Gość 17.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No drzewko , zyrandol bomba, normalnie szczena mi opadła. Gratuluję z całego serca że wam się udało I to w rekordowy tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No drzewko , zyrandol bomba, normalnie szczena mi opadła. Gratuluję z całego serca że wam się udało I to w rekordowy tempie Dziękuję Verunia Tempo było niesamowite ale udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Reyzelcia .... zajebi...ście!!!!!! Gratuluję Dziewczyno, z całego serca gratuluje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 18.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dziękuję serdecznie za fotki z zasłonkami. Pozdrawiam ciepło Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Reyzelcia .... zajebi...ście!!!!!! Gratuluję Dziewczyno, z całego serca gratuluje!!!!!! Oj Brazunia, nie przesadzaj , nic specjalnego w tym domu nie ma Ja z całego serca dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dziękuję serdecznie za fotki z zasłonkami. Pozdrawiam ciepło Agnieszka Nie ma za co Agnieszko, sama czegoś szukałam a propos okien i tak mi jakoś wpadło w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Mi się podoba. No mi też Ale wiem, ze trzeba jeszcze bardziej dopracować szczegóły - szczególiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 To normalne ... ale ogólnie jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dziś mija rok odkąd zalogowałam się na forum muratora Dziękuję Wam wszystkim, których tu poznałam ( niestety tylko ) wirtualnie Braza, Kasia, Kola, Mayland, Rom, Verunia dzięki Wam nie jeden dzień był dla mnie bardziej słoneczny niż w rzeczywistości, w trudnych chwilach uśmiech częściej pojawiał się na mojej twarzy a czasem i łzy wzruszenia popłynęły ... Dziękuję z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Reyzelciu, zasłużyłaś sobie na sympatię i ciepło całą sobą!!!!!! Więcej takich rocznic na FM życzę http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11550_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.07.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dziękuję Brazunia , to bardzo miłe co napisałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Hejeczka Fajnie się mieszka, co nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dziś mija rok odkąd zalogowałam się na forum muratora Dziękuję Wam wszystkim, których tu poznałam ( niestety tylko ) wirtualnie Braza, Kasia, Kola, Mayland, Rom, Verunia dzięki Wam nie jeden dzień był dla mnie bardziej słoneczny niż w rzeczywistości, w trudnych chwilach uśmiech częściej pojawiał się na mojej twarzy a czasem i łzy wzruszenia popłynęły ... Dziękuję z całego serca taka nasza praca my tez się cieszymy, że jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzien dobry Nooo Brazunia .... mieszka się fajnie. O ile się jest w domu Wczoraj cały dzień biegaliśmy po marketach ( nienawidzę Ikei ) żeby wymyśleć i kupić części składowe do garderoby i spiżarni. No i trza było kupić całą masę innych dziwnych rzeczy, których mi zabrakło np. suszarkę do prania Dzięki Kasia Pracuj tak dalej bo świetnie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzien dobry Nooo Brazunia .... mieszka się fajnie. O ile się jest w domu Wczoraj cały dzień biegaliśmy po marketach ( nienawidzę Ikei ) żeby wymyśleć i kupić części składowe do garderoby i spiżarni. No i trza było kupić całą masę innych dziwnych rzeczy, których mi zabrakło np. suszarkę do prania Dzięki Kasia Pracuj tak dalej bo świetnie Ci to wychodzi nie marudzić!!! ja tam nie mogę się doczekać, kiedy pojadę do Ikea po jakies pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.07.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzien dobry Nooo Brazunia .... mieszka się fajnie. O ile się jest w domu Wczoraj cały dzień biegaliśmy po marketach ( nienawidzę Ikei ) żeby wymyśleć i kupić części składowe do garderoby i spiżarni. No i trza było kupić całą masę innych dziwnych rzeczy, których mi zabrakło np. suszarkę do prania Dzięki Kasia Pracuj tak dalej bo świetnie Ci to wychodzi nie marudzić!!! ja tam nie mogę się doczekać, kiedy pojadę do Ikea po jakies pierdoły ło matko... ja nie mogę znieść tych tłumów ikeowskich... no gorzej niz na pielgrzymce się czułam ... masakra. Normalnie jakby wszyscy się umówili z całej wielkopolski i przyjechali na zakupy do Ikei. Tłum ludzi niósł nas jak z prądem, tak więc na wielkie oglądanie czy zakupy zbyt dużych szans nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Reyzelciu, w niedzielę tak już jest we wszystkich dużych sklepach Kiedyś byłam w poniedziałek rano i było może z 10 ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ja byłam parę lat temu w Gdyńskiej Ikei i spoko ... ale byłam w środę Nie marudź, wiele bym dała, żeby poganiać po marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Stół super Podoba mi się bardzo Będzie mi pasował Rolety widzę dałaś na całość drzwi tarasowych. W prowadnicach? Zwijane na sznurkach czy sprężynowe? Fajny obraz Rada na przyszłość: na zakupy w Ikea trzeba sie przygotować. Spisać z sieci co jak się nazywa i ile kosztuje oraz jaki jest dostępny kolor. Na miejscu tylko odszukujemy i spisujemy nr regału. Potem na wozek i do samochodu Rekord: 3 wózki mebli w niecałe 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts