Reyzel 03.07.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jest tutaj jakaś żywa istota Dzień dobry Dzień dobry Jeżeli mogę zostać zaliczony do zywych istit to ja tu jezdem No dobra ... mogę zaliczyć .... ewentualnie co? hehe .... to i ja pod to ewentualnie się podciągam, bo ja jestem na pół żywa Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hehe .... to i ja pod to ewentualnie się podciągam, bo ja jestem na pół żywa Dzien dobry Co znowu robiałś?? Boże, zazdroszczę pałeru Mnie się nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Rany!!!! Albo żywa, albo nieżywa ... jakie pół Co robiłaś??? Niech zgadnę: panele i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.07.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hehe .... to i ja pod to ewentualnie się podciągam, bo ja jestem na pół żywa Dzien dobry Co znowu robiałś?? Boże, zazdroszczę pałeru Mnie się nic nie chce Z tym pałerem Kasia to już bym nie przesadzała Sił nam brak ale ja to mam chociaż zapał i chęci ... Mój mąż ma taki kryzys, że już od dwóch dni mówi o tym, że trzeba ten dom sprzedać i zostać w naszym ślicznym , przytulnym mieszkanku Zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hehe .... to i ja pod to ewentualnie się podciągam, bo ja jestem na pół żywa Dzien dobry Co znowu robiałś?? Boże, zazdroszczę pałeru Mnie się nic nie chce Z tym pałerem Kasia to już bym nie przesadzała Sił nam brak ale ja to mam chociaż zapał i chęci ... Mój mąż ma taki kryzys, że już od dwóch dni mówi o tym, że trzeba ten dom sprzedać i zostać w naszym ślicznym , przytulnym mieszkanku Zwariował Rzeczywiście zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.07.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Rany!!!! Albo żywa, albo nieżywa ... jakie pół Co robiłaś??? Niech zgadnę: panele i malowanie hehe ... żywa ale nieprzytomna Panele już zakończone były w weekend. Musimy teraz tylko listwy pomontować. A malowanie - czekamy aż skończy się ten meksyk i trza będzie garaż i kotłownię przemalować . No i pralnię i łazienkę Bo pralnia leżała odłogiem a w łazience jutro kończą ostatnie szlify na skosach... bo trzeba było na nowo całe skosy doszpachlować, ze względu na ^&%$%$%#$ nierówności , jakie wyszły po prostym położeniu płytek ( tu oczywiście ukłony w stronę naszych "wspaniałych" murarzy ). Wczoraj robiliśmy w pralni stelaż pod panele pcv na ścianach. Ale bardziej mnie zmęczyła sytuacja związana z zamnotowanymi drzwiami wew. Wyszły takie niedomówienia ze stałymi ościeżnicami ( bo niestety nie wszędzie można było zamontować regulowane - ponownie ukłon w stronę naszych murarzy ), że zostawili nam widoczny mur !!! przy tych ościeżnicach. Nerwy mi puściły i to ostro. Ale na szczęście już jest wszystko obgadane ( mąż właśnie skończył walkę słowną na budowie ) i zrobią to tak, żeby było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.07.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Zwariował Rzeczywiście zwariował nooooooo.... też mu to mówię Ochłonie, kiedyś odpocznie i pożałuje tych słów Wypomnę mu je nie raz i nie dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ty nie bądź taka skora do wypominania, chyba że sama masz czyste sumienie Rany, tych murarzy to na Księżyc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.07.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ty nie bądź taka skora do wypominania, chyba że sama masz czyste sumienie Rany, tych murarzy to na Księżyc!!!! Noooo powypominać mu mogę, bo ja ani razu nie powiedziałam, ze mam dość tego domu i nie chcę się tam przeprowadzić Murarzy to .... ehh.... szkoda nerwów. Ps. Podobno montują kuchnię. Jest szansa, ze będzie przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ZDJĘCIA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 03.07.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ZDJĘCIA!!!!!! co zdjęcia ??? Coś tam mam na aparacie, ale niezbyt wiele. Tak się wczoraj wkurzyłam tymi drzwiami ze wcale zdjęć nie zrobiłam To co mam - zaraz będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Pokaż nam te zdjecia bo i ja chcę kuchnie zobaczyć. Wprowadzajcie sie już bo w końcu wszsytko bedzie na tę przeprowadzkę i wcale nie poczujecie co to znaczy mieszkanie w niedokończonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Noooo, właśnie!!!!! Jak to tak ... zamieszkac w całkowicie wykończonym domu To nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Noooo, właśnie!!!!! Jak to tak ... zamieszkac w całkowicie wykończonym domu To nie wypada No własnie, co to za przyjemność jak już wszystko jest gotowe Stól cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.07.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzień dobry Co za niecierpliwe osóbki mi się tu zebrały Bez obaw ... nie ma szansy na wykończenie wszystkiego na tip top ... NAJMNIEJSZEJ. Więc i ja zaznam tej ( wątpliwej ) przyjemności zamieszkania wśród walających się pędzli, listewek, wiercenia i montowania przeróżnych rzeczy Jakoś to chyba przeżyję... Już idę wieszać zdjęcia. Jakieś tam wczoraj zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no kcie te zdjecia!!!!!!!!!!!??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 O zdjęcia się upomnę ... teraz lecę dalej ... Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.07.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Melduję że zdjęcia już som. Co prawda mój komp ostatnio posłuszeństwa mi odmawia cholerna vista ( co widać na dwóch ze zdjęć ) ale jakoś dałam radę. Szału nie ma - bo wszystko w rozsypce. \ Aaaa i zapomniałam napisać, że nie mamy drzwi do sypialni Bo tym razem gość robiący pomiary źle wpisał na zamówienie - lewe zamiast prawych ( czy odwrotnie ) . No i musimy czekać na nowe Jeszcze jakieś "dobre" newsy Wam napisać ?? Jak widać na milion procent się wprowadzę do NIEWYKOńCZONEGO domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Fajnie wygladaję te jasne fronty. Ja wziełam ciemne pod drzwi i całą stolarke na dole ale te też są fane. Jakie masz fronty? O kształt płytam. Moje mają naciecia i wiele osób sie nacina i myśli, ze to są szufladki Podłoga zebrano też dobrze wygląda. Nasze domy bedą troszkę podobe widzę Zobacz sobie moje krzesła w jadalni. Są naprawdę b.dobrej jakości a cena rewelacyjna! Całe w skórze naturalnej a nie eko. Nic sensownego nie widziałam w tych pieniadzach. Myśle, że mogłyby Ci pasować. Są wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.07.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Fajnie wygladaję te jasne fronty. Ja wziełam ciemne pod drzwi i całą stolarke na dole ale te też są fane. Jakie masz fronty? O kształt płytam. Moje mają naciecia i wiele osób sie nacina i myśli, ze to są szufladki Podłoga zebrano też dobrze wygląda. Nasze domy bedą troszkę podobe widzę Zobacz sobie moje krzesła w jadalni. Są naprawdę b.dobrej jakości a cena rewelacyjna! Całe w skórze naturalnej a nie eko. Nic sensownego nie widziałam w tych pieniadzach. Myśle, że mogłyby Ci pasować. Są wygodne. Ciemne oczywiście też rozważałam, ale stwierdziałam, ze za duzo tego ciemnego brązu będę miała. Ciemne zebrano będzie od strony jadalni - bo tam będą takie płytki szfeczki na szkło ( zapełnione ) i będzie się zgrywało z tym stołem, co to już czeka na odbiór. Fronty są kompletnie gładkie - zadnych ozdóbek, są tylko uchwyty. Te zbliżone wersje to chyba trochę z przypadku ale pewnie przede wszystkim ze zbliżonego gustu No i podpatrywania pewnie też ... więc jeśli cosik zerżnęłam to o wybaczenie plisssssss Juz biegnę do Ciebie zobaczyć te krzesełka. Bo oczywiście jeszcze kompletnie nic nie wybrałam. Ba, nawet nie zaczęłam się rozgądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts