Rom 10.07.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzień Dobry!!!!!!! Ja już czekam na te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzień Dobry!!!!!!! Ja już czekam na te zdjęcia Troszkę cierpliwości plisssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzień Dobry!!!!!!! Ja już czekam na te zdjęcia Troszkę cierpliwości plisssssssssss Wykazałam naprawdę dużą dozę cierpliwości Przywaliły Was te pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zdecydowałam Stół bedizemy miały taki sam W połowie sierpnia mam go dopiero nabyć w cenie hurtowej DO tego biorę też ławę kawową do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No to może po prostu ja za dużo pracuję ?? O to to, Polecam URLOP noo.... a co to jest URLOP ?? Kiedyś widziałam takie słoow w kodeksie pracy Urlop to ja biorę jutro. I w pon i wtorek. Zeby się przeprowadzic SUPER!!!!!!!!!!! Zazdraszczam Zdjecia muszą być!!!!!!!!!! Rany to juz? To wstawię szampana do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wstaw wstaw to wypijemy bo Reyzel pewnie nawet nie zauważy ze polano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Szampan się chłodzi, ja cierpliwośc trzymam na wodzy ... i co i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Chyba się faktycznie przerprowadzacie Ranyyyy, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.07.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 taaaaaaa a zdjec nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amialy byc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.07.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzien dobry Zdjęcia będą jutro bo nie zgrałam na kompa... Pseprasam Szampan dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/3031_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 16.07.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Gratuluję przeprowadzki , a szampana bardzo chętnie wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzien dobry Zdjęcia będą jutro bo nie zgrałam na kompa... Pseprasam Szampan dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/3031_1.jpg dobra, dobra szampanem nas nei zbędziesz, nas smakoszy znaczy chcemy i rządamy ZDJĘĆ!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Podpisuję się pod żądaniami obiema rencyma!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 super reyzelku!!!!!!! gratuluje - a pamietsza jak mowilas ze mnie nie dogonisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 super reyzelku!!!!!!! gratuluje - a pamietsza jak mowilas ze mnie nie dogonisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Słońce Niop... pamiętam Jak zaczynałam na forum - mówiłam, że gonię Ciebie, Kasię i Verunię. O M ayland już nie marzyłam I jakimś cudem udało mi się Was przegonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Gratuluję przeprowadzki , a szampana bardzo chętnie wypiję Witam w moich skromnych progach nowych gości A i zapraszam częściej - imprezki prawie na porządku dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzien dobry Zdjęcia będą jutro bo nie zgrałam na kompa... Pseprasam Szampan dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/3031_1.jpg dobra, dobra szampanem nas nei zbędziesz, nas smakoszy znaczy chcemy i rządamy ZDJĘĆ!!!!!!!!!!!!!! Ja nie wiem czego Wy się na tych zdjęciach spodziewacie .... No ale już się wgrywają ... choć cosik onet mi się właśnie zawiesił i nie wiem czy się zapiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak zaczynałam na forum - mówiłam, że gonię Ciebie, Kasię i Verunię. O M ayland już nie marzyłam I jakimś cudem udało mi się Was przegonić No własnie, nie wstyd ci?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak zaczynałam na forum - mówiłam, że gonię Ciebie, Kasię i Verunię. O M ayland już nie marzyłam I jakimś cudem udało mi się Was przegonić No własnie, nie wstyd ci?????????? No wstyd , wstyd ale cóż mam zrobić Ale nie narzekaj za bardzo bo jak widzę u Ciebie licznik też już bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts