssssssssssss Co do ostatniego zdania to mam POWAŻNE wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.06.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kurczaki... coś mi się w kompie pomieszało i jakiś dziwny rozmiar mi się zrobił tego co piszę ( bez zaznaczania ze ma być większy ) O co kaman ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 to znaczy ze twoj komp cie wspiera i chcaial wykrzyzcezc razem z tob aile masz do zrobienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dasz rade!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.06.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 to znaczy ze twoj komp cie wspiera i chcaial wykrzyzcezc razem z tob aile masz do zrobienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dasz rade!!!!!!!!!!!!!! chyba masz rację Kolakao, bo później już wrócił do normy Tylko on, cwaniak ( komputer ), w niczym mi nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach Oj tam od razu chamstwo ... Przeprowadźcie się do mnie, do czasu wykończenia swoich domków Co Wy na to ??? Będzie nam raźniej Ja mogę zaraz nawet, dłuuuuugoooo byłoby Ci raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.06.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja chcaialm powiedziec ze ja nie pozwalam - no jak to chcesz sie wprowadzic aja nie - to niesparwiedl;iwe - pikenie u ciebie!!!!!!!!!!!!tez tak myślę, to jest zwykłe chamstwo żeby tak koleżanki zostawić w tym obrzydliwych blokach Oj tam od razu chamstwo ... Przeprowadźcie się do mnie, do czasu wykończenia swoich domków Co Wy na to ??? Będzie nam raźniej Ja mogę zaraz nawet, dłuuuuugoooo byłoby Ci raźniej Nie mam nic przeciwko Pakuj się Brazunia. Zabierz tez Brazylię bo i koniki nawet całkiem niedaleko są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uważaj, co mówisz Bo się zasugeruję Cześc wszystkim Reyelcia, humorek myślę dopisuje, coooooo!!!??? I tak trzymać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.06.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień doberek Cześć Tygrysie Milusio Cię widzieć w moich skromnych, niewykończonych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.06.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uważaj, co mówisz Bo się zasugeruję Cześc wszystkim Reyelcia, humorek myślę dopisuje, coooooo!!!??? I tak trzymać!!!!!! Uważam, uważam i dlatego piszę co myślę Brazunia, z tym humorkiem to bym nie przasadzała ale jest zdecydowanie lepiej ( ps. wyniki mi się poprawiły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uważaj, co mówisz Bo się zasugeruję Cześc wszystkim Reyelcia, humorek myślę dopisuje, coooooo!!!??? I tak trzymać!!!!!! Uważam, uważam i dlatego piszę co myślę Brazunia, z tym humorkiem to bym nie przasadzała ale jest zdecydowanie lepiej ( ps. wyniki mi się poprawiły ) No to fajna wiadomość A humorek to musi mieć drzwi szerzej trochę otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 3 dni A nawet 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 3 dni A nawet 4 Mega przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Pilnować Jej bo znów zanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.06.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dzień dobry No już jestem, jestem Mówiąc szczerze, to padam na twarz. Praktycznie codziennie - po pracy czyli około godz. 18-19 - wpadamy do domu i malujemy. Maluuuuuujemy, malllllluuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeemy, malujjjjjjeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmy ... i końca nie widać Wychodzimy z budowy średnio o godz. 23, jedziemy do domu, szorujemy się od farby i spać. Rano do pracy, potem na budowę ..... i tak w kółko. Prawie na gotowo ( bo niestety zostały wyprawki do zrobienia, po odklejeniu taśmy ) są dwa pokoje na górze plus klatka schodowa, której się "baliśmy" bo w końcu ma jakieś 6 m wysokości i nie bardzo mieliśmy pomysł, żeby sobie z nią poradzić Na szczęście nasza ekipa od elewacji to super chłopaki i przywieźli nam specjalnie rusztowanie, żebyśmy sobie mogli poradzić Jeden z pokoi będziemy dziś malować drugim kolorem ( bo oczywiście łatwo nie może być i sobie wymyśliłam, ze w każdym pokoju są dwa kolory ), więc jutro powinien być skończony. A zostało nam jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyyyyllllllllllllllllllllle metrów W weekend załadowaliśmy też cały ogromny kontener śmieci po budowlanych . Generalnie wyglądał lepiej niż to auto z reklamy ikei w czasie trwania wyprzedaży Ale obwiązaliśmy wszystko sznurkami, żeby nie spadło i żeby gościowi, który przyjechał po odbiór, nie chciało się czasem zdjąć tych kilku wielkich worów z góry Zabrał wszystko W tzw. międzyczasie próbujemy załatwić milion tematów, jaki nam pozostał. Masakra POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts