Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja myslę że w większości domów tak jest. Pokazane zdjęcia to tylko wybrane, te najlepsze fragmenty wnętrz, w dodku często świeżo po przeprowadzce, gdzie nie widac za bardzo śladow bytności :wink: Ha, Ha, z ręcznikami się uśmiałam bo mam tak samo, całą furę w szafie kolorowych i nie asujących do niczego. Może na forum sie powymianiamy :lol: :wink:

Te ręczniki to chyba symbol.... dorobku :lol: Ja mam jeszcze takie od mamy na wiano otrzymane :lol: Pewnie można je jakoś pokompletować :lol: Ale na specjalne okazje, świeta kupiłam sobie jednakowe zestawy, gladkie kolorystycznie :oops: Zrobię zdjecia jak je wywieszę :wink: :lol: :lol:

To samo można powiedzieć o ceramice. Mam różne komplety, niekoniecznie do siebie pasujące. Mój serwis obiadowy, gościnny nijak mi do nieczego nie pasuje. Ale oblędem byłoby kupować nowy :o Staram się trzeźwo mysleć. Może mi się uda na dłuższą metę :lol:

bez przesady dziewczyny, takie katalogowe domy sa do zachwycania sie a nie do mieszkania.

ja na przyklad cala gore zaklejam plytami gk i bede mieszkac na parterze i bede najszczesliwsza jak sie juz wprowadze :lol:

a recznikow i scier tez mam od groma i wcale nie pod kolor i wali mnie to ze nie bedzie wszystko na picobello :lol:

Reyzel te klapki na magnes sa fajne nie mam ale ogladalam koszt to z tego co pamietam cos kolo 100-160 zł ale chyba trzeba w drzwiach ciac, wiec to troche niewygodne bo chlod leci,

ale zaden obcy zwierzak sie nie dostanie

amerykanie ponoc maja na chipy :roll:

u mnie nie ma takiego rozwiazania, moje koteczki sa nawolywane na noc do domu i przychodza, w dzien kreca sie w ta i nazad a jak nie przychodza na noc to spia sobie w szopce :wink:

Reyzel - moje koty wychodzą do ogrodu tylko pod nadzorem tzn. jesteśmy z nimi w ogrodzie. Szkoda by mi ich było jakby się rozlazły i już do nas nie wróciły :(

Co do tej klapki w drzwiach to jest tak jak pisała Ania i faktycznie trzeba by w drzwiach dziurę zrobić, żeby ją zamontować.

mayland - koniecznie zrób te zdjęcia :D Ja też mam taki komplecik :oops: zwłaszcza do gościnnej łazienki.

miłego dzionka :D

Jestem :D

Tak naprawdę to wpadam się tylko ze wszystkimi tutaj przywitać bo mam aktualnie urwanie głowy w pracy a ten post to taki mały przerywnik w burzy mózgów.

Dziękuję raz jeszcze tym wszystkim którym za życzenia jeszcze nie zdążyłam podziękować :D :D :D

W kwestii tych wymuskanych powierzchni... Verunia napisała dokładnie to co i ja myślę. Zdjęcia są robione w odpowiednim momencie, po przeprowadzce, kiedy to dom jeszcze nie jest "obrośnięty" żadnymi zbędnymi rzeczami ...

Maylandziu, spójrz na swoje zdjęcie kuchni ( to gdzie masz zlewozmywak ) - też wygląda jak nie używany :wink: :p :lol: :lol: Tak to jest, ze skoro zachwycamy się wymuskanymi powierzchniami na zdjęciach, w magazynach, to takie też chcemy pokazać, zeby i innym się spodobało.

A w rzeczywistości jest kurz ( własnie sama go zobaczyłam na zdjęcach w moim dzienniku :oops: ) , nie poukładane rzeczy, ręczniki absolutnie nie pasujące do reszty ... To normalne, kiedy się do nowego domu przywozi cały swój dotychczasowy dobytek .

Takie wymuskane wnętrza są chyba możliwe tylko w sytuacji, o której pisała kiedyś Kasia - zabierasz tylko ciuchy a w nowym domu masz WSZYSTKO nowe - czyli i dobrane i dopasowane do nowego wnętrza.

Maluszku, nie marudź tylko nam tu pokazuj swój własny domek, w wnętrzem Twoim własnym a nie projektantów.

Buziaczki dla Was wszystkich :D