Nefer 28.06.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 To już niedługo się wprowadzacie ? :) Super rośnie - w oczach. Nie rozczarowałam się rzutami - bardzo fajnie funkcjonalny dom. A pustką nad salonem się nie przejmuj. Jest super. Mam i nie żałuję. Jest przestrzeń, tlen, dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 29.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ogólnie projekt wasz bardzo ciekawy ala taki dwork ale wam zazdroszcze ze już zjeżdżacie my narazie jeszcze nie moze dopiero za rok ale i tak na wiosne chcemy juz tak w marcu albo nawet w lutym zacząc budowe a ja wam życze udanego powrotu i szybkiego wykonczenia domku ,no i oczywiscie będe sledzic dalsze postępy wiec kolezanko dawaj zdjęcia !!1 buzka dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.07.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Piwnica to rzeczywiście są koszty, ale zobaczycie, że bardzo sie przyda! My nie musielismy jej robić, ale jakoś tak wyszło... I jest! Zazdroszczę Wam tego, że w tym roku już planujecie wrócić do Polski. My - może na zimę 2009. Tymczasem grtuluję postepu w pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 05.07.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Tego powroty bardzo wyczekujemy - ale nie bede ukrywala, ze mam wielkie obawy co do tego powrotu. Musielismy sie na cos zdecydowac - zdostajemy czy wracamy. Decyzja byla latwa, bo przyjechalismy do Irlandii tylko na chwile:) Minely ponad trzy lata i trzeba wracac. Zabraknie nam pieniedzy na wymarzony domek ze wszystkimi bajerami, ale cos podstawowego powstanie:) Oboje bracujemy w branzy budowlanej i codziennie widzimy jak rynek pracy sie kurczy. Chcemy wrocic do konca roku aby nastepny rozpoczac od czystego konta w urzedzie podatkowym Duzo osob odradza nam powrot do Polski. Sa i tacy co wrocili i zaluja, ale tez sa i tacy co sie ciesza z powrotu. Ciekawe jak bedzie z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 06.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A u nas 3 lata minie we wrześniu. Też przyjechaliśmy tu tylko na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpiet 23.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 No Wasz domek pięknie nabiera kształtów Zmówiłem za Was zdrowaśkę na Jasnej Górze 13.08.08. (To już była X rowerowa pielgrzymka z Lęborka) Pozdrowionka od ks.Tomasza z Chojnic (od Tomka Syldatka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 24.08.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Wielkie dzieki, za zdrowaske i pozdrowienia. To Ty tak co roku jezdzisz na pielgrzymke do Jasnej Gory?? Domek rosnie, choc dla mnie to jakos wolno, ale ja podobno jestem niecierpliwa Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.09.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czyli jednak budowac na odleglosc sie da! Trzymam kciuki i bardzo zazdroszcze Wam dachu. Taki chcialam miec ale warunki zabudowy mi nie daly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Cześć Macie rację : http://images42.fotosik.pl/16/6f47824f0e014f32med.jpg Widok na krzyż z tego okna z pewnością będzie ulubionym miejscem w domu z ... duszą pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 05.10.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ty to masz oko Na pierwszym planie widoku z tego okna bedzie jednak zabudowa gospodarstwa rolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpiet 14.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Domek Wasz rośnie pięknie. Odnośnie pytania o coroczne jazdy na Jasną Górę, to niestety nie zawsze jest tak pięknie jak by się chciało - miałem 3-letnią przerwę /budowa domu i takie tam ) Z pracą na Twym miejscu Kasiu nie obawiałbym sie tak bardzo. Jesteś młodą osobą, masz wykształcenie, a 4-letnie doświadczenie zawodowe jest nie do pogardzenia dla potencjalnego pracodawcy. Trzymam mocno kciuki za Ciebie A propos okien - Rotto, użytkuję je od początku i jestem b.zadowolony. Moim zdaniem dobry wybór. Na subiektywne odczucia mają wpływ nawet drobnostki takie jak np. sytuacja gdy z własnej winy zepsułem (zniszczyłem ) po ponad roku użytkowania mechanizm zamykający w jednym z okien, na telefoniczne pytanie do dystrybutora w Słupsku o możliwość ewentualnej możliwości zakupu niesprawnej części otrzymałem odpowiedź " Nie ma sprawy, poda pan nr tel. jak dostaniemy to odzwonimy". I tak się stało, po kilku dniach otrzymałem tel. zapraszający mnie do odbioru części. Oczywiście wszystko GRATIS Serdecznie pozdrawiam i zapewniam o mocno zaciśniętych kciukach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 18.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witajcie! Przeczytałam dzisiaj Wasz dziennik budowy i fajnie, że udalo sie tyle zrobić, zwłaszcza, ze na co dzień jesteście nieobecni. U mnie to można rzucić hasłem: "Ja Tu, On Tam a Domek Pośrodku". Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A wiec wrociliscie!!! Co sklonilo Was do takiej decyzji? Ja ze swojej strony gratuluje decyzji! No i co, no i co? Chyba nie zapomnialas hasla na Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.12.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/724446/previews/22851362_kartka3.jpg Życzą Glowace z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam! Teraz jak juz jestescie na stale w Polsce to mam nadzieje, ze bedziesz prowadzic regularnie dziennik . Nie za czesto pisalas ale zawsze czytalam! Pozdrawiam i czekam na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wpadlam na twoj dziennik ponad rok temu - jak bylismy w trakcie zalatwiania pozwolenia na budowe. Projekt bardzo mi sie podoba, bylam chora ze wczesniej go nie znalazlam a wasza historia stala mi sie bardzo bliska bo tez budujemy na odleglosc. Czytajac wasze opowiesci myslalam ''to jednak jest mozliwe'', ''my tez damy rade''. zaczelismy nasza budowe a ja ''zgubilam'' twoj dziennik! dzis znow go odnalazlam przez przypadek na watku z deskami. nadrobilam zaleglosci i przeczytalam do dechy do dechy! bylo mi smutno jak pisalas ze stracilas prace ale jestem przekonana ze nic nie dzieje sie bez przyczyny - moze ten przyspieszony powrot ma tez dobre strony??? Ja sie wychowalam za granicami polski, francja to moja druga ojczyzna ale co raz czesciej czuje ze to nie to! i tak sobie mysle ze takie sytuacje zyciowe pomagaja w podjeciu odpowiedniej decyzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domuś1719505698 28.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Czekam i czekam, że może jakieś fotki się pokarzą, a tu cisza. Szkoda. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Czekam i czekam, że może jakieś fotki się pokarzą, a tu cisza. Szkoda. Pozdrawiam serdecznie. a ja czekam na aktualne wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 15.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Swietnie wkoncu coś drgneło piękny dom, czekałem na jakiegoś posta bo swietnie czyta sie wasz dziennik oby tak dalej regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts