kolakao 12.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Braza jezeli nie straszny ci jest bol w karku i pryskajaca farba na twarz - tzn ze sie nadajesz i nie bedzioesz marudzic znaczy nadajesz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.06.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bry wieczór Brazunia, aż tak strasznie nie jest jak Kolakao pisze Aż trak mocno nie pryska ta farba.... I mnie bardziej ręka od wałka boli niż kark To co, kiedy przyjeżdżasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ty się Reyzelciu dobrze zastanów, bo wakacje nadchodzą a i praca się kończy, bo na siodło prawie zarobiłam Modem mi padł, nie miałam połączenia dlatego się nie odzywałam!! Lecę dorabiać do siodła, pogadamy wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dzień Dobry Rayzel a mi sie tam Twoje capuccino podoba!!!! Schody też zajefajny. Jak patrze na takie ładne schody to zaczynam żałować że mam betonowe brzydactwo No ale następny domek już będę budował inaczej Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.06.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dzień Dobry Rayzel a mi sie tam Twoje capuccino podoba!!!! Schody też zajefajny. Jak patrze na takie ładne schody to zaczynam żałować że mam betonowe brzydactwo No ale następny domek już będę budował inaczej Pozdrówka Cześć Romuś No mi nasze cappucino już też się podoba Przyzwyczaiłam się Są już też założone rynny, inaczej wygląda domek z zewnątrz Ale ja kolejny też będę inaczej budowała Niestety zawsze się wkradną jakieś błędy, które chciałoby się zmienić - też mam kilkanaście takich sytuacji Tak więc kolejnym razem będzie się mądrzejszym ... ale pewnie zrobi się inne błędy Brazunia, wstyd przyznać ale nawet nie wiem o jakiej pracy mówisz ... ( nigdzie już nie zaglądam ... tylko do wiaderek z farbą ) . Co porabiasz Słońce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Niestety zawsze się wkradną jakieś błędy, które chciałoby się zmienić - też mam kilkanaście takich sytuacji Tak więc kolejnym razem będzie się mądrzejszym ... ale pewnie zrobi się inne błędy No właśnie. Ja nie wiem czy istnieje dom idealny. A ten kolor to na jednym zdjęciu jest taki intesywniejszy i bardzo mi sie podoba a na innych jest taki jasniutki, bledszy. To jaki jest naprawdę i nie pytam o kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Reyzelcia, czepiasz się tego kolora Mnie jakoś żółte tylko nie leżą, za dużo ich chyba i to dlatego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Mi ten kolorek się podoba, i furczy mi czy on capuccino czy jaka inna cholera. Jest ładny!!! Byłby jeszcze ładniejszy, gdyby zdjęcia większe były... Pracuję na Dzikim Zachodzie, do siodła dorabiam Drogą kupna bowiem nabyłam siodło za całe 1500 złociszów i cza jakoś budżet domowy podratować Ale już niewiele zostało!! P.S. Co Ty ciekawego widzisz w tych wiadrach, że tylko do nich zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Moja pierwsza wersja domu to była elewacja beżowa Nawet mielismy taki projekt, który nijak nam nie pasował ale był bezowy z brązowym dachem i zawsze do niego wracaliśmy Potem pojawiła sie czerwień i mi odbiło ale pierwszy był własnie taki beżyk ala capucino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.06.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dzień dobry Specjalnie dla Ciebie Brazunia - większe zdjęcia domku http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/51010/234/3208.jpg http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/51010/234/3209.jpg Verunia ... odpowiadając na to pytanie nie o kolor ... to naprawdę bardzo jaśniutka kawa z mlekiem. W zacienionych miejscach i gdy nie ma słońca - kolor jest cappucino, tylko takie słabe Ale za to w słońcu ... niestety wygląda na lekko gaciowy róż jak to określił nasz kolega Kasia, generalnie rzecz ujmując mnie ten kolor już nie przeszkadza. Szczególnie, że już są założone czarne rynny i fajnie "poprzecinały" dom. Fakt, że zdecydowanie też nie chcieliśmy żółtego, więc należy się cieszyć, że to nie żółty wyszedł Zresztą sąsiad ma żółć ... notabene do bordowej dachówki Jak na mój gust ni przypiął ni wyłatał ... No ale podobno o gustach się nie dyskutuje Mayland, nasz projekt zakładał bordową dachówkę i białą elewację. Tez mi to nie pasowało ... I szczerze mówiąc trochę żałuję, że odeszliśmy od tej czerwieni, jaką mieliśmy w zamyśle... No nic, może za kilka lat jak i tak trza będzie elewację pomalować ?? ( ps. Twoja elewacja jest po prostu śliczna - nie omieszkałam zajrzeć do Twojego dziennika ale bez odzywania się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Świetnie wygląda!!!! Jakie to farby (tynki)????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A mi sie tez bardzo podoba ten kolorek - bardzo ladny!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Czy ja się doczekam na odpowiedź Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.06.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzień dobry No przepraszam bardzo Brazunia za zwłokę w odpowiedzi - to zwykły tynk strukturalny ( tzw. baranek ) + farba Caparola ( numer mogę sprawdzić i Ci podać jeśli chcesz ). Miłego dzionka Wszystkim zaglądającym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no przyszlam myslalam ze jakies nowe zdjecia zobacze a conajmniej cos poczytam - a tu nic !!! reyzelku cos mi sie wydaje ze nie bardzo masz czas i sile na klikanie - wiec wspeiram duchem jak cialem nie moge!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.06.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no przyszlam myslalam ze jakies nowe zdjecia zobacze a conajmniej cos poczytam - a tu nic !!! reyzelku cos mi sie wydaje ze nie bardzo masz czas i sile na klikanie - wiec wspeiram duchem jak cialem nie moge!!!!!!!!!!! Oj Kolakao- widzę, że doskonale wiesz co się dzieje. I dziękuję Ci za wsparcie - przyda się bardzo bo padam ze zmęczenia na pysk Zostały nam niecałe 3 tyg do przeprowadzki a jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia Postaram się cosik więcej naskrobać ( robiąc sobie przerwę w pracy ) a zdjeć ... nie ma. Codziennie wożę aparat ale nawet nie ma czasu aby zdjęcia zrobić !!! Nawet nie mamy jak sami malujemy - hehe ... nikt nam nie uwierzy Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ja tez nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.06.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Co za niedowiarki ... Pokaże Wam odciski na rękach od wałka i włosy od fioletowej farby, która się cosik zmyć nie chce (miałaś rację Mayland ) i jeszcze mój komplecik ubrań roboczych, na którym są wszystkie kolory hehe a w sobotę robiłam wyprawki, wyrównując linie łączeń kolorów - czułam się jak artysta-plastyk farba na wierzchu dłoni, pędzelki specjalistyczne i jechałam krawędzie ... mąż miał ze mnie ubaw ale ja nie lubię takich niedoróbek - albo robię coś porządnie albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 włosy od fioletowej farby, która się cosik zmyć nie chce (miałaś rację Mayland ) wiesz co ja mam na to sposob - do stosowania jak sie pada juz na pysk i nic sienie chce - przyjechalam wlasnie ok 22 z dzialki po calowieczornym i popoludiowym malowaniu zdziabana jak nie powiem kto - cala skropkowana na maksa i polozylam sie na chwilke do lozka - oczywiscie zasnelam i obudzialam sie z rana - czysta - przynajmiej na buzi i wlosach!!! heuheuueheueheuheuehu odpadlo samo heuheuheuheuheu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts