Reyzel 23.06.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Kolakao, mój mąż zastosował ten Twój sposób w sobotę -- jak wróciliśmy o pierwszej w nocy do domu - zasnął w 5 sekund na kanapie , ale jakoś na niego to nie zadziałało bo wczoraj, mimo kąpieli , po południu mu jeszcze farbę z ucha zdrapywałam No nic, dzisiaj dla odmiany zaczynamy kłaść panele Później chyba założę firmę z wykończeniówką i jak nic fuchy wieczorami z mężem będziemy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 wiesz ucho jest powyginane to schodzi tylko z powierzchni bezposrednio stykajacyhc sie z poduszka tudziez inna posciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.06.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 wiesz ucho jest powyginane to schodzi tylko z powierzchni bezposrednio stykajacyhc sie z poduszka tudziez inna posciela hehe ... tego nie wzięłam pod uwagę że odstające części ciała się nie wytrą w poduchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No nic, dzisiaj dla odmiany zaczynamy kłaść panele Później chyba założę firmę z wykończeniówką i jak nic fuchy wieczorami z mężem będziemy robić Moge by twoją pierwszą klientką? Jako pierwsza liczę na duuuuzy rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dziękuję bardzo, a numer odszukaj bo to przeca ważne jest, nie nie!!!! Jeśli możesz, oczywiście Jeśli chodzi o firmę wykończeniową, to ja wiesz co mogę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.06.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzień dobry Brazunia, wiem wiem- Ty będziesz projektować, ja będę wykonywać W sumie to nie widzę przeszkód, zeby taką spółkę założyć. Jak widać Verunia jest już chętna, żeby dać nam zlecenie Wczoraj ( właściwie to dzisiaj ) do 2:30 nad ranem kładliśmy panele w sypialni... Masakra. Jak tak dalej będzie to wyglądało - kiepsko nas widzę ... Ale za to wczoraj jak podejchałam do domu oczom moim ukazał się śliczny widok - były zrobione balustrady na balkonach i dokończona siatka. Super. Ps. Numer kolorku odszukam, noł problemos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Reyzelcia, podziwiam, podziwiam Mój jak malował wczoraj podbitkę to go głowa rozbolała Święto było, bo generalnie to non stop w robocie jest i nie ma czasu na cokolwiek na budowie A sama to ja se mogę wiesz co, palcem w bucie poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, witam!!! Gratuluję balustrad, chętnie też bym na nie popatrzyła Teraz to dom wymaga ogromnych poświęceń, ale pomyśl, jak się będziesz cudownie czuła, jak już zamieszkacie!!!! Mieszkać we własnym domu - bezcenne!!!! Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.06.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Szczerze mówiąc Kasia to sama nie wiem skąd biorę siły na ten maraton - do 18-19 normalna praca potem śmigam na budowę i tam działam - czasem i sama ( jak były mecze Polaków sama malowałam ściany, mąż nie chciał odpuścić oglądania a ja malowania ). Ale faktycznie Braza masz rację - mam nadzieję, ze radość będzie wielka, szczególnie, że tyle pracy sami teraz, na etapie końcowym, w ten domek wkładamy. Zdjęcia będą jutro- zabrałam dzisiaj aparat ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Jak się robi dla siebie, to się nie czuje znużenia - sama to wymyśliłam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 a ja jade w niedziele po kanape do ikei!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.06.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dzień dobry Braza, niby masz rację ale ja jednak czuję znużenie Kolakao, jaką kanapę kupujesz ?? Tak mi wstyd ale nawet nie wiem czy czasem już się nie przeprowadziłaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 spoko reyzelku nie przeprowadzilam sie - jak czlowiek tyra calymi dniami to nawet nie ma kiedy czytac wszytskich dzienikow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tam to rozumiem - no niestety sama tez nie mam kiedy!! dobrze ze ta praca jest to mozna poklikac - poki co, bo jak sie zacznie u mnie w pracy to na nic nie bedzi eczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dzień dobry Braza, niby masz rację ale ja jednak czuję znużenie Kolakao, jaką kanapę kupujesz ?? Tak mi wstyd ale nawet nie wiem czy czasem już się nie przeprowadziłaś .... a taka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89829609 wiem ze powiecie ze sztampowa - jakosc kiszkowata, nic oryginalnego - ale mi sie naprawde podoba - no i chyba bedzie czerwona - malz cos nosem kreci bo myslal o czerwonych paseczkach a nie calej czerwonej ale sprawa do przedyskutowania!!! tak twardo przy tej czerwieni stac nie bede - moze byc w paseczki - a moze ruda tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kurcze a twierdziliscie, ze ja poszalałam z kolorami! A tutaj proszę.... każda sciana inna, uskoki, wneki, glify.... Szok ale pracy włozyliście w to malowanie!!! Ładnie Wam to wyszło. Podłogi bardzo łądne ale.... współczuję sprzątania WIem co móię bo mam podobne na dole ALe przecież.... liczy sie efekt Ta lamelkowa śliczna (bambus czy wiśnia?). Balustrady nie przesadzone pomimo krągłosci. Ładne w swej prostocie. Eleganckie. To by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.06.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Co do kanapy to ja sie skłaniam ku tej z Allegro. Kupowałam u tego producenta mebli juz krzesła do kuchni. Są świetne! Chyba kupię też kanapy w takiej samej skórze (brązowa lekko lakierowana). Maja fajne kształty. Szyybka dostawa a producent solidny i sprawdzony. Komplet 3+2+1 kosztowałby mnie ok. 3,5tys. Jak za całość w prawdziwej skórze to cena rewelacja uważam. Maja tez inne rodzaje skóry i kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ja dopiero teraz zaszlam do dziennika no sliczniejest - widac reyzelku ze nie opowiadasz nam tu bajek tylko rzecywsicie ostro pracujecie - kolorki piekne, barzdo mi sie podoba - czekam na efekt jak najbardziej koncowy - idziecie jak burza - prawie jak mayland pozdrawiam i dopinguje zebyscie nieopadli z sil przed koncowka!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.06.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kolakao ładny kolorek tej kanapy Lubię takie No i nareszcie mi wierzycie w kwestii tej naszej pracy Dzięki za słowa uznania Mayland fakt, że pracy było sporo z tym malowaniem ale efekt końcowy też mi się podoba Podłoga lamelkowa ( ? ) - mniemam, że mówisz o tej w pokoju gdzie jest czerwień Marakaibo z Classena. Jeśli jednak masz na myśli tę drugą to jest to Pekan durango. A co do sprzątania .... też już jestem tego świadoma ale jakoś chyba przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.06.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ja dopiero teraz zaszlam do dziennika no sliczniejest - widac reyzelku ze nie opowiadasz nam tu bajek tylko rzecywsicie ostro pracujecie - kolorki piekne, barzdo mi sie podoba - czekam na efekt jak najbardziej koncowy - idziecie jak burza - prawie jak mayland pozdrawiam i dopinguje zebyscie nieopadli z sil przed koncowka!!!!!!!!!!!!!! ....robi wielką różnicę Ale wygląda na to, że nie zdąży minąć rok od chwili rozpoczęcia budowy a my już będziemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Reyzelciu, fiu fiu fiuuuuu zazdraszczam tak blisko do przeprowadzki macie. Farby Dulux czy jakieś inne??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts