Reyzel 17.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe [/img] Już pozmieniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Zdecydowałam Stół bedizemy miały taki sam W połowie sierpnia mam go dopiero nabyć w cenie hurtowej DO tego biorę też ławę kawową do salonu To i stół i krzesła będziemy miały takie same Ja z kolei zamówiłam Twoje krzesełka - co prawda cosik gość nakombinował bo zamiast mieć je od ręki - muszę czekać 3 tyg ale chyba przeżyję jakoś Dzięki raz jeszcze za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe[/img] Już pozmieniałam No, i jest super!! Jak sie nazywa kolor twojej kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe[/img] Już pozmieniałam No, i jest super!! Jak sie nazywa kolor twojej kuchni??? Jasne zebrano ?? .... tak naprawdę to nie wiem jaką konkretną nazwę ma ta okleina - wybierałam z wzornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe[/img] Już pozmieniałam No, i jest super!! Jak sie nazywa kolor twojej kuchni??? Jasne zebrano ?? .... tak naprawdę to nie wiem jaką konkretną nazwę ma ta okleina - wybierałam z wzornika.no właśnie, ja też wybierałam z wzornika i widziałam to wylko na tym mamłym kawałeczku Obawiam się teraz o całość Ale jak już gdzieś powiedziałam, najwyżej se wmówię, że jest świetna Fajnie już masz gdyby moja ekipa raczyła przyjść w terminie to szłybyśmy łeb w łeb A tak, 2 miesiące obsuwy zrobiło swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kasia, my też się obawialiśmy o całość. I chciałam w ostatniej sekundzie zmieniać na inny kolor.... Na szczęście jakaś opatrzność nad nami czuwała i stwierdziliśmy, że nie będziemy wymyślać , pierwsza myśl - najlepsza. No i kuchnia to jeden z tych elementów, który mi się najbardziej podoba A poza tym - super jest już mieszkać. Nieważne, ze nie jest na wysoki połysk i dokończone ale jest. Nie mamy żadnych wodotrysków, tak zwyczajnie i normalnie. Domowo Obsuwą się nie martw, bo takie zawsze są. Ja myślałam, ze się w kwietniu - maju przeprowadzimy. I gdyby nie kilka poślizgów po drodze, było by to możliwe. Najważniejsze ze ekipa jest i robi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 pietknie pietknie - superzascie!!!!!!!!!!!!! troche inne plytki bym dala w kuchni - moze wieksze - ale jest slicznie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 pietknie pietknie - superzascie!!!!!!!!!!!!! troche inne plytki bym dala w kuchni - moze wieksze - ale jest slicznie!!!!!!!!!! Dzięki A z tymi płytkami .... hmm... są takie normalne 10x10 i jakoś nigdy nie myslałam o większych na ścianie w kuchni bo do tej pory większe miałam Moze przy następnym remoncie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak zaczynałam na forum - mówiłam, że gonię Ciebie, Kasię i Verunię. O M ayland już nie marzyłam I jakimś cudem udało mi się Was przegonić No własnie, nie wstyd ci?????????? ej no wlasnie cyhyba ci wtrykamy za wyprzedzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak zaczynałam na forum - mówiłam, że gonię Ciebie, Kasię i Verunię. O M ayland już nie marzyłam I jakimś cudem udało mi się Was przegonić No własnie, nie wstyd ci?????????? ej no wlasnie cyhyba ci wtrykamy za wyprzedzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiekie ... to może ja się schowam i wrócę, jak Wy się przeprowadzicie ?? Wtedy na pewno złość Wam przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 u mnie to nie zlosc to bezsilnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nawet zadzownil do mnie szwgier - jest i robi ta lazienke!!!!!!!!!!!! boze daj mu tyle ochoty zeby szybko skonczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 u mnie to nie zlosc to bezsilnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nawet zadzownil do mnie szwgier - jest i robi ta lazienke!!!!!!!!!!!! boze daj mu tyle ochoty zeby szybko skonczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak już jest to skończy. Zobaczysz Nie martw się . Pewnych tematów niestety nie przeskoczysz ... Dużo będziesz robiła sama ale dasz przecież radę. Masz pod ręką Ciocię Mayland w ogromną wiedzą budowlano- wykończeniową - pytaj i rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ja wiem reyzelku ale on tak robi : dwa dni u mnie a pozniej 3 dni u siebie - albo przychodzi na 12-14 i robi do 16 - niedobrze mi sie robi jak widze jak on pracuje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ja wiem reyzelku ale on tak robi : dwa dni u mnie a pozniej 3 dni u siebie - albo przychodzi na 12-14 i robi do 16 - niedobrze mi sie robi jak widze jak on pracuje!!!!!!! A nie możesz znaleźć jakiegoś normalnego płytkarza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Oooooo będziemy miały te same krzesła! Fajnie, ze się na nie zdecydowałaś. Ja jestem ze swoich b. zadowolona. Są wąskie i wysokie i przy tym wygodne. No i skóra O cenie to nie wspominam bo to jakaś bajka Fajnie!!! Mój stół bedzie w sierpniu. Dobieram też odrazu taką samą ławę kawową. A wlaśnie, jak stoł? Ładnie sie prezentuje? Podoba Ci się w domku juz postawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ja wiem reyzelku ale on tak robi : dwa dni u mnie a pozniej 3 dni u siebie - albo przychodzi na 12-14 i robi do 16 - niedobrze mi sie robi jak widze jak on pracuje!!!!!!! A nie możesz znaleźć jakiegoś normalnego płytkarza ?? na termin aktualny wykonawcow brak - a tearz jak zaczal to daj boze zeby skonczyl w miare szyybko - najgorzej ze jak idzie do kogos obecgo robic to robi w dwa tygodnie tylko u nas tak przeciaga!!!!!!! a oplacimy jak obecmu zeby nie bylo ze mniej kasy dostaje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Oooooo będziemy miały te same krzesła! Fajnie, ze się na nie zdecydowałaś. Ja jestem ze swoich b. zadowolona. Są wąskie i wysokie i przy tym wygodne. No i skóra O cenie to nie wspominam bo to jakaś bajka Fajnie!!! Mój stół bedzie w sierpniu. Dobieram też odrazu taką samą ławę kawową. A wlaśnie, jak stoł? Ładnie sie prezentuje? Podoba Ci się w domku juz postawiony? Też się cieszę Mayland i mam nadzieję, ze faktycznie dotrą te krzesła Jak pisałam - stół widziałam tylko do góry nogami, wtedy nie prezentował się jakoś szczególnie Jest taki ciężki że nie daliśmy rady go we dwójkę obrócić ( nie chcieliśmy też przypadkiem nóg połamać ... ) Więc dzisiaj zobaczę jak wygląda i czy pasuje Nie wiem czy my przypadkiem nie zamówimy jeszcze stolika rtv - bo ten nasz stary nie bardzo nam aktualnie pasuje Jutro wkleję zdjątko ( bo w domu nadal nie mam stałęgo netu .... coś z tym trza zrobić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ja wiem reyzelku ale on tak robi : dwa dni u mnie a pozniej 3 dni u siebie - albo przychodzi na 12-14 i robi do 16 - niedobrze mi sie robi jak widze jak on pracuje!!!!!!! A nie możesz znaleźć jakiegoś normalnego płytkarza ?? na termin aktualny wykonawcow brak - a tearz jak zaczal to daj boze zeby skonczyl w miare szyybko - najgorzej ze jak idzie do kogos obecgo robic to robi w dwa tygodnie tylko u nas tak przeciaga!!!!!!! a oplacimy jak obecmu zeby nie bylo ze mniej kasy dostaje!!!!!! To może trza nim potrząsnąć, skoro tego za dziękuje nie robi ???? Jak nie prośbą to może groźbą się uda jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 17.07.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Piękny domek, ciekawe pomysły, świetne sufity. Jak można, będę zaglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Piękny domek, ciekawe pomysły, świetne sufity. Jak można, będę zaglądać. Pozdrawiam Dziękuję. Oczywiście, że można !!! Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts