kaśka maciej 17.10.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Reyzel, co do mBanku moje zdanie już znasz- niech ich Jeśli chodzi o tryb życzeniowy to ja mam prośbę żebyś mi powiedziała co to za cegła klinkierowa na komin: jaka firma i kolor, pliizzzz Już mnie teść ponagla żeby kupić coś na kominy, a ja pojęcia nie mam co A A tak na sam koniec Ci powiem, że fajnie to już wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 kaśka maciej wpadłem sobie przed chwila do waszego dzienniczka. Ale piekny projekt wybraliście jak znajde chwilę to sobie poczytam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 kaśka maciej wpadłem sobie przed chwila do waszego dzienniczka. Ale piekny projekt wybraliście jak znajde chwilę to sobie poczytam pozdrawiam zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Już spieszę z odpowiedzią Kasia - to jest cegiełka Wienerbergera , nazwa Dresden i jest dostępna i jako tzw. dziurawka ( ciut tańsza ) i też w wersji pełnej ( ciut droższej ), na zakończenie kominów . Jest trochę cieniowana ale w odcieniach czarno- brązowych, super do ciemnego dachu - oczywiscie moim skromnym zdaniem A w kwestii banku , wiem wiem co przeszłas My uparliśmy się na mBank bo dało się z nimi wynegocjować dobre warunki - zdecydowanie lepsze niz w innych. Mieliśmy to szczęście, ze poratowaliśmy się na "inne" sposoby aby budowę kontunuować, czekając na kredyt. I nie mieliśmy takiego "ciśnienia", ze bierzemy co nam dają Mi też już się podoba. Mąż do mnie dzwonił że widział więźbę na działce .... podobno jest tego taaaaaaaakkkkkkkkkkkaaaaaaaaa kuuuuuuuuuuupppppa drzewa Podobno zajęła całe wolne miejsce na działce Zastanawiam się, czy czasem coś im się nie pomyliło i nie zrobili dwóch kompletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Reyzel, cieszę się razem z Tobą tą więźbą i odbrobinkę zazdraszczam, ale tak ciut ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 hurrra jesr wieźba!!!!! to i dach niedługo będzie parapetówa coraz bliżej musze zacząc lobbing na rzecz wproszenia sie hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Reyzel, cieszę się razem z Tobą tą więźbą i odbrobinkę zazdraszczam, ale tak ciut ciut No wiem Kasieńko Wiem, że na tę swoją czekasz jak na zbawienie Ale spójrz na to z tej strony, że ja już ją miałam zamówioną, zapłaconą i gotową od połowy sierpnia a suma sumarum , jak przyszło co do czego - to i tak nie było jej w terminie A Ty możesz podusić tych swoich dekarzy i mniej stracisz na tym biznesie jakim jest zrobienie dachu Trzymam kciuki, zeby ją wreszcie przywieźli i zaczęli kłaść na stosownym miejscu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 hurrra jesr wieźba!!!!! to i dach niedługo będzie parapetówa coraz bliżej musze zacząc lobbing na rzecz wproszenia sie hihihihi Niop, będzie będzie I parapetówka będzie I nie musisz się wpraszać - bo miło mi będzie Was wszystkich ugościć tak realnie, a nie jak to teraz robię - wirtulanie - w swoim dzienniku i komentarzach ... Tak więc będzie okazja, zeby zrobic grilla w ogrodzie - już na początku lata!!! a jakże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to wreszcie, coś się ruszyło!!! Te Twoje nieroby faktycznie niezłe ziółka!! Powodzonka życzę i oby teraz już szybciej poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 hurrra jesr wieźba!!!!! to i dach niedługo będzie parapetówa coraz bliżej musze zacząc lobbing na rzecz wproszenia sie hihihihi Niop, będzie będzie I parapetówka będzie I nie musisz się wpraszać - bo miło mi będzie Was wszystkich ugościć tak realnie, a nie jak to teraz robię - wirtulanie - w swoim dzienniku i komentarzach ... Tak więc będzie okazja, zeby zrobic grilla w ogrodzie - już na początku lata!!! a jakże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.10.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No to wreszcie, coś się ruszyło!!! Te Twoje nieroby faktycznie niezłe ziółka!! Powodzonka życzę i oby teraz już szybciej poszło No niby dzieje i robi się cały czas ... ale jakoś tak powoli - wg mojej opinii Dzisiaj mieli wejść dekarze ale pada deszcz ... i nie wiem czy są Dzięki Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 łO matko ale drzewa!!!!! Toż to chyba pałac będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.10.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 łO matko ale drzewa!!!!! Toż to chyba pałac będzie No Ci powiem, że sama tak myślę Ale podobno wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 łO matko ale drzewa!!!!! Toż to chyba pałac będzie No Ci powiem, że sama tak myślę Ale podobno wszystko się zgadza http://foto0.m.onet.pl/_m/98ffbf0140ee4ee2207ce1b84aed5e48,7,19,0.jpg O ssssoooo chodzi Toż to malutka chatynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam pytanie co do ostatniego zdjęcia w dzienniczku. Chodzi o zaczątek ściany między garażem a kotłownią. Czy ta ściana jest jakoś kotwiona do ściany nośnej?? Czy tylko jest przykejona?? hahaha zachowuje się jakbym był waszym inspektorem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.10.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No właśnie Braza... toż to malutki domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.10.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam pytanie co do ostatniego zdjęcia w dzienniczku. Chodzi o zaczątek ściany między garażem a kotłownią. Czy ta ściana jest jakoś kotwiona do ściany nośnej?? Czy tylko jest przykejona?? hahaha zachowuje się jakbym był waszym inspektorem budowlanym hehe ... panie inspektorze - jest tylko doklejana . I tak są i będą ( chyba ??? ) wszystkie robione . A to nie dobrze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.10.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Rayzel jesteś normalnie niemożliwa. Ledwo cos napisze i za chwile juz odpowiedz ale masz refleks Wg sztuki budowlanej powinny być kotwione powiem Ci w tajemnicy że ja chyba tez mam doklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.10.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Rayzel jesteś normalnie niemożliwa. Ledwo cos napisze i za chwile juz odpowiedz ale masz refleks Wg sztuki budowlanej powinny być kotwione powiem Ci w tajemnicy że ja chyba tez mam doklejone kiekie A co do sztuki budowlanej - no niby racja , ale z drugiej strony - gdyby miało być kotwione , to chyba ścianka działowa powinna być robiona ( przynajmniej początek ) na etapie stawiania ścian działowych ??? Hmm... mam nadzieję, ze się nie odkleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 dokładnie - na etapie stawiania ścian nośnych przewiązuje sie czy cóś U mnie stoi rok i nic sie nie odkleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts