Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Jest tutaj jakaś żywa istota :roll: :wink:

Dzień dobry :D

Dzień dobry :D :D

Jeżeli mogę zostać zaliczony do zywych istit to ja tu jezdem :lol:

No dobra ... mogę zaliczyć .... :wink:

ewentualnie co? :lol:

hehe .... to i ja pod to ewentualnie się podciągam, bo ja jestem na pół żywa :roll:

Dzien dobry :D :D :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

hehe .... to i ja pod to ewentualnie się podciągam, bo ja jestem na pół żywa :roll:

Co znowu robiałś?? :roll:

Boże, zazdroszczę pałeru :roll:

Mnie się nic nie chce :oops:

Z tym pałerem Kasia to już bym nie przesadzała :-? Sił nam brak ale ja to mam chociaż zapał i chęci ...

Mój mąż ma taki kryzys, że już od dwóch dni mówi o tym, że trzeba ten dom sprzedać i zostać w naszym ślicznym , przytulnym mieszkanku :o :o :o :o

Zwariował :roll: :roll: :roll: :roll:

Co znowu robiałś?? :roll:

Boże, zazdroszczę pałeru :roll:

Mnie się nic nie chce :oops:

Z tym pałerem Kasia to już bym nie przesadzała :-? Sił nam brak ale ja to mam chociaż zapał i chęci ...

Mój mąż ma taki kryzys, że już od dwóch dni mówi o tym, że trzeba ten dom sprzedać i zostać w naszym ślicznym , przytulnym mieszkanku :o :o :o :o

Zwariował :roll: :roll: :roll: :roll:

Rzeczywiście zwariował :lol:

Rany!!!! Albo żywa, albo nieżywa ... jakie pół :roll:

Co robiłaś??? Niech zgadnę: panele i malowanie :D

hehe ... żywa ale nieprzytomna :roll: :roll: :roll:

Panele już zakończone były w weekend. Musimy teraz tylko listwy pomontować.

A malowanie - czekamy aż skończy się ten meksyk i trza będzie garaż i kotłownię przemalować .

No i pralnię i łazienkę :-?

Bo pralnia leżała odłogiem a w łazience jutro kończą ostatnie szlify na skosach... bo trzeba było na nowo całe skosy doszpachlować, ze względu na ^&%$%$%#$ nierówności :evil: :evil: :evil:, jakie wyszły po prostym położeniu płytek ( tu oczywiście ukłony w stronę naszych "wspaniałych" murarzy :evil: :evil: :evil: ).

Wczoraj robiliśmy w pralni stelaż pod panele pcv na ścianach.

Ale bardziej mnie zmęczyła sytuacja związana z zamnotowanymi drzwiami wew. Wyszły takie niedomówienia ze stałymi ościeżnicami ( bo niestety nie wszędzie można było zamontować regulowane - ponownie ukłon w stronę naszych murarzy :evil: :evil: :evil: ), że zostawili nam widoczny mur !!! przy tych ościeżnicach.

Nerwy mi puściły i to ostro.

Ale na szczęście już jest wszystko obgadane ( mąż właśnie skończył walkę słowną na budowie ) i zrobią to tak, żeby było ok.

Ty nie bądź taka skora do wypominania, chyba że sama masz czyste sumienie :wink: :D

Rany, tych murarzy to na Księżyc!!!! :evil:

Noooo powypominać mu mogę, bo ja ani razu nie powiedziałam, ze mam dość tego domu i nie chcę się tam przeprowadzić 8) 8) 8)

Murarzy to .... :evil: ehh.... szkoda nerwów.

Ps. Podobno montują kuchnię. Jest szansa, ze będzie przed przeprowadzką :roll: :lol:

Dzień dobry :)

Co za niecierpliwe osóbki mi się tu zebrały 8) :lol: :lol: :lol:

Bez obaw ... nie ma szansy na wykończenie wszystkiego na tip top ... NAJMNIEJSZEJ.

Więc i ja zaznam tej ( wątpliwej :roll: ) przyjemności zamieszkania wśród walających się pędzli, listewek, wiercenia i montowania przeróżnych rzeczy :-?

Jakoś to chyba przeżyję... :wink: :lol: :lol: :lol:

Już idę wieszać zdjęcia. Jakieś tam wczoraj zrobiłam. 8)

Melduję że zdjęcia już som.

Co prawda mój komp ostatnio posłuszeństwa mi odmawia cholerna vista ( co widać na dwóch ze zdjęć ) ale jakoś dałam radę.

Szału nie ma - bo wszystko w rozsypce. \

Aaaa i zapomniałam napisać, że nie mamy drzwi do sypialni 8) Bo tym razem gość robiący pomiary źle wpisał na zamówienie - lewe zamiast prawych ( czy odwrotnie ) :lol: .

No i musimy czekać na nowe :evil:

Jeszcze jakieś "dobre" newsy Wam napisać ??

Jak widać na milion procent się wprowadzę do NIEWYKOńCZONEGO domu :lol: :lol: :lol:

Fajnie wygladaję te jasne fronty. Ja wziełam ciemne pod drzwi i całą stolarke na dole ale te też są fane. Jakie masz fronty? O kształt płytam. Moje mają naciecia i wiele osób sie nacina i myśli, ze to są szufladki :wink: :lol:

Podłoga zebrano też dobrze wygląda.

Nasze domy bedą troszkę podobe widzę :wink: :lol: Zobacz sobie moje krzesła w jadalni. Są naprawdę b.dobrej jakości a cena rewelacyjna! Całe w skórze naturalnej a nie eko. Nic sensownego nie widziałam w tych pieniadzach. Myśle, że mogłyby Ci pasować. Są wygodne.

Fajnie wygladaję te jasne fronty. Ja wziełam ciemne pod drzwi i całą stolarke na dole ale te też są fane. Jakie masz fronty? O kształt płytam. Moje mają naciecia i wiele osób sie nacina i myśli, ze to są szufladki :wink: :lol:

Podłoga zebrano też dobrze wygląda.

Nasze domy bedą troszkę podobe widzę :wink: :lol: Zobacz sobie moje krzesła w jadalni. Są naprawdę b.dobrej jakości a cena rewelacyjna! Całe w skórze naturalnej a nie eko. Nic sensownego nie widziałam w tych pieniadzach. Myśle, że mogłyby Ci pasować. Są wygodne.

Ciemne oczywiście też rozważałam, ale stwierdziałam, ze za duzo tego ciemnego brązu będę miała.

Ciemne zebrano będzie od strony jadalni - bo tam będą takie płytki szfeczki na szkło ( zapełnione :wink:) i będzie się zgrywało z tym stołem, co to już czeka na odbiór.

Fronty są kompletnie gładkie - zadnych ozdóbek, są tylko uchwyty.

Te zbliżone wersje to chyba trochę z przypadku ale pewnie przede wszystkim ze zbliżonego gustu :roll:

No i podpatrywania pewnie też ... więc jeśli cosik zerżnęłam to o wybaczenie plisssssss :oops: :oops: :oops:

Juz biegnę do Ciebie zobaczyć te krzesełka. Bo oczywiście jeszcze kompletnie nic nie wybrałam. Ba, nawet nie zaczęłam się rozgądać :oops: