Reyzel 18.09.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć Maluszku No też i jest miziany, głaskany, kochany i w ogóle ma z nami za dobrze Ale też jak widać spełnia i funkcję łapacza mysz ... a przecież nikt go do tego nie zmuszał sam chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć. Jak tam? Myślisz o tych dyniach? Bo ja to sztywnieje z zimna jak tylko mam nos z domu wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Maylandziu, Kochana, nie tylko o dyniach myślę Zobaczysz wkrótce A poza tym wymyśliłam co chcę na klatkę schodową ... A pomyślałam sobie, żeby przytroczyć do ściany gałęzie ( wiem, wiem... mam chyba jakiegoś hopla na ich punkcie - drzewo, lampa krzak .... ) tylko nie wiem czy takie naturalne wysuszone czy np walnąć je sprajem w satynę czy srebro .... no i tak żeby się rozłaziły od kąta ściany ( tam gdzie schody zakręcają ) w górę i na bok - na tę dłuższą część schodów. Tylko nie mam zielono-bladego pojęcia jak go zrealizować Jak przytroczyć te gałęziory do ściany ( żeby wszystko nie spadło ) no a przede wszystkim jak się dostać na wysokość na schodach Mąż wczoraj słysząc powiedział tylko: "że co ???????????!!!!!!!!!" I chyba na tym skończy się jego pomoc w realizacji pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja cały czas jestem niezdecydowana. Musze to przemysleć tylko nie wiem co to da bo juz myslę pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć Maluszku No też i jest miziany, głaskany, kochany i w ogóle ma z nami za dobrze Ale też jak widać spełnia i funkcję łapacza mysz ... a przecież nikt go do tego nie zmuszał sam chciał a nie doczytałam o tym wiekopomnym wydarzeniu w dzienniku Gratulacje dla Filemona Reyzel - jak znajdziesz takie lampki to daj znać. Ja też jestem na etapie ich szukania i do tej pory nic ciekawego nie znaleźliśmy oprócz takich zwykłych halogenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Maluszku, jak tylko coś znajdę z tych lamp - wkleję info. Filemonowi gratulacje przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja cały czas jestem niezdecydowana. Musze to przemysleć tylko nie wiem co to da bo juz myslę pół roku hehe... też mi to trochę zajęło ale jak widać wymyśliłam coś co nie jest do zrealizowania ( niestety ja tak mam ). Muszę pokombinować , może coś wymyślę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć Z gałęziami do ja niestety nie pomogę, zabrakło mi wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No dzien dobry, dzien dobry Braza, Ty nie masz wyobraźni ?? W to to ja nie uwierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a propos lamp których szukam ... Właśnie łażę po necie - zobaczcie co znalazłam ( nic super konkretnego ) : http://spotline.tomix.pl/photo/product_info/2/1/f/1_21f229052_1.jpg ale ceny to mnie lekko zabiły http://spotline.tomix.pl/go/_info/?user_id=229052&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a co one ze zlota sa!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://domswiatla.pl/thumb/bigFoto.php?name=katalog/2008-04-12_12-27-48.jpg ja myslalam o takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a co one ze zlota sa!!!!!!!!!!!!!! jak widac w opisie -zdecydowanie nie Dzien dobry tak wogóle Ta lampa którą pokazałas jest bardzo ładna, podoba mi się . Podobają mi się też lampy Mayland, ale niestety takie stalowe mi nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja myslalam jeszcze o takich dfewnianych albo one tylko imituja drewno - nie wiem ale sa bardzo ladne !! nie moge ich nigdzie znalezc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Prawie 1000 złociszów za coś takiego Raanyyyyy.... A może to ja niedzisiejsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 nie braza ta cena jest chora poprostu!!!!!!!! to sie pisze razem czy osobno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Się mi wydaje, że jednak razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 heloł chyba razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.09.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No to i u siebie się przywitam ale i pożegnam zarazem Nie będzie mnie już dziś na FM. Powinnam wrócić jakoś po weekendzie... Ps. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A co ma byc dobrze? Trzymać obiecuję! Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts