Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Kolakao, mój mąż zastosował ten Twój sposób w sobotę -- jak wróciliśmy o pierwszej w nocy do domu :roll: - zasnął w 5 sekund na kanapie , ale jakoś na niego to nie zadziałało bo wczoraj, mimo kąpieli , po południu mu jeszcze farbę z ucha zdrapywałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No nic, dzisiaj dla odmiany zaczynamy kłaść panele :roll:

Później chyba założę firmę z wykończeniówką :wink: :lol: :lol: :lol: i jak nic fuchy wieczorami z mężem będziemy robić :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No nic, dzisiaj dla odmiany zaczynamy kłaść panele :roll:

Później chyba założę firmę z wykończeniówką :wink: :lol: :lol: :lol: i jak nic fuchy wieczorami z mężem będziemy robić :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moge by twoją pierwszą klientką? :wink: Jako pierwsza liczę na duuuuzy rabat :lol:

Dzień dobry :D

Brazunia, wiem wiem- Ty będziesz projektować, ja będę wykonywać 8)

W sumie to nie widzę przeszkód, zeby taką spółkę założyć.

Jak widać Verunia jest już chętna, żeby dać nam zlecenie :roll:

Wczoraj ( właściwie to dzisiaj :-? ) do 2:30 nad ranem kładliśmy panele w sypialni... Masakra.

Jak tak dalej będzie to wyglądało - kiepsko nas widzę ...

Ale za to wczoraj jak podejchałam do domu oczom moim ukazał się śliczny widok - były zrobione balustrady na balkonach i dokończona siatka. Super. :D

Ps. Numer kolorku odszukam, noł problemos :wink:

Reyzelcia, podziwiam, podziwiam :roll:

Mój jak malował wczoraj podbitkę to go głowa rozbolała :lol:

Święto było, bo generalnie to non stop w robocie jest i nie ma czasu na cokolwiek na budowie :-? A sama to ja se mogę wiesz co, palcem w bucie poruszać :-?

Witam, witam!!! Gratuluję balustrad, chętnie też bym na nie popatrzyła :wink: :D

Teraz to dom wymaga ogromnych poświęceń, ale pomyśl, jak się będziesz cudownie czuła, jak już zamieszkacie!!!! Mieszkać we własnym domu - bezcenne!!!!

Miłego dzionka życzę :D :D

Szczerze mówiąc Kasia to sama nie wiem skąd biorę siły na ten maraton - do 18-19 normalna praca potem śmigam na budowę i tam działam - czasem i sama ( jak były mecze Polaków sama malowałam ściany, mąż nie chciał odpuścić oglądania a ja malowania :lol: :lol: :lol: ).

Ale faktycznie Braza masz rację - mam nadzieję, ze radość będzie wielka, szczególnie, że tyle pracy sami teraz, na etapie końcowym, w ten domek wkładamy.

Zdjęcia będą jutro- zabrałam dzisiaj aparat ze sobą :wink: :roll:

spoko reyzelku nie przeprowadzilam sie - jak czlowiek tyra calymi dniami to nawet nie ma kiedy czytac wszytskich dzienikow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tam to rozumiem - no niestety sama tez nie mam kiedy!! dobrze ze ta praca jest to mozna poklikac :lol: :lol: :lol: - poki co, bo jak sie zacznie u mnie w pracy to na nic nie bedzi eczasu :) :roll: :roll: :roll: :oops:

Dzień dobry :)

Braza, niby masz rację ale ja jednak czuję znużenie :lol:

Kolakao, jaką kanapę kupujesz ?? Tak mi wstyd ale nawet nie wiem czy czasem już się nie przeprowadziłaś :oops: ....

a taka:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89829609

wiem ze powiecie ze sztampowa - jakosc kiszkowata, nic oryginalnego - ale mi sie naprawde podoba - no i chyba bedzie czerwona - malz cos nosem kreci bo myslal o czerwonych paseczkach a nie calej czerwonej ale sprawa do przedyskutowania!!! tak twardo przy tej czerwieni stac nie bede :) - moze byc w paseczki - a moze ruda :wink: tak jak ja :lol: :lol: :lol:

Kurcze a twierdziliscie, ze ja poszalałam z kolorami! :evil: A tutaj proszę.... każda sciana inna, uskoki, wneki, glify.... :o Szok ale pracy włozyliście w to malowanie!!! Ładnie Wam to wyszło.

Podłogi bardzo łądne ale.... współczuję sprzątania :wink: :lol: WIem co móię bo mam podobne na dole :lol: ALe przecież.... liczy sie efekt :wink: Ta lamelkowa śliczna (bambus czy wiśnia?).

Balustrady nie przesadzone pomimo krągłosci. Ładne w swej prostocie. Eleganckie.

To by było na tyle :wink:

Co do kanapy to ja sie skłaniam ku tej z Allegro. Kupowałam u tego producenta mebli juz krzesła do kuchni. Są świetne! Chyba kupię też kanapy w takiej samej skórze (brązowa lekko lakierowana). Maja fajne kształty. Szyybka dostawa a producent solidny i sprawdzony. Komplet 3+2+1 kosztowałby mnie ok. 3,5tys. Jak za całość w prawdziwej skórze to cena rewelacja uważam.

Maja tez inne rodzaje skóry i kolory. :roll:

A ja dopiero teraz zaszlam do dziennika :roll: :oops: no sliczniejest - widac reyzelku ze nie opowiadasz nam tu bajek :wink: :wink: :wink: tylko rzecywsicie ostro pracujecie - kolorki piekne, barzdo mi sie podoba - czekam na efekt jak najbardziej koncowy - idziecie jak burza - prawie jak mayland :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam i dopinguje zebyscie nieopadli z sil przed koncowka!!!!!!!!!!!!!!

Kolakao ładny kolorek tej kanapy :)

Lubię takie :D

No i nareszcie mi wierzycie w kwestii tej naszej pracy :wink: :lol:

Dzięki za słowa uznania :)

Mayland fakt, że pracy było sporo z tym malowaniem ale efekt końcowy też mi się podoba :oops:

Podłoga lamelkowa ( ? ) - mniemam, że mówisz o tej w pokoju gdzie jest czerwień :wink: Marakaibo z Classena. Jeśli jednak masz na myśli tę drugą to jest to Pekan durango.

A co do sprzątania .... też już jestem tego świadoma ale jakoś chyba przeżyję

:wink: :roll: :lol:

A ja dopiero teraz zaszlam do dziennika :roll: :oops: no sliczniejest - widac reyzelku ze nie opowiadasz nam tu bajek :wink: :wink: :wink: tylko rzecywsicie ostro pracujecie - kolorki piekne, barzdo mi sie podoba - czekam na efekt jak najbardziej koncowy - idziecie jak burza - prawie jak mayland :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam i dopinguje zebyscie nieopadli z sil przed koncowka!!!!!!!!!!!!!!

....robi wielką różnicę :wink: :lol: :lol: :lol:

Ale wygląda na to, że nie zdąży minąć rok od chwili rozpoczęcia budowy a my już będziemy mieszkać :roll: