Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rayzelcie widziałem właśnie zdjęcia kotka w dzienniczku. Ale on sliczny. Piękne czarne futro ma, a te oczy.....zajefajne. Boskie ma te pozycje do spania. Haha jak można zasnąć w takiej pozycji :lol: :lol: :lol:

A co do jego wycieczek to musicie się do tego przyzwyczaić - w końcu każdy kot chodzi własnymi ścieżkami

Dziękuję Rom :D

A kot jest niesamowity, naprawdę. Z tej pozycji spania na plecach, to sami nie wierzyliśmy własnym oczom. Ale on spał tak twardo, że łapki spadały mu bezwładnie, jak się je podnosiło do góry :lol: :lol: :lol:

I jest taki aksamitny... rewelacja.

Jak ja kiedyś mogłam nie lubić kotów ?? :o

Rayzel powiedz mi jedno - trzymają Ci się w domu te wrzosy????

Jak je podlewasz????

Pytam bo u mnie się nie trzymają - zawsze w końcu uschną :cry:

No wiesz co, kilka mam już od 2 tyg a kilka dostawiłam w ub tyg.

Jak na razie się trzymają, nie ma problemu. Podlewam normalnie a także je zraszam z góry ( takim zwykłym zraszaczem ).

No moja Droga! Wrzosy wygladają swietnie w tym zestawieniu. I jeszcze te kupe. Bardzo tam pasują. Fajnie wyszło, elegancko :lol:

Pomalutku dopieścisz pokoje. Najwazniejsze ze jest w nich to co potrzebne do funkcjonowania. Mnie najbardziej dobijało spanie na materacach. Bardzo brakowało mi lóżka w sypialni.

Bardzo przytulnie wygląda Twoj dom. Pewnie dobrze się mieszka? :wink: :lol:

Kupe ??? :o :o :o

Kupy się odmienia, jeśli już :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

wiem, wiem... literówka 8)

nieeeee... no żeby od razu dobrze... jakoś tam się mieszka :roll: :roll: :roll:

kiekie ... rewelacyjnie się mieszka :lol: :lol: :lol:

W pokojach na górze muszę powiesić jakieś obrazki ... już mam pomysł 8)

No i przyszedł dziś wreszcie mój wyczekiwany zegar od miesięcy zegar :D

Muszę męża zgwałcić, coby mi kołek szybko wkręcił :p

Jak powieszę - pokażę :D

Reyzel, kota super wygląda :D Muszę powiedzieć, że Filemon straszliwe do mojej Mufki jest podobny :D Tylko ona szylkretowa jest - natomiast budowa ciałka - jakby to bliźniaki były :D Nawet śpią tak samo :D zwłaszcza w tej pozycji "zwisająca główka" :lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle to dopiero dzisiaj zauważyłam, że mamy taką samą "ściętą ścianę" na elewacji od ogrodu i taki pseudo wykusz z dwoma dużymi oknami i trójkątny taras :D Ale domki mamy inne. Czym zamierzasz obłożyć ten taras? Ja bym chciała mieć tarasik drewniany - może w przyszłym roku się nam uda go wykończyć.