Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zdecydowałam 8) Stół bedizemy miały taki sam 8) :lol: W połowie sierpnia mam go dopiero nabyć w cenie hurtowej :wink: DO tego biorę też ławę kawową do salonu :lol:

To i stół i krzesła będziemy miały takie same :lol:

Ja z kolei zamówiłam Twoje krzesełka - co prawda cosik gość nakombinował bo zamiast mieć je od ręki - muszę czekać 3 tyg ale chyba przeżyję jakoś :wink:

Dzięki raz jeszcze za namiar :D

Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku :-? Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe[/img] :roll:
Już pozmieniałam  :oops:
No, i jest super!! :D Jak sie nazywa kolor twojej kuchni??? :roll:

Jasne zebrano :roll: ?? .... tak naprawdę to nie wiem jaką konkretną nazwę ma ta okleina - wybierałam z wzornika.

Reyzelciu, obawiam się, że musisz pozmieniać coś w swoim dzienniku :-? Większości zdjęć nie widać, bo sa źle wstawione te symbloe[/img] :roll:
Już pozmieniałam  :oops:
No, i jest super!! :D Jak sie nazywa kolor twojej kuchni??? :roll:

Jasne zebrano :roll: ?? .... tak naprawdę to nie wiem jaką konkretną nazwę ma ta okleina - wybierałam z wzornika.

no właśnie, ja też wybierałam z wzornika i widziałam to wylko na tym mamłym kawałeczku :roll:

Obawiam się teraz o całość :roll:

Ale jak już gdzieś powiedziałam, najwyżej se wmówię, że jest świetna :wink: :lol:

Fajnie już masz :roll: gdyby moja ekipa raczyła przyjść w terminie :evil: to szłybyśmy łeb w łeb :wink:

A tak, 2 miesiące obsuwy zrobiło swoje :x

Kasia, my też się obawialiśmy o całość. I chciałam w ostatniej sekundzie zmieniać na inny kolor.... :o

Na szczęście jakaś opatrzność nad nami czuwała i stwierdziliśmy, że nie będziemy wymyślać , pierwsza myśl - najlepsza.

No i kuchnia to jeden z tych elementów, który mi się najbardziej podoba :roll:

A poza tym - super jest już mieszkać. Nieważne, ze nie jest na wysoki połysk i dokończone ale jest. Nie mamy żadnych wodotrysków, tak zwyczajnie i normalnie. Domowo :D

Obsuwą się nie martw, bo takie zawsze są. Ja myślałam, ze się w kwietniu - maju przeprowadzimy. I gdyby nie kilka poślizgów po drodze, było by to możliwe.

Najważniejsze ze ekipa jest i robi !!!

pietknie pietknie - superzascie!!!!!!!!!!!!! troche inne plytki bym dala w kuchni - moze wieksze - ale jest slicznie!!!!!!!!!!

Dzięki :oops:

A z tymi płytkami .... hmm... są takie normalne 10x10 i jakoś nigdy nie myslałam o większych na ścianie w kuchni bo do tej pory większe miałam :roll: Moze przy następnym remoncie ?? :wink: :lol:

Jak zaczynałam na forum - mówiłam, że gonię Ciebie, Kasię i Verunię. O M ayland już nie marzyłam :wink:

I jakimś cudem udało mi się Was przegonić :oops:

No własnie, nie wstyd ci?????????? :evil: :wink:

ej no wlasnie cyhyba ci wtrykamy za wyprzedzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiekie ... to może ja się schowam i wrócę, jak Wy się przeprowadzicie ?? :roll: Wtedy na pewno złość Wam przejdzie :wink:

u mnie to nie zlosc to bezsilnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nawet zadzownil do mnie szwgier - jest i robi ta lazienke!!!!!!!!!!!! boze daj mu tyle ochoty zeby szybko skonczyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak już jest to skończy. Zobaczysz :D

Nie martw się . Pewnych tematów niestety nie przeskoczysz ... Dużo będziesz robiła sama ale dasz przecież radę.

Masz pod ręką Ciocię Mayland w ogromną wiedzą budowlano- wykończeniową - pytaj i rób :wink: :D

Oooooo będziemy miały te same krzesła! :lol: Fajnie, ze się na nie zdecydowałaś. Ja jestem ze swoich b. zadowolona. Są wąskie i wysokie i przy tym wygodne. No i skóra 8) O cenie to nie wspominam bo to jakaś bajka :lol: Fajnie!!! Mój stół bedzie w sierpniu. Dobieram też odrazu taką samą ławę kawową.

A wlaśnie, jak stoł? Ładnie sie prezentuje? Podoba Ci się w domku juz postawiony?

ja wiem reyzelku ale on tak robi : dwa dni u mnie a pozniej 3 dni u siebie - albo przychodzi na 12-14 i robi do 16 - niedobrze mi sie robi jak widze jak on pracuje!!!!!!!

A nie możesz znaleźć jakiegoś normalnego płytkarza ?? :-?

na termin aktualny wykonawcow brak - a tearz jak zaczal to daj boze zeby skonczyl w miare szyybko - najgorzej ze jak idzie do kogos obecgo robic to robi w dwa tygodnie tylko u nas tak przeciaga!!!!!!! a oplacimy jak obecmu zeby nie bylo ze mniej kasy dostaje!!!!!!

Oooooo będziemy miały te same krzesła! :lol: Fajnie, ze się na nie zdecydowałaś. Ja jestem ze swoich b. zadowolona. Są wąskie i wysokie i przy tym wygodne. No i skóra 8) O cenie to nie wspominam bo to jakaś bajka :lol: Fajnie!!! Mój stół bedzie w sierpniu. Dobieram też odrazu taką samą ławę kawową.

A wlaśnie, jak stoł? Ładnie sie prezentuje? Podoba Ci się w domku juz postawiony?

Też się cieszę Mayland i mam nadzieję, ze faktycznie dotrą te krzesła :roll:

Jak pisałam - stół widziałam tylko do góry nogami, wtedy nie prezentował się jakoś szczególnie :wink: :lol: :lol: :lol:

Jest taki ciężki że nie daliśmy rady go we dwójkę obrócić ( nie chcieliśmy też przypadkiem nóg połamać ... :roll: )

Więc dzisiaj zobaczę jak wygląda i czy pasuje 8)

Nie wiem czy my przypadkiem nie zamówimy jeszcze stolika rtv - bo ten nasz stary nie bardzo nam aktualnie pasuje :-?

Jutro wkleję zdjątko ( bo w domu nadal nie mam stałęgo netu .... coś z tym trza zrobić :roll: )

ja wiem reyzelku ale on tak robi : dwa dni u mnie a pozniej 3 dni u siebie - albo przychodzi na 12-14 i robi do 16 - niedobrze mi sie robi jak widze jak on pracuje!!!!!!!

A nie możesz znaleźć jakiegoś normalnego płytkarza ?? :-?

na termin aktualny wykonawcow brak - a tearz jak zaczal to daj boze zeby skonczyl w miare szyybko - najgorzej ze jak idzie do kogos obecgo robic to robi w dwa tygodnie tylko u nas tak przeciaga!!!!!!! a oplacimy jak obecmu zeby nie bylo ze mniej kasy dostaje!!!!!!

To może trza nim potrząsnąć, skoro tego za dziękuje nie robi ???? :o

Jak nie prośbą to może groźbą się uda jakoś ... :roll: