Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "my tutaj a nasz domek tam" kasia i

Recommended Posts

To już niedługo się wprowadzacie ? :):) Super rośnie - w oczach. Nie rozczarowałam się rzutami - bardzo fajnie funkcjonalny dom.

A pustką nad salonem się nie przejmuj. Jest super. Mam i nie żałuję. Jest przestrzeń, tlen, dla mnie bomba.

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ogólnie projekt wasz bardzo ciekawy :lol: ala taki dwork :D ale wam zazdroszcze ze już zjeżdżacie my narazie jeszcze nie moze dopiero za rok ale i tak na wiosne chcemy juz tak w marcu albo nawet w lutym zacząc budowe

a ja wam życze udanego powrotu i szybkiego wykonczenia domku ,no i oczywiscie będe sledzic dalsze postępy wiec kolezanko dawaj zdjęcia !!1 buzka dla was :lol: :lol:

Tego powroty bardzo wyczekujemy - ale nie bede ukrywala, ze mam wielkie obawy co do tego powrotu. Musielismy sie na cos zdecydowac - zdostajemy czy wracamy. Decyzja byla latwa, bo przyjechalismy do Irlandii tylko na chwile:) Minely ponad trzy lata i trzeba wracac. Zabraknie nam pieniedzy na wymarzony domek ze wszystkimi bajerami, ale cos podstawowego powstanie:) Oboje bracujemy w branzy budowlanej i codziennie widzimy jak rynek pracy sie kurczy. Chcemy wrocic do konca roku aby nastepny rozpoczac od czystego konta w urzedzie podatkowym :)

Duzo osob odradza nam powrot do Polski. Sa i tacy co wrocili i zaluja, ale tez sa i tacy co sie ciesza z powrotu. Ciekawe jak bedzie z nami.

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Domek Wasz rośnie pięknie.

Odnośnie pytania o coroczne jazdy na Jasną Górę, to niestety nie zawsze jest tak pięknie jak by się chciało - miałem 3-letnią przerwę /budowa domu i takie tam :) )

Z pracą na Twym miejscu Kasiu nie obawiałbym sie tak bardzo. Jesteś młodą osobą, masz wykształcenie, a 4-letnie doświadczenie zawodowe jest nie do pogardzenia dla potencjalnego pracodawcy.

Trzymam mocno kciuki za Ciebie

A propos okien - Rotto, użytkuję je od początku i jestem b.zadowolony. Moim zdaniem dobry wybór.

Na subiektywne odczucia mają wpływ nawet drobnostki takie jak np. sytuacja gdy z własnej winy zepsułem (zniszczyłem :oops: ) po ponad roku użytkowania mechanizm zamykający w jednym z okien, na telefoniczne pytanie do dystrybutora w Słupsku o możliwość ewentualnej możliwości zakupu niesprawnej części otrzymałem odpowiedź " Nie ma sprawy, poda pan nr tel. jak dostaniemy to odzwonimy". I tak się stało, po kilku dniach otrzymałem tel. zapraszający mnie do odbioru części. Oczywiście wszystko GRATIS :p

Serdecznie pozdrawiam i zapewniam o mocno zaciśniętych kciukach

• 2 months później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
wpadlam na twoj dziennik ponad rok temu - jak bylismy w trakcie zalatwiania pozwolenia na budowe. Projekt bardzo mi sie podoba, bylam chora ze wczesniej go nie znalazlam a wasza historia stala mi sie bardzo bliska bo tez budujemy na odleglosc. Czytajac wasze opowiesci myslalam ''to jednak jest mozliwe'', ''my tez damy rade''. zaczelismy nasza budowe a ja ''zgubilam'' twoj dziennik! dzis znow go odnalazlam przez przypadek na watku z deskami. nadrobilam zaleglosci i przeczytalam do dechy do dechy! bylo mi smutno jak pisalas ze stracilas prace ale jestem przekonana ze nic nie dzieje sie bez przyczyny - moze ten przyspieszony powrot ma tez dobre strony??? Ja sie wychowalam za granicami polski, francja to moja druga ojczyzna ale co raz czesciej czuje ze to nie to! i tak sobie mysle ze takie sytuacje zyciowe pomagaja w podjeciu odpowiedniej decyzji...

• 4 months później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...