Maluszek 12.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 brazunia - moje 5 sztuk zwierzów ma większość takich zdjęć jak Twoja psuka Chociaż ostatnio nauczyłam się inaczej ustawiać aparat i oczęta wychodzą mi już coraz lepiej. Reyzel - połóż na kanapie jasny kocyk albo prześcieradełko i kota będzie super widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 cześć Brazunia W weekend gdzieś przydybię Filemona Maluszku, dobry pomysł z tym prześcieradłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kurcze już grzejecie. Ja napalę wieczorem w kominku bo chłodno jest. Na dole nawet zimno. Pogoda do bani to i chłodek ciągnie.Mam nadzieję, ze jakos sie da podłączyc ten strownik. Szkoda psuć zrobioną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kurcze już grzejecie. Ja napalę wieczorem w kominku bo chłodno jest. Na dole nawet zimno. Pogoda do bani to i chłodek ciągnie. Mam nadzieję, ze jakos sie da podłączyc ten strownik. Szkoda psuć zrobioną robotę. Nie, nie grzejemy regularnie ! To była tylko próba. Ale niewiarygodne jak dom się nagrzał - wczoraj wieczorem chodziłam sprawdzać czy jednak ogzrewanie nie jest załączone bo tak było ciepło Też mam nadzieję, ze coś z tym sterownikiem wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Znalazłam jedno zdjęcie w telefonie - trochę kiepskie zdjęcie i na ciemnej kanapie ale coś tam widać oprócz oczu http://foto3.m.onet.pl/_m/8d2a2d39adab160a7dddf3e556466a77,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A widać ładnie całą kotę Oczęta super wyszły Ciekawe jaki duży urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A widać ładnie całą kotę Oczęta super wyszły Ciekawe jaki duży urośnie? Też się zastanawiam Byle by tygrys z niego się nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 oj slicznotek i oczko sie otworzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 A widać ładnie całą kotę Oczęta super wyszły Ciekawe jaki duży urośnie? Też się zastanawiam Byle by tygrys z niego się nie zrobił Ja to myślę , że gdyby nasz kot był wielkości naszego psa to pewnie by nas zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No jest superaśny, a że tygrysy czarne nie są, to pozostaje jedynie możliwośc, że panterę macie w domu Okaże się za kilka miesięcy Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Przyszłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.09.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No to wreszcie i do siebie dotarłam Slicznotek to on jest ale leniwy taki, ze szkoda słów Anjamen I mimo otwartego drugiego oczka to jakoś nie chce myszek zauważyć, które znów się nam do garażu wprowadziły Nie mam pojęcia jak sobie z tym problemem poradzić Verunia, widzę, że scenariusz na jakiś horror gotowy Kot wielkości psa ... Brazunia nie wiem czy pantery są tak leniwe jak nasz Filemon. Wczoraj wieczorem spał ( częściowo na mnie a częściowo w szparze pomiędzy mną a oparciem kanapy) na plecach, z bezwstydnie rozłożonymi łapkami Wyglądał jak taka rozłożona skórka Kompletnie nic go nie ruszało - gilgałam go, podnosiłam łapki, które bezwładnie opadały z powrotem... ubaw mieliśmy niezły. Prawie popłakałam ze śmiechu - jutro wrzucę zdjęcia bo zapomniałam ich zgrać na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No to wreszcie i do siebie dotarłam Slicznotek to on jest ale leniwy taki, ze szkoda słów Anjamen I mimo otwartego drugiego oczka to jakoś nie chce myszek zauważyć, które znów się nam do garażu wprowadziły Nie mam pojęcia jak sobie z tym problemem poradzić Mniej kotu dawac jesc i zamykac w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.09.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No to wreszcie i do siebie dotarłam Slicznotek to on jest ale leniwy taki, ze szkoda słów Anjamen I mimo otwartego drugiego oczka to jakoś nie chce myszek zauważyć, które znów się nam do garażu wprowadziły Nie mam pojęcia jak sobie z tym problemem poradzić Mniej kotu dawac jesc i zamykac w garażu W garażu jest zamykany praktycznie na cały dzień jak my jesteśmy w pracy bądź gdzieś wyjeżdżamy Ale jak widać niczym to nie skutkuje Wczoraj jak wrócilismy do domu, kot siedział na półce - mąż się śmiał z niego, że się pewnie boi myszy i dlatego, tak wysoko usiadł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Nowy Świat zabrzmiał mi bardzo optymistycznie I oby tak było!!!! A Filemona prosze się nie czepiac, toć on do wyższych celów stworzon jest niz przyziemne łapanie myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć Brazunia Czy to Twoje zdjęcie powyżej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Reyzel, Filemon jest u Was po to, żeby być przez Was miziany i hołubiony a nie po to, żeby polował na myszy albo na inne stwory pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts