brato 06.08.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam w projekcie strop z porothermu. Chciałbym dać lany. Proszę o opinie za i przeciw w poszczególnych przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.08.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 "se" poczytaj Temat jest oklepany jak główka jjednego gościa w Benny Hill'u Jak będziesz miał konkretne pytanie to wtedy zadawaj. Wysil się,, nie śmierdź jak leniuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam w projekcie strop z porothermu. Chciałbym dać lany. Proszę o opinie za i przeciw w poszczególnych przypadkach. poszukaj odpowiedzi przy pomocy funkcji SZUKAJ .... sorry, ale zaczynanie po raz kolejny tego samego tematu zaowocuje zgryzliwymi uwagami ) J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 08.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a jam w projekcie CERAM 50 czy moge dac TERIVAktory bedzie tanszy lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 08.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 teriva najtańszy, monolit najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 09.08.2007 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 mnie najtaniej kosztował strop z plyt kanałowych (50zł/m2) + 3godziny dzwigu(200zł) +koszt wiencow.Dadatkowo bardzo szybko bo od polozenia płyt do wylania wiencow 3dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 09.08.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 monolit - najtańszyfiligran -najlepszy Teriva i pochodne -pomyłka technologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 monolit - najtańszy filigran -najlepszy Teriva i pochodne -pomyłka technologiczna a co sądzisz o Fercie, Ackermanie, DZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 09.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 "Teriva i pochodne -pomyłka technologiczna" powinno być raczej DZ i pochodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ze względu na mozliwe zarysowania w trakcie eksploatacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 09.08.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 nie - ze względu na koszt takich stropów przy prawidłowym wykonaniu nie ma prawa być żadnych rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 acha ...dzięki kapusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 proponuję buble deck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Sza. 09.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja brałem pod uwagę terivę i monolit.Wybrałem of course monolit i jestem zadowolony.Dość się naczytałem o spękaniach, specjalnym ustawianiu obciążen itp. W ogóle widzę stopniowy powrót do sprawdzonych tradycyjnych technogiii. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.08.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja tam nie jestem ekspertem, ale co ludzi pcha do tej terrivy i podobnych? Jest to droższe rozwiązanie o gorszych właściwościach użytkowych. Tyle, że się nieco szybciej robi. Ale jesli chodzi o szybkosc, to płyty prefabrykowane są jeszcze lepsze. Więc czemu Terriva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 09.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja tam nie jestem ekspertem, ale co ludzi pcha do tej terrivy i podobnych? Jest to droższe rozwiązanie o gorszych właściwościach użytkowych. Tyle, że się nieco szybciej robi. Ale jesli chodzi o szybkosc, to płyty prefabrykowane są jeszcze lepsze. Więc czemu Terriva? - wiekszość dzisiejszych majstrów to są tacy majstrzy jak ja jestem baleriną, więc nie zrobia monolitu - zakładów czy wytwórni produkujących terive jest mnóstwo - nie wiem jak jest teraz ale bywały problemy z zakupem prefabrykowanych stropów Filigran czy innych. Może coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 W ogóle widzę stopniowy powrót do sprawdzonych tradycyjnych technogiii. Pozdro rzeczywiście, coraz więcej robią stropów kleina, z polepami glinowo-sieczkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 z polepami glinowo-sieczkowymi ROTFL :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ty lepiej napisz jak tam Twój strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts