mhk 24.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiecie co glowa mnie boli - ide po jakies prochy na stacje benzynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i glodna jestem jeszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i glodna jestem jeszcze!! ja jadłem dzisiaj jak na razie malutką jedną skibeczkę więc też umieram z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 hmmm.... a ja jadłam ... kawę Może faktycznie jakiś śniadanioobiad by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzelcie widziałem właśnie zdjęcia kotka w dzienniczku. Ale on sliczny. Piękne czarne futro ma, a te oczy.....zajefajne. Boskie ma te pozycje do spania. Haha jak można zasnąć w takiej pozycji A co do jego wycieczek to musicie się do tego przyzwyczaić - w końcu każdy kot chodzi własnymi ścieżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzel ale pieknie u Ciebie. Lete oglądać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzel powiedz mi jedno - trzymają Ci się w domu te wrzosy???? Jak je podlewasz???? Pytam bo u mnie się nie trzymają - zawsze w końcu uschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dziękuję Rom A kot jest niesamowity, naprawdę. Z tej pozycji spania na plecach, to sami nie wierzyliśmy własnym oczom. Ale on spał tak twardo, że łapki spadały mu bezwładnie, jak się je podnosiło do góry I jest taki aksamitny... rewelacja. Jak ja kiedyś mogłam nie lubić kotów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rayzel powiedz mi jedno - trzymają Ci się w domu te wrzosy???? Jak je podlewasz???? Pytam bo u mnie się nie trzymają - zawsze w końcu uschną No wiesz co, kilka mam już od 2 tyg a kilka dostawiłam w ub tyg. Jak na razie się trzymają, nie ma problemu. Podlewam normalnie a także je zraszam z góry ( takim zwykłym zraszaczem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A to stosunkowo krótko go masz w domu.Mi zawsze w domu po jakimś czasie padają. Teraz od dwóch miesięcy mam na dworze, podlewam go dwa razy w tygodniu i jak na razie się trzyma ( tfu tfu żeby nie zapeszyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rom, już też przez lewe ramię splunęłam No to zobaczymy jak długo moje przetrzymają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Rom, już też przez lewe ramię splunęłam No to zobaczymy jak długo moje przetrzymają ... no właśnie nie wiem co mam z nimi zrobic na zimę - zostawić na dworze czy przenieść w jakieś cieplejsze miejsce. No bo przecież niby wrzosy rosną na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No moja Droga! Wrzosy wygladają swietnie w tym zestawieniu. I jeszcze te kupe. Bardzo tam pasują. Fajnie wyszło, elegancko Pomalutku dopieścisz pokoje. Najwazniejsze ze jest w nich to co potrzebne do funkcjonowania. Mnie najbardziej dobijało spanie na materacach. Bardzo brakowało mi lóżka w sypialni. Bardzo przytulnie wygląda Twoj dom. Pewnie dobrze się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kupe ??? Kupy się odmienia, jeśli już wiem, wiem... literówka nieeeee... no żeby od razu dobrze... jakoś tam się mieszka kiekie ... rewelacyjnie się mieszka W pokojach na górze muszę powiesić jakieś obrazki ... już mam pomysł No i przyszedł dziś wreszcie mój wyczekiwany zegar od miesięcy zegar Muszę męża zgwałcić, coby mi kołek szybko wkręcił Jak powieszę - pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Muszę męża zgwałcić, coby mi kołek szybko wkręcił To ja u froschki czekam na perwersje a tu proszę, u grzecznej Rejzel się ona szerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Reyzel, kota super wygląda Muszę powiedzieć, że Filemon straszliwe do mojej Mufki jest podobny Tylko ona szylkretowa jest - natomiast budowa ciałka - jakby to bliźniaki były Nawet śpią tak samo zwłaszcza w tej pozycji "zwisająca główka" A tak w ogóle to dopiero dzisiaj zauważyłam, że mamy taką samą "ściętą ścianę" na elewacji od ogrodu i taki pseudo wykusz z dwoma dużymi oknami i trójkątny taras Ale domki mamy inne. Czym zamierzasz obłożyć ten taras? Ja bym chciała mieć tarasik drewniany - może w przyszłym roku się nam uda go wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nooooo literówka KULE miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ekstra sa te kupy znaczy se kule i ten wrzos i ta szafka rtv, ech i wszystko mi sie U Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam się słonecznie dzisiaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzien dobry wszystkim No u nas już dziś nie tak słonecznie Maluszku ale nie pada i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts