braza 13.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ależ prosze, to tylko pomysła. Jak mi się w oczy rzucą takie materiałowe to podeślę I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ależ prosze, to tylko pomysła. Jak mi się w oczy rzucą takie materiałowe to podeślę I dzień dobry Jak Cię znam, to pewnie Ci się rzucą bardzo szybko się już u Cię witałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć RayzelWłaśnie wpadłem do Twojego dzienniczka zobaczyć jak postępy.Kuchnie i jadalnie masz prześlicznąPozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzień dobry Rom, dziękuję bardzo za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Małe pytanko - jak uważacie - czy taki zegar będzie mi pasował w salonie ?? Jest spory bo ma prawie 70 cm ( choć szukam większego .... ) : http://www.allegro.pl/item410413305_super_wielki_zegar_scienny_68_cm_srednicy.html albo taki (* ten jest mniejszy ) : http://www.allegro.pl/item415160333_zegar_super_wielki_58cm.html Obstawiam ten pierwszy.... Tylko nie jestem do końca pewna czy będzie dobrze wyglądał Chcę go powiesić nad kanapą w salonie. Co Wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 musze tylko luknac gdzie ma wisiec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ten pierwszy bardziej pasuje! Ja tez o takim mysle! Ale zastanwaialm sie nad takim duzym z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cześć i czołem Nie miałam czasu szperać w poszukiwaniach rolet, ale o zegarze się wypowiem ... ten pierwszy mnie osobiście się nie podoba. Taki jakiś zimny i bezosobowy jest. Ta druga propozycja leży mi jak najbardziej, jest po prostu ładny Poszukam tych rolet, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ten pierwszy będzie lepiej wyglądał. Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam nowo przybyłych gości, Maluszku Brazunia z tymi roletkami to żartowałam przecież, nie musisz nic szukać Co do zegarów - mam coś jeszcze na oku http://www.belldeco.pl/produkty ( jest flesz więc trzeba poczekać aż zegary przelecą - myślę o tym ciemnym ) Bo troszkę się obawiam, ze ten jasny zleje mi się z jasną ścianą - tylko będzie cyferblat widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Przeczytałam cały dziennik, super opisujesz Dom extra, taki dopracowany, elegancki Komentarzy nie czytałam wszytskich, dlatego prosze napisz jakie wymiary ma ten super stół. Przed i po rozłożeniu. I gdzie można go kupic, czy są inne kolory? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A co mi tam.....powiem co myślę Mi sie te zegary wogóle nie podobają!! Czułbym się jak na dworcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A co mi tam.....powiem co myślę Mi sie te zegary wogóle nie podobają!! Czułbym się jak na dworcu hehe ... grunt to szczerość Rom Bardzo dobrze, ze piszesz co myślisz Z dworcowym to mi się raczej troszkę inne kojarzą np. ten : http://www.fastgaleria.com/minipic/4767.JPG Zdecydowanie mniej kojarzy mi się ten ostatni o którym pisałam : http://foto0.m.onet.pl/_m/544c365d8a0fe3fd1347320970aea5a8,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja jeszcze powiem ze nie bardzo go widze u ciebie w pokoju - hm moze w jakims innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Przeczytałam cały dziennik, super opisujesz Dom extra, taki dopracowany, elegancki Komentarzy nie czytałam wszytskich, dlatego prosze napisz jakie wymiary ma ten super stół. Przed i po rozłożeniu. I gdzie można go kupic, czy są inne kolory? Pozdrawiam Oj... kolejny nowy gość Witam serdecznie w naszych progach Dzięki Aga Co do stołu - to vox , dostępny w każdym salonie voxa. Rozmiar "stały" to 2 m , a jak dołożysz te "dostawki" to zyskujesz jeszcze 1,2 m łącznie ( po 60 cm z każdej strony ). Tu link do wymiarów i całej kolekcji ( Visage ) : http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--visage--/pokaz/stol-326.html Nie wiem czy są inne kolory bo ja zobaczyłam ten właśnie i o inne nie pyttałam, bo o taki kolor mi chodziło Pewnie wystarczy poszperac na stronie lub zadzwonić do Voxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a ja szukam stolu o szerokosci jednego metra i powiem ze ciezko bedzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja jeszcze powiem ze nie bardzo go widze u ciebie w pokoju - hm moze w jakims innym miejscu Zrobię zdjęcie ( bo jakoś nie mam odpowiedniego ) i pokaże gdzie ma wisieć. Zrobię wizualizację Wtedy się zoobaczy jak to wygląda i czy faktycznie pasuje czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a ja szukam stolu o szerokosci jednego metra i powiem ze ciezko bedzie!!!!! ja się spotkałam tylko z 90 cm !!! I nawet nasz stary stół ( który ma już bagatela ze 30 lat !!! ) jest też takiej samej szerokości !!! Dlaczego potrzebujesz szerszego Słońce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 bo mialam ostatnio z takim do czynienia i te 10 dla mnie robi roznice - chociaz jak moze juz strace wszelakk nadzieje na znalezienie takiego 1m to wtedy i 90 bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts