Reyzel 22.07.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Mayland, roletki są na każdym ze skrzydeł z osobna. I są na żyłkach - nie chciałam prowadnic, bo by zasłoniły w całości najładniejszy element skrzydła- listwę przyszybową A tak- jak roletka jest podciągnięta - na skrzydle praktycznie nic nie ma, bo żyłki nie widać. Ana dodatek - jak się okazało - to tańsze rozwiązanie Po raz pierwszy mi się zdarzyło, że sposobało mi się coś tańszego Nareszcie A stół - nie dość że super wygląda, to wygodnie się przy nim siedzi Nawet teraz - pracując na kompie Co do ikei - ja nigdy za nią nie przepadałam . I poniekąd dlatego nawet nie mam katalogu, nie orientuję się w ich produktach i rozwiązaniach. Wczoraj musiałam podejchać po półki i inne takie do spiżarni, bo nie do końca byliśmy pewni wymiarów - to też już przeszłąm jak burza - konkretnie do jednego regału Dzisiaj robimy garderobę ( bez półek, bo boczki są zamówione - z Ikei nic nam nie pasowało ) i spiżarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Podoba mi się u Ciebie, psia krętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Heeeejjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Reyzel, wszystko w porządku?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja jzu tak dawno nie bylam ze boje sie zagladac coby jakiegos manta nie zebrac!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Haaaaallllllllllloooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzień dobry Ja bardzo pseprasam za moje milczenie ale mam usprawiedliwienie od ... hmm... zegara ??? Uciekającego czasu ?? Jak zwał tak zwał Generalnie nawet nie wiem kiedy mi te tygodnie uciekły. Z tego całego mojego milczenia raptem na tydzień uciekliśmy od domu, budowy i całego zgiełku z tym związanego - na Mazury. A poza tym - nieustanna gonitwa z czasem, pracą i wykończeniówką... Ja tak tylko w telegraficznym skrócie chciałam powiedzieć, ze domek jest PRAWIE wykończony (np. nadal nie mamy drzwi do sypialni ). Efekty całej reszty wykończeniowej - obiecuję - jutro. Jakoś zdjęć nie było kiedy robić Pozdrawiam i ściskam mocno moich wytrwałych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No, nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ja tez niesmialo jestem!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No, nareszcie wiem, wiem.... należy mi się opeer .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ja tez niesmialo jestem!!!!!!!! cieszę się bardzo, że jesteś - nawet jeśli nieśmiało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 nie mniejszy niz mi - tyle ze mnie juz nikt nie nawoluje do porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 nie mniejszy niz mi - tyle ze mnie juz nikt nie nawoluje do porzadku oj tak... ze mnie jest straszny brzydal, bo nigdzie się nie udzielam ... i strasznie mi wstyd z tego powodu Mam nadzieję, ze mi kiedyś wybaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 nie mniejszy niz mi - tyle ze mnie juz nikt nie nawoluje do porzadku oj tak... ze mnie jest straszny brzydal, bo nigdzie się nie udzielam ... i strasznie mi wstyd z tego powodu Mam nadzieję, ze mi kiedyś wybaczycie jak wkleisz ładne zdjecia z domu to sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nowy avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 nie mniejszy niz mi - tyle ze mnie juz nikt nie nawoluje do porzadku oj tak... ze mnie jest straszny brzydal, bo nigdzie się nie udzielam ... i strasznie mi wstyd z tego powodu Mam nadzieję, ze mi kiedyś wybaczycie jak wkleisz ładne zdjecia z domu to sie zobaczy Się postaram zrobić te ładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nowy avatarek Nareszcie jakiś wstawiłam To z mojego tarasu i pierwszej sobotniej parapetówy ... Miałam chrzciny domu!! Szampan został rozbity, imię nadane, morze wódki się polało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No dobra - idę na zwiady zobaczyć co u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Reyzelciu, wszystko super Krzesła też se takie kupię A powiesz mi jaki macie odpływ w tym prysznicu??? też nie będę mieć bordzika i szukam czegoś sensownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Reyzelciu, wszystko super Krzesła też se takie kupię A powiesz mi jaki macie odpływ w tym prysznicu??? też nie będę mieć bordzika i szukam czegoś sensownego A kup sobie Kasiu, kup I koniecznie stół z Voxa - będziemy już we trzy w klanie Co do brodzika a raczej jego braku - mam nadzieję, że mówiłaś o tym wcześniej wszem i wobec wykonawcom bo .... Przed wylewkami powinna być już zamontowana kratka odpływowa z syfonem ( oczywiście z luzem, żeby ją można było dopasować do wysokości płytek ) np coś takiego : http://hydraulik.pl/viega-kratka-odplywowa-metalowa,-chromowana-wraz-z-syfonem.-o_l_7298.html. No i niestety najważniejsza sprawa - podłoga w miejscu brodzika powinna być wylana w kopertę ( wylewka powinna być tak zrobiona ). Ale jeśli ani jednego ani drugiego nie masz - też się nie martw My też nie mieliśmy. Trza było wykuć i zamontować kratkę z syfonem. Niestety wylewki się już nie poprawiło ale płytkarze nadali spad układając płytki. Niestety nie jest idealnie, bo na dodatek my na podłodze kładliśmy normalne duże płytki a zdecydowanie lepiej było by ułożyć mozaikę - wtedy nie było by problemu ze zrobieniem większego spadu do kratki. Więc jeśli będzie problem z odpływem przy użytkowaniu - skujemy te płytki które są i damy mozaikę Jak na razie woda mi się nie wylewa na łazienkę, więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts