braza 30.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Verunia, myślisz, że Ona jej użyła ... tej gilotyny Ło jassssoooooo Co ja narobiłam Maluszku, no kur de belans!!!!! Ładny i efektowny ten projekt Daleko już jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Verunia, myślisz, że Ona jej użyła ... tej gilotyny Ło jassssoooooo Co ja narobiłam Maluszku, no kur de belans!!!!! Ładny i efektowny ten projekt Daleko już jesteś??? dziękuję bardzo mieszkam już 4 lata i dalej chałupa jest nie wykończona ale tak jest jak brakuje pieniąchów Verunia - dzwoniłaś do Reyzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nie podnosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.09.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jestem !!!! Tutaj jestem Brazunia, ja wiedziałam że na Twoją pomoc w definitywnym rozwiązaniu problemu to ja ZAWSZE mogę liczyć Anjamen dość delikatnie określiła to rozwiązanie jako hardcorowe ... Gilotynę to ja na innych użyję, ok ?? Bo mnie normalnie roznosi po spotkaniu z klientem i rozmowach o kontrakcie, który jest w toku Uwielbiam jeździć i gasić takie "pożary" Maluszku, nie zaśmiecasz mi komentrzy - jakbyś Ty nie wkleiła tego linku- sama bym to zrobiła Jakbyś miała ochotę wkleić jakieś zdjęcia własne - nie mam nic przeciwko Cała przyjemność po mojej stronie Verunia, że czego niby nie podnoszę ?? hehe ... u nas się mówi, ze nie odbiera ( ps. zadzwonię później to może na jakąś szybką kawę się umówimy ??) MIŁEGO POPOŁUDNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.09.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Fajny dom Maluszku. Taki inny. Masz swoją galerię czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 mayland, dziękuję i nie mam galerii. Może kiedyś się przełamię i zamieszczę na forumie jakieś fotki. Reyzel, postaram się już nie zaśmiecać Ci wewontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Maluszku a czemu ja nie wiem o czym Maylandzia mowi, gdzie widziala dom???????? Reyzel jak koteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Reyzelka, ja to wszystko z dobrego serca, jak mnie ząb bolał to go wyrwałam.... Maluszek, załóż Ty coś swojego, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 mayland, dziękuję i nie mam galerii. Może kiedyś się przełamię i zamieszczę na forumie jakieś fotki. Reyzel, postaram się już nie zaśmiecać Ci wewontku Maluszku, Ty chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem Przecie wyraźnie powiedziałam, ze z przyjemnością Twoje zdjęcia zobaczę u siebie - dopóki się nie przełamiesz do załozenia własnego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Maluszku a czemu ja nie wiem o czym Maylandzia mowi, gdzie widziala dom???????? Reyzel jak koteczek? Maylandzia jak i ja projekt domku widziała.... niestety nic ponadto. Link do projektu jest powyżej , wklejony przez Maluszka A Koteczek - słodki rozrabiaka Choć ostatnio mu się jeakieś ADHD włączyło - tak codziennie wieczorami Nawet do tego stopnia, że walczy z nami, czego efkety mam na własnej ręce .... jest lekko przeorana.... Chcemy mu zamontować takie automatyczne drzwiczki ( na magnes), żeby sobie wychodził na dwór i wracał, kiedy ma ochotę. Czy to się sprawdzi ?? Znasz Anjamen to rozwiązanie ?? A może Maluszku Ty coś wiesz na ten temat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 01.10.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Reyzelka, ja to wszystko z dobrego serca, jak mnie ząb bolał to go wyrwałam.... Maluszek, załóż Ty coś swojego, co???? tiaaaa..... wiem, wiem Brazunia Mała różnica .... ja głowę mam tylko jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Maluszku, ja to pisałam w chęci kwestii popatrzenia sobie na Twój domek, bom ciekawa taka, o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Reyzel - ja mam jakieś takie wewnętrzne opory przed pokazywaniem mojej chałupy A jeszcze jak widzę Wasze wnętrza to już w ogóle wpadam w lekkie doły bo u mnie jest zupełnie prosto i jeszcze praktycznie wszystko w rozsypce wię naprawdę nie ma co pokazywać ani się chwalić. Brazunia, wiem Aniu, to był tylko projekt i tyle. miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Rozsypka powiadasz.....to podobnie jak u mnie Nadal kable ze ścian wystają w niektórych pomieszczeniach Przemyśl to bo fajny masz domek. Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a ja kawke przyszlam postawichttp://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Reyzelcia, przylazłam Cześc i czołem mówię wszystkim Maluszku, noooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 mayland - dziękuję i o jakiej rozsypce mówisz Booooooosze jak ja bym chciała mieć taką rozsypkę jak Twoja u siebie U mnie każdy mebel jest z innego kompletu , kable z żarówkami to standard. I pewnie będzie tak jeszcze przez długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Pomalutku wykończysz. My tez przystopowalismy teraz bo kaski brak. Ale co tam, jakos bedzie. Mamy urodziny w tym miesiacu oboje i mama nam na lampy dała pieniadze Potem znów święta.... Da się zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Jak oglądam większość zdjeć na forum to nieraz zadaję sobie pytanie, kto w nich mieszka? Wszystko takie dopracowane, pod kolor, dobrane, czysciutkie. Ale czasem trafiam na takie zdjecia jak np. kuchnia u CMYK-a i widzę, ze jednak ludzie w tych wnetrzach mieszkaja Zaczynałam myśleć, ze to u mnie tylko taki bałagan - ścierka w kuchni zawsze pod ręką, jakieś duperelki, buteka z wodą itp A w łazienkach ręczniki kolorowe, kazdy z innej parafii bo przecież mam takich pół szafy, buteleczki, mydełka, mazidełka itd Można tak wymieniać. Ale nie ma sie co przejmować. Wystarcza mi świadomosć, że robię wszystko jak tylko mogę najlepiej by było dobrze, na tyle na ile mogę sobie pozwolić i to nie tylko finansowo ale też lokalowo Bo nie ukrywam, ze przy tak dużym jak mój domu przydałabym się pralnio suszarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 mayland - mam nadzieję, że kiedyś uda nam się ten dom wykończyć Co do reszty, o której piszesz to mam tak samo W moim domu nigdy nie będzie, aż tak pięknie jak, w niektórych domach, które oglądam na forum. U mnie jest po prostu pospolicie tzn. ściery w kuchni, ręczniki też mam w większości kolorowe i niedopary, meble mamy z odzysku (tak to jest jak się wcześniej wynajmowało umeblowane mieszkanie),. Zwierzaki też robią w domu swoje tzn. czynią dostyć spory bałagan, więc czasami w domu mam totalny sajgon I tak sobie myślę, żeby u mnie miało wszystko ręce i nogi to chyba będę potrzebować kogoś do pomocy w urządzaniu domu. Ja się po prostu na tym nie znam. Nie mam:cry: takiego zmysłu smaku jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts