Reyzel 21.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzień dobry wpadłem na chwilę Cześć Romuś Wpadaj częściej na chwilę Co u Ciebie ?? Jak Twoja mała kruszynka ?? Pewnie już po malutku tuptać zacznie Jakieś aktualne zdjęcie byś mógł wkleić .... Poszukam i cóś wkleję. A mała kruszynka będzie miała w przyszłym roku rodzeństwo I to nie jedno!!!! GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA Romuś !!!!!!!!!!!!!!!!!! To co, bliźniaki, trojaczki czy jeszcze więcej ?? Opowiadaj mi ( nam ) tu szybko, skoro już się zdradziłeś z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a tak wogóle to już tupta od pół roku Ło matko... jak ten czas szybko leci W takim razie tym bardziej proszę o wklejenie jakiegoś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzień dobry wpadłem na chwilę Cześć Romuś Wpadaj częściej na chwilę Co u Ciebie ?? Jak Twoja mała kruszynka ?? Pewnie już po malutku tuptać zacznie Jakieś aktualne zdjęcie byś mógł wkleić .... Poszukam i cóś wkleję. A mała kruszynka będzie miała w przyszłym roku rodzeństwo I to nie jedno!!!! GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA Romuś !!!!!!!!!!!!!!!!!! To co, bliźniaki, trojaczki czy jeszcze więcej ?? Opowiadaj mi ( nam ) tu szybko, skoro już się zdradziłeś z tematem Dzieki Rayzelciu Wg terminu 4 maja 2009 roku przyjdą na świat bliżniaki - jak ja je nazywam dwujajowe Jeden to na pewno chłopiec, a drugi jescze nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 GRATULUJE bosko z tymi blizniakami tez bym tak chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a tak wogóle to już tupta od pół roku Ło matko... jak ten czas szybko leci W takim razie tym bardziej proszę o wklejenie jakiegoś zdjęcia http://images38.fotosik.pl/22/9e663c64d1c39a24med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 GRATULUJE bosko z tymi blizniakami tez bym tak chciala Dzięki A ja się boję pierwszego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Romuś !!! Jaka ona słodka i śliczna !!! No to będzie zabawa od przyszłego roku Bedzie miała braciszka i .... się okaże Nie martw się, dacie radę przecież ! Jakby cuś, jestem niedaleko - ciocia Reyzel przyjedzie i pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 GRATULUJE bosko z tymi blizniakami tez bym tak chciala Jakby witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 fajowy ten zegar i olbrzymi Dzięki, dzięki Większość osób, które go widzą po raz pierrwszy myśli, że to atrapa Nikt nie wierzy, że to faktycznie chodzący zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Romuś !!! Jaka ona słodka i śliczna !!! No to będzie zabawa od przyszłego roku Bedzie miała braciszka i .... się okaże Nie martw się, dacie radę przecież ! Jakby cuś, jestem niedaleko - ciocia Reyzel przyjedzie i pomoże Dzięki Rayzelciu Trzyma Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Romuś !!! Jaka ona słodka i śliczna !!! No to będzie zabawa od przyszłego roku Bedzie miała braciszka i .... się okaże Nie martw się, dacie radę przecież ! Jakby cuś, jestem niedaleko - ciocia Reyzel przyjedzie i pomoże Dzięki Rayzelciu Trzyma Cię za słowo Ja tam słowna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Romciu, o rany, gratulacje!!!!! (z tonu postów wynika, że wyrazy współczucia byłby nie na miejscu ) Się przywitam, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A to ja będę tym razem dobrze wychowana i odpowiem na Twoje przywitanie się Cześć Brazunia A propos tego, co spotkało Romcia, to niedawno u znajomych bliźniaki się urodziły ( dwoje chłopców ) a u innych - jakies 4 miesiące temu- trojaczki ( chłopiec i dwie dziewczynki ). I to dopiero jest jazda bez trzymanki bo dwie ręce to w razie czego każdy ma ale trzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dreszcz mnie przeszedł ... i to wcale nie rozkoszy ... Nareszcie jakaś kulturalna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dreszcz mnie przeszedł ... i to wcale nie rozkoszy ... Nareszcie jakaś kulturalna osoba jak miło słyszeć Braza, teraz już chyba wiem dlaczego córcia rodzeństwa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 http://emoty.klimacik.pl/mini/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5268_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Romciu, o rany, gratulacje!!!!! (z tonu postów wynika, że wyrazy współczucia byłby nie na miejscu ) Się przywitam, a co Dzięki Braza. Ja już tak się przyzwyczaiłem do myśli że to bliźniaki że nie wyobrażam sobie nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Reyzelcia, dokłądnie http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5268_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A to ja będę tym razem dobrze wychowana i odpowiem na Twoje przywitanie się Cześć Brazunia A propos tego, co spotkało Romcia, to niedawno u znajomych bliźniaki się urodziły ( dwoje chłopców ) a u innych - jakies 4 miesiące temu- trojaczki ( chłopiec i dwie dziewczynki ). I to dopiero jest jazda bez trzymanki bo dwie ręce to w razie czego każdy ma ale trzy ?? trojaczki - tego bym już nie przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts