Reyzel 25.06.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Reyzelciu, fiu fiu fiuuuuu zazdraszczam tak blisko do przeprowadzki macie. Farby Dulux czy jakieś inne??/ Nie ma czego Kasia, tym bardziej, ze przecież Ty już też tuż tuż przeprowadzki jesteś ... A to tempo które sobie teraz narzuciliśmy jest lekko zabójcze Choć z drugiej strony wolę mieć taki deadline bo przynajmniej człowiek się musi spiąć i już. A tak - byśmy przesuwali tematy z tygodnia na tydzień i pewnie ogólnie przeprowadzka by się przesunęła o miesiąc albo i dwa .... Farby Duluxa - super nam się malowało. Choć jest jeden poważny mankament - nie można nimi robić częściowych wyprawek - zrobiłam takową i ... musiałam malować całą ścianę raz jeszcze Widać to masakrycznie - więc trza pomalować od razu i już nie wracać do tematu. Oczywiście o tym mówili wszyscy fachowcy, że Dulux to najgorsza farba... Ci od elewacji się śmiali, że to farba dla amatorów No i dobrze, nam się malowało ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No, no Reyzelciu, faktycznie się nie opier...ście, jeno ciężko tyraliście Efekt jest świetny, gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jestem w ciężkim szoku Kiedy wy to wszystko zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.06.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Bry dzień Oj.... jeszcze trochę i popadnę w samozachwyt Braza, a Ty myślałaś że leżymy bykiem na budowie ?? Dziękuję Wam bardzo za słowa uznania Verunia pytasz kiedy to zrobiliśmy ?? Tak w ciągu tygodnia od 18 ( czasem 19 ) do 23-24 w nocy ( a czasem i dłużej ) a w weekendy całymi dniami ( od rana do nocy ) . Więc trochę czasu na to było Wczoraj wieczorem położyliśmy panele w garderobie. Super wyglądają, mimo tego że były z wyprzedaży i nie miałam zielonego pojęcia jak będą wyglądały. Aż nawet trochę żałuję ze nie zrobiliśmy ich tez w sypialni Został nam jeden pokój i przedpokój na górze. A potem wielkie sprzątanie, montaż gniazdek i włączników ( ale tym to się zajmie elektryk bo nikt "normalny" się nie połapie co on tam powymyślał ), drzwi wew i kuchni, białego montażu ( oprócz wanny, która już działa ) i.... się przeprowadzić . Tylko. Lusssssssssssssss Tak na marginesie ... do wanny wchodzi ... 220 litrów wody Ale powiem Wam, że ( jak na razie tfu tfu !! ) działa czadersko Jacuzi, hydromasaż, różne kolory podświetleń wody w różnych sekwencjach ( to akurat trochę wioską zalatuje ale niech już będzie skoro jest ... ). Za tę cenę - uważam, że było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wpadnij do mnie, to się wyluzujesz ... (chleją od rana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No i się qurczę wytluzowała na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.06.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzien dobry Wyluzowała na maxa, Brazunia ??? Hmm... jeśli praca od 8 rano do 23 nazywamy wyluzowaniem na maxa , to i się zgodzę W weekend skończyliśmy kłaść panele. Umyte są też wszystkie okna i nareszcie świat widać zza nich !!! Wyszorowane są też płytki w kuchni i w małej łazience. A wczoraj 10 godzin spędziłam przy wyrywaniu zielska wokół choinek, bo już ich widać nie było Masakra. I wcale nie zdołałam dokończyć Efekty są takie że po tych 10 godzinach nie mogę teraz nic w rękę chwycić ( chyba jednak przesadziłam ) i jakieś uczulenie na lateks ( gdyby ktoś miał jakieś dziwne skojarzenia - chodzi mi oczywiście o rękawiczki ) mi chyba wyszło, bo miałam tak ręce opuchnięte, ze szok. Kolejny raz mówię, że mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Heeej Dobrze, że wyjaśniłaś od razu sprawę tego latexu, bo ..... Zrobiliście kawał dobrej i cholernie potrzebnej roboty, więc nie dziwota, że padasz twarzą na pysk. Masz prawo być wykończona i mieć dość ... byle nie za długo!!! Odpocznijcie sobie, zróbcie przerwę, należy Wam się!!!! Mam nadzieję, że efekty są już widoczne na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.06.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Efekty niestety nie są widoczne na zdjęciach Uwierz mi, ze nie byłam w stanie chwycić aparatu i nacisnąć jednego guziczka Ale nadrobię to szybciutko i jutro zamieszczę nowe fotki Z tą przerwą to się niestety nie da... Zostały nam 2 tyg i musimy zdążyć. Więc odpocznę za jakieś 3 tyg. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To ja spokojnie poczekam! A po wprowadzeniu weźcie sobie urlop i napawajcie się mieszkaniem we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Efekty niestety nie są widoczne na zdjęciach Uwierz mi, ze nie byłam w stanie chwycić aparatu i nacisnąć jednego guziczka Ale nadrobię to szybciutko i jutro zamieszczę nowe fotki Z tą przerwą to się niestety nie da... Zostały nam 2 tyg i musimy zdążyć. Więc odpocznę za jakieś 3 tyg. Mam nadzieję a pozniej bedzie blogi elenistwo - no i peqwnie tak nie bedzie bo trzeba zrobic cos innego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak w kolo macieju!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.06.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Efekty niestety nie są widoczne na zdjęciach Uwierz mi, ze nie byłam w stanie chwycić aparatu i nacisnąć jednego guziczka Ale nadrobię to szybciutko i jutro zamieszczę nowe fotki Z tą przerwą to się niestety nie da... Zostały nam 2 tyg i musimy zdążyć. Więc odpocznę za jakieś 3 tyg. Mam nadzieję a pozniej bedzie blogi elenistwo - no i peqwnie tak nie bedzie bo trzeba zrobic cos innego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak w kolo macieju!!!!!!!! No właśnie Bo jak zostaniemy w domu to i tak cały czas cosik będziemy robić. Może jednak uda nam się wyjechać gdzieś choć na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Moja znajoma po nocy spędzonej u mnie stwierdziła, że wstawałaby o 4 rano zeby nacieszyć sie domem a dopiero potem szła do pracy i zaczynała dzień Mam nadzieję, ze Ty bedziesz spała dłużej niz do 4 rano po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.06.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Moja znajoma po nocy spędzonej u mnie stwierdziła, że wstawałaby o 4 rano zeby nacieszyć sie domem a dopiero potem szła do pracy i zaczynała dzień Mam nadzieję, ze Ty bedziesz spała dłużej niz do 4 rano po przeprowadzce Jestem pewna, że zdecydowanie dłuzej, bo do rannych ptaszków to ja nie należę Chyba, że po tym obecnym maratonie ( wczesnym wstawaniu i bardzo późnym kładzeniu się spać ) coś tak mi się poprzestawia że będę wstawała razem w kogutami A że pieją nie daleko... kto wie, mogą mnie czasem budzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wiesz ja sobie nie radzę jak narazie z ciągłym szczekaniem psów u sąsiada i kogutami rano Nie wiem co oni robią tym psom ale potrafią szczekać bez przerwy nawet kilka godzin. To mi dziwnie wygląda. Muszą cos im robić bo to nienormalne by pies tyle szczekał naokrągło. A ze nie wygladają mi na animalsów to nie mam dobrych przeczuć W każdym razie to robi sie strasznie upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.06.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jakby to powiedzieć Mayland ... to chyba uroki mieszkania na wsi A jak tak bardzo Cię te pieski niepokoją to może trza by było raz zajrzeć co się tam dzieje, tak przypadkiem, po dobrosąsiedzku ?? Albo może jakoś tak dziwnie te psy mają .... A na koguty ... to chyba nie ma rady. Trzeba się przyzwyczaić. Pewnie niebawem przestaniesz je słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jest tutaj jakaś żywa istota Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jest tutaj jakaś żywa istota Dzień dobry Dzień dobry Jeżeli mogę zostać zaliczony do zywych istit to ja tu jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jest tutaj jakaś żywa istota Dzień dobry Dzień dobry Jeżeli mogę zostać zaliczony do zywych istit to ja tu jezdem No dobra ... mogę zaliczyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jest tutaj jakaś żywa istota Dzień dobry Dzień dobry Jeżeli mogę zostać zaliczony do zywych istit to ja tu jezdem No dobra ... mogę zaliczyć .... ewentualnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts