Rom 24.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzień doberek wszystkim http://fmania.pl/images/smiles/Pelote.gif Jestem, już (prawie) w dobrej formie Więc nie ma sprawy Verunia, żeby się spotkać na ... wiesz czym Daj tylko znać kiedy Maylandziu, ja bardziej słodkolubna jestem niż mięsolubna ... więc już sama sobie dopowiedz coż to może być Tylko, że dla mnie- niestety- powinien to być towar zabroniony a dla Veruni - wręcz konieczny Tak więc jak tylko się wybierzesz do P-nia , zabiorę Cię w to samo miejsce na coś specjalnego Rom, miło Cię znów u mnie widywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cześć Strasznie miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Gdzie to miejsce i gdzie to coś specjalnego???? Ja z P-nia pamiętam bar Grisza a w nim cuuuuudneeeeee kluchy poznańskie z karkóweczką w sosie grzybowym i do tego czerwona kapustka .... jaaaasooooo zaśliniłam się Dbaj o siebie Reyzelcia, teraz już wiem, że nie na darmo, z powodu zaciśniętych paluchów, wodze w zębach trzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 miłego dzionka Wszystkim życzę Wzajemnie Maluszku http://fmania.pl/images/smiles/030104_emM5_prv.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cześć Strasznie miło Cię widzieć A jak Twoje zdrówko ?? Mam nadzieję, ze już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Gdzie to miejsce i gdzie to coś specjalnego???? Ja z P-nia pamiętam bar Grisza a w nim cuuuuudneeeeee kluchy poznańskie z karkóweczką w sosie grzybowym i do tego czerwona kapustka .... jaaaasooooo zaśliniłam się Dbaj o siebie Reyzelcia, teraz już wiem, że nie na darmo, z powodu zaciśniętych paluchów, wodze w zębach trzymałam Ajjjj Brazunia, to Ty także mięsolubna jesteś To nie takie miejsce... Ciebie w takim razie trzeba zabrać w inne miejsce... Mam nadzieję, ze krzywdy sobie nie zrobiłaś tak bardzo poświęcając swoje ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cześć Strasznie miło Cię widzieć A jak Twoje zdrówko ?? Mam nadzieję, ze już lepiej Za namową dziewczyn nafaszerowałam się wczoraj czosnkiem. Dzisiaj cuchne na kilometr. Powinnam nadal go połykac ale waham się okrutnie bo mam wrażenie, ze caly dom tym jedzie. Lubię czosnek, nawet bardzo. jego zapach takze, ale świeżego. Taki w oddechu jest masakryczny No ale jak mus to mus. W końcu nie pracuję, kasy nie ma to trzeba się leczyć tym co jest bo leki drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 noooo tak, leki drogie Maylandziu, ale nie wiem czy więcej kasy nie stracisz na odświeżacze powietrza i tik taki dla siebie Mój mąż też bardzo lubi czosnek ... do tego stopnia, ze mógłby go nawet do ciasta dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Reyzelcia, ja to z Twoim mężem mogę sobie prawicę podac ... czosnek nawet do tortu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Reyzelcia, ja to z Twoim mężem mogę sobie prawicę podac ... czosnek nawet do tortu!!!!! Dla mnie to jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A mi się na starość odmieniło Całe życie nie lubiłem czosnku - a teraz bym mógł się nim zajadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzel strasznie szeroki ten kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzel strasznie szeroki ten kotek Właśnie zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A mi się na starość odmieniło Całe życie nie lubiłem czosnku - a teraz bym mógł się nim zajadać Starość Dobre sobie Ja nie mówię, że wcale czosnku nie jadam - może być w tzatzikach, sosie czosnkowym, do mięska, do ogórów kiszonych ... ale nie żeby tak wszędzie i zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Oooooo nowa kota też lubię czosnek i jestem z tych mięsożernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Reyzelcia, zmienna jesteś jak każda kobieta Śliczny ten czarnuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzel strasznie szeroki ten kotek Właśnie zmieniłam od razu lepiej - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A mi się na starość odmieniło Całe życie nie lubiłem czosnku - a teraz bym mógł się nim zajadać Starość Dobre sobie Ja nie mówię, że wcale czosnku nie jadam - może być w tzatzikach, sosie czosnkowym, do mięska, do ogórów kiszonych ... ale nie żeby tak wszędzie i zawsze sosu czosnkowego nigdy nie jadłem - ale ostatnio mnie cos napadło i mógłbym go jeść do wszystkiego A może jestem w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts