kolakao 09.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 witam - ale jakos pusto wszedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 witam - ale jakos pusto wszedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale za to masz szczęście od rana bo stronkę otworzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Listę obecności podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Listę obecności podpisuję spóżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.07.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Listę obecności podpisuję spóżnienie Jezdem Wiem, wiem strasznie spóźniona ale usprawiedliwiona bo nie miałam kompa - system miałam stawiany od nowa rewelacyjna vista tfu ... Rom, jak miło że wpadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A ja tam z Vistą problemów nie mam... ciekawe O czym nie wiem, co nowego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Listę obecności podpisuję spóżnienie Praca od 9-ej ... 8 minut przed ... to są wstrętne oszczerstwa Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A ja tam z Vistą problemów nie mam... ciekawe O czym nie wiem, co nowego????? No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? Hmmm.... trza się nad tym zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A ja tam z Vistą problemów nie mam... ciekawe O czym nie wiem, co nowego????? No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? Hmmm.... trza się nad tym zastanowić. Na ten temat to ja juz się wypowiadałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A ja tam z Vistą problemów nie mam... ciekawe O czym nie wiem, co nowego????? No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? Hmmm.... trza się nad tym zastanowić. Na ten temat to ja juz się wypowiadałam ... wiem, wiem Pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? O to to, Polecam URLOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? O to to, Polecam URLOP noo.... a co to jest URLOP ?? Kiedyś widziałam takie słoow w kodeksie pracy Urlop to ja biorę jutro. I w pon i wtorek. Zeby się przeprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Urlop to ja biorę jutro. I w pon i wtorek. Zeby się przeprowadzic Zdjęcia z tej wędrówki Cyganów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Urlop to ja biorę jutro. I w pon i wtorek. Zeby się przeprowadzic Zdjęcia z tej wędrówki Cyganów Nie jestem przekonana czy znajdę aparat Czy cokolwiek znajdę. Mąż właśnie na szybkiego musiał opróżnić szafę wnękową, którą zabieramy bo zadzwonili że właśnie po nią jadą Masakra jakaś Jakby nie mogli mi tego wczoraj powiedziec . Więc czuję bluesa jak wygląda w mieszkaniu ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? O to to, Polecam URLOP noo.... a co to jest URLOP ?? Kiedyś widziałam takie słoow w kodeksie pracy Urlop to ja biorę jutro. I w pon i wtorek. Zeby się przeprowadzic SUPER!!!!!!!!!!! Zazdraszczam Zdjecia muszą być!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 kasia powiedz reyzelkowi jak to bylo: woda, lotos, spokoj!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 kasia powiedz reyzelkowi jak to bylo: woda, lotos, spokoj!!!!!!!!!!!!!!! tia ... znam to Kolakao. Woda, jezioro, lotos.... spokój.... Ale chyba nie tym razem Tak wogole to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? O to to, Polecam URLOP noo.... a co to jest URLOP ?? Kiedyś widziałam takie słoow w kodeksie pracy Urlop to ja biorę jutro. I w pon i wtorek. Zeby się przeprowadzic SUPER!!!!!!!!!!! Zazdraszczam Zdjecia muszą być!!!!!!!!!! No skoro MUSZĄ to będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 musza musza!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts