Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Maylandziu, Kochana, nie tylko o dyniach myślę 8)

Zobaczysz wkrótce :roll:

A poza tym wymyśliłam co chcę na klatkę schodową ...

A pomyślałam sobie, żeby przytroczyć do ściany gałęzie ( wiem, wiem... mam chyba jakiegoś hopla na ich punkcie - drzewo, lampa krzak .... :p ) tylko nie wiem czy takie naturalne wysuszone czy np walnąć je sprajem w satynę czy srebro .... no i tak żeby się rozłaziły od kąta ściany ( tam gdzie schody zakręcają ) w górę i na bok - na tę dłuższą część schodów.

Tylko nie mam zielono-bladego pojęcia jak go zrealizować :lol: Jak przytroczyć te gałęziory do ściany ( żeby wszystko nie spadło ) no a przede wszystkim jak się dostać na wysokość na schodach :-? :-?

Mąż wczoraj słysząc powiedział tylko: "że co ???????????!!!!!!!!!"

I chyba na tym skończy się jego pomoc w realizacji pomysłu :wink:

Cześć Maluszku :D

No też i jest miziany, głaskany, kochany i w ogóle ma z nami za dobrze :roll:

Ale też jak widać spełnia i funkcję łapacza mysz ... a przecież nikt go do tego nie zmuszał 8) sam chciał :roll: :roll: :roll:

a nie doczytałam o tym wiekopomnym wydarzeniu w dzienniku :oops: :oops: :oops: Gratulacje dla Filemona :D

Reyzel - jak znajdziesz takie lampki to daj znać. Ja też jestem na etapie ich szukania i do tej pory nic ciekawego nie znaleźliśmy oprócz takich zwykłych halogenów :(