Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Verunia, myślisz, że Ona jej użyła ... tej gilotyny :o Ło jassssoooooo :o Co ja narobiłam :cry:

Maluszku, no kur de belans!!!!! Ładny i efektowny ten projekt :D Daleko już jesteś???

dziękuję bardzo :D

mieszkam już 4 lata i dalej chałupa jest nie wykończona :oops: ale tak jest jak brakuje pieniąchów :(

Verunia - dzwoniłaś do Reyzel?

Jestem !!!! Tutaj jestem :roll: :roll: :roll:

:D :D :D

Brazunia, ja wiedziałam że na Twoją pomoc w definitywnym rozwiązaniu problemu to ja ZAWSZE mogę liczyć :-? :roll: :roll: :o :wink:

Anjamen dość delikatnie określiła to rozwiązanie jako hardcorowe ...

Gilotynę to ja na innych użyję, ok ?? Bo mnie normalnie roznosi po spotkaniu z klientem i rozmowach o kontrakcie, który jest w toku :evil: :evil: :evil:

Uwielbiam :x jeździć i gasić takie "pożary" :evil:

Maluszku, nie zaśmiecasz mi komentrzy - jakbyś Ty nie wkleiła tego linku- sama bym to zrobiła 8)

Jakbyś miała ochotę wkleić jakieś zdjęcia własne - nie mam nic przeciwko

:wink: :lol: :lol:

Cała przyjemność po mojej stronie :D

Verunia, że czego niby nie podnoszę ?? :wink:

hehe ... u nas się mówi, ze nie odbiera 8) :lol: :lol:

( ps. zadzwonię później to może na jakąś szybką kawę się umówimy :roll: ??) :x

MIŁEGO POPOŁUDNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ :D

mayland, dziękuję :D i nie mam galerii. Może kiedyś się przełamię i zamieszczę na forumie jakieś fotki.

Reyzel, postaram się już nie zaśmiecać Ci wewontku

Maluszku, Ty chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem :evil: :wink:

Przecie wyraźnie powiedziałam, ze z przyjemnością Twoje zdjęcia zobaczę u siebie - dopóki się nie przełamiesz :wink: do załozenia własnego wątku :D

Maluszku a czemu ja nie wiem o czym Maylandzia mowi, gdzie widziala dom????????

Reyzel jak koteczek?

Maylandzia jak i ja projekt domku widziała.... niestety nic ponadto. Link do projektu jest powyżej , wklejony przez Maluszka :D

A Koteczek - słodki rozrabiaka :p Choć ostatnio mu się jeakieś ADHD włączyło - tak codziennie wieczorami :-?

Nawet do tego stopnia, że walczy z nami, czego efkety mam na własnej ręce .... jest lekko przeorana....

Chcemy mu zamontować takie automatyczne drzwiczki ( na magnes), żeby sobie wychodził na dwór i wracał, kiedy ma ochotę.

Czy to się sprawdzi ??

Znasz Anjamen to rozwiązanie ?? A może Maluszku Ty coś wiesz na ten temat ??

Reyzel - ja mam jakieś takie wewnętrzne opory przed pokazywaniem mojej chałupy :oops: A jeszcze jak widzę Wasze wnętrza to już w ogóle wpadam w lekkie doły bo u mnie jest zupełnie prosto i jeszcze praktycznie wszystko w rozsypce wię naprawdę nie ma co pokazywać ani się chwalić.

Brazunia, wiem :D

Aniu, to był tylko projekt i tyle.

miłego dnia Wszystkim życzę :D

Jak oglądam większość zdjeć na forum to nieraz zadaję sobie pytanie, kto w nich mieszka?

Wszystko takie dopracowane, pod kolor, dobrane, czysciutkie. Ale czasem trafiam na takie zdjecia jak np. kuchnia u CMYK-a i widzę, ze jednak ludzie w tych wnetrzach mieszkaja :lol:

Zaczynałam myśleć, ze to u mnie tylko taki bałagan - ścierka w kuchni zawsze pod ręką, jakieś duperelki, buteka z wodą itp A w łazienkach ręczniki kolorowe, kazdy z innej parafii bo przecież mam takich pół szafy, buteleczki, mydełka, mazidełka itd :lol: Można tak wymieniać. Ale nie ma sie co przejmować. Wystarcza mi świadomosć, że robię wszystko jak tylko mogę najlepiej by było dobrze, na tyle na ile mogę sobie pozwolić i to nie tylko finansowo ale też lokalowo :lol: Bo nie ukrywam, ze przy tak dużym jak mój domu przydałabym się pralnio suszarnia :lol:

mayland - mam nadzieję, że kiedyś uda nam się ten dom wykończyć :D

Co do reszty, o której piszesz to mam tak samo :D W moim domu nigdy nie będzie, aż tak pięknie jak, w niektórych domach, które oglądam na forum. U mnie jest po prostu pospolicie tzn. ściery w kuchni, ręczniki też mam w większości kolorowe i niedopary, meble mamy z odzysku (tak to jest jak się wcześniej wynajmowało umeblowane mieszkanie),. Zwierzaki też robią w domu swoje tzn. czynią dostyć spory bałagan, więc czasami w domu mam totalny sajgon :oops: I tak sobie myślę, żeby u mnie miało wszystko ręce i nogi to chyba będę potrzebować kogoś do pomocy w urządzaniu domu. Ja się po prostu na tym nie znam. Nie mam:cry: takiego zmysłu smaku jak Wy :D