Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Z najnowszych doniesień prasowych :

Do skucia jest jeszcze płytka na obudowie biedetu - Buderus zrobił zły rozstaw :evil: :evil: :evil: mimo tego, ze miał rysunek techniczny.

Nie będzie też zamontowanej jednej płytki z geberita, bo zabrakło pod spodem jakiegoś plastiku - to też sprawka tych ludzi, co to już dla Buderusa nie pracują :evil: .

Chyba się zaraz rozlecę z nerwów. :-? :( :( :( :( :(

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ALe fajnie, że ktoś wybiera podobne rzeczy, że sie komuś też podoba :wink: NO NIE????!!! :wink: :lol: :lol:

A tak z innej beczki to nie wkurzaj się. Spokojnie. Zamów plytki i czekaj spokojnie. Potem je dokleisz jak bedą. Z powodu braku kilku płytek w łazience jeszcze nikt nie zwariował :wink: :lol:

ALe fajnie, że ktoś wybiera podobne rzeczy, że sie komuś też podoba :wink: NO NIE????!!! :wink: :lol: :lol:

A tak z innej beczki to nie wkurzaj się. Spokojnie. Zamów plytki i czekaj spokojnie. Potem je dokleisz jak bedą. Z powodu braku kilku płytek w łazience jeszcze nikt nie zwariował :wink: :lol:

To nie z powodu braku kilku płytek zwariuję tylko od tego, że wszystko czego się aktualnie nie dotknie - jest cosik nie tak :-?

A z tymi płytkami - niestety jest niebezpieczeństwo, że przy skuwaniu tej pod prysznicem - zostanie uszkodzone lustro.

Wtedy to już będzie zonk totalny. :x

No ale nie ma wyjścia - robimy i już. Na naszą odpowiedzialność. :-? :-? :-?

Oj tam, nie ma łatwo. Niech uważają na lustro. Co złe minie. Zrobicie i bedzie służyło na lata. Trudno, tak sie zdarzylo. Nie mozesz tego zmeinić więc trzeba iść do przodu! Nie u Was jednych nawalili Wykonawcy. Jak widzę to wszyscy coś kujemy, naprawiamy, łatamy. Ja przeklinam elektryka a Ty hudraulika. Jest 1:1 :wink: :lol:

No nie martw sie już.... 8)

Ślicznie wygląda łazienka, nawet bez tej płytki :wink:

Reyzel jestes przemęczena, dlatego wkurza cie byle co, innego dnia miałabys to wszystko w doopie. Idź wieczorem gdzies sie upij ze znajomymi i odzyskasz właściwe widzenie świata :lol: Ja tez tak dzisiaj zrobie bo mnie też ostanio nic nie teges :roll:

No fakt Mayland, łatwo nie jest. Ale nikt nie mówił , że będzie :wink: :lol:

Zrobią i będzie ok, mam nadzieję :-?

Uwierz mi, że pomyślałam o tym Twoim elektryku i przeróbkach. :roll:

Tak jak mówisz - 1:1 :lol:

Jadę po płytki - bo znalazłam. Co prawda w jednym z najdroższych salonów w P-niu ale nie mam wyjścia :p

Miłego weekendu życzę !!!!

Ślicznie wygląda łazienka, nawet bez tej płytki :wink:

Reyzel jestes przemęczena, dlatego wkurza cie byle co, innego dnia miałabys to wszystko w doopie. Idź wieczorem gdzies sie upij ze znajomymi i odzyskasz właściwe widzenie świata :lol: Ja tez tak dzisiaj zrobie bo mnie też ostanio nic nie teges :roll:

Dzięki Verunia :D

Już mi pomału przechodzi . Nerwy przeleję na pracę 8)

A upiję się ... ehhh może też dzisiaj ??

A co Tobie nie teges ?? Pomóc jakoś ??

Piękna ta kuchnia!!!!! Jasna cholera, naprawdę mi się podoba!!!! Ten kolorek na ścianie zgrabnie dodaje takiego "kopa" kolorystycznego!!! Świetnie!!!

O łazience się nie wypowiadam, bo nie lubię brązów :wink: :D

Brazunia, jak top możliwe, ze kuchnia Ci się podoba skoro tez jest brązowa ??!!! :o 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mówiąc szczerze, to mi tez się bardzo podoba :oops: Szczególnie gdy dziś ją zobaczyłam, z "przymierzonym" blatem, powieszonymi górnymi szafkami ... Super. A jak jeszcze będzie cała wykończona.... ehh, już się nie mogę doczekać :roll:

A ten kolorek - to właśnie taki był zamysł, żeby ożywić kolorystykę mebli - zeby nie było ponuro. 8) I chyba się to udało :D :wink:

Cześć Dziewczyny :D :D :D

Brazunia, w rzeczy samej .... weekend był bardzo upojny.... dla mnie w walce z zielskiem na tej ziemi, co to ma być ogrodem :-? a dla męża - w zakładaniu paneli pcv na ścianach pralni.

A propos "zielska" to było to bardziej karczowanie lasu ostów i lebiod ( większość z nich niestety była wyższa ode mnie :o ).

Już mam dość tego paskudztwa - najdziwniejsze jest to, że nic innego nie rośnie tylko to *&&%^%^*% zielsko :evil: :evil: :evil:

Kolakao nic nie słychać ... nudy na pudy :wink: :roll: :roll:

Jaka ona brązowa???? Toż to zebrano!!!!

Co Ty tu jeszcze robisz???

No ale przecież zebrano to też brązy , tyle że jasne i ciemniejsze :roll: 8) 8)

Czyli jak rozumiem, nie lubisz ciemnych brązów. Po prostu :D :D :D

W nocy zaciągnęłam małża do kompa, żeby mu krzesełka do jadalni, co to mi Mayland poleciła ( takie jak jej własne ) , pokazać. I oczywiście udowodnić mu, że innych ładniejszych i tańszych absolutnie nie ma :wink: :lol: :lol: :lol:

W nocy zaciągnęłam małża do kompa, żeby mu krzesełka do jadalni, co to mi Mayland poleciła ( takie jak jej własne ) , pokazać. I oczywiście udowodnić mu, że innych ładniejszych i tańszych absolutnie nie ma :wink: :lol: :lol: :lol:

Rozumiem, że przewód dowodowy zakończony powodzeniem :D

Ja nie lubię ZA DUŻO brązów!!! Uwielbiam z umiarem taki w kolorze czarnej kawy :D

Rozumiem, że przewód dowodowy zakończony powodzeniem :D

Ja nie lubię ZA DUŻO brązów!!! Uwielbiam z umiarem taki w kolorze czarnej kawy :D

Tiaaaa.... zakończony powodzeniem :D. Szczególnie, że oglądanie każdego innego krzesła zaczynałam od słów : nieee... to mi się nie podoba, niee... oj zobacz kosztuje tyle samo a siedzisko z materiału, eeee... kiepsko zrobione 8)

Mąż się ze mnie śmiał, ze przecież ja już się zdecydowałam - więc po co to całe przedstawienie :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

A na dokładkę pojechaliśmy w sobotę do sklepu meblowego i jak zobaczyłam w tej samej cenie ( lub droższe !!! ) syfiate, okropne krzesła ... to już klamka zapadła. :roll: :roll: :roll: :roll:

Co do brązów - sama tyle ich nie chciałam ... tak jakoś wyszło, ze nic innego mi się nie podobało :roll: :roll: :roll:

Reyzelciu, luzik :)

Jak dla mnie mogą być brązowe, tylko takie ciemne, czekoladowe :wink: (może być mleczna lub z orzechami :wink: )

Tez wybierzamy raczej brązowe, no bo grafitowych to chyba jeszcze nikt nie wymyślił :oops: :lol:

Ja stawiam na mleczną :wink:

Może być taka Kasia ??

http://www.milka.com.pl/milka/images/plpl1/pictures/product_alpenmilch_small.gif

Tak na marginesie, to w związku z tym, że generalnie trend jest na te wszechobecne brązy, to naprawdę ciężko znaleźć coś ładnego w innych kolorach.

Jak już jest ładne - to brązowe, wenge bądź zebrano.

Inne kolory jakby zniknęły !! :o