Angelika 18.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Zakupy w necie - to naprawdę gigantyczne oszczędności. My na trzech sprzętach kuchennych zaoszczędziliśmy ponad 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 31.10.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A czy kupował ktoś z Was płytki ceramiczne w necie? Jest taki sklep - http://www.epłytki.pl i tam za potrzebny gres nawet z kosztami dostawy zapłaciłabym z 500 zł mniej niż w sklepie w swojej okolicy. Trochę się tylko obawiam potencjalnych uszkodzeń kafli, ale z drugiej strony jak zamówię płytki w sklepie i przywiozą mi je to też róznie może być... pozdrawiam Basia Basiu, jesli moge doradzic sprobuj moze najpierw wynegocjowac cene w sklepie.. ja uzyskalam ceny nizsze od tych na stronie eplytek.. powodzenia możesz podpowiedzieć gdzie konkretnie negocjowaliście ceny płytek(domyślam się ,że w Trójmieście),bo chyba nie jest to powszechna praktyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 02.11.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 my na calym sprzecie zaoszczedzilismy 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 02.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Czesc, czy ktos z Was kupowal moze w necie gres szkliwiony na podloge, a ogolnie ceramike podlogowa? Poleccie jakies sprawdzone sklepy internetowe, bo nie moge wiele znalesc. Pozdrawiam,G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a____om 05.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja od siebie dodam, że sprzęt powinien być orginalnie zapakowany - kiedyś odebrałam zlwozmywak przepakowany do innego kartonu i brakowało w nim kilku części. Ich zdobycie kosztowało mnie bardzo dużo nerwów - niewartych zaoszczędzonych pieniędzy. Ostatnio przy zakupie telewizora nie dostałam karty gwarancyjnej - dzwoniłam raz i nic to nie dało. Spróbuję jeszcze raz - tv niestety się psuje. Ciekawe czy tym razem zareagują? Bez gwarancji nie przyjmą mi tv do serwisu (sprawdzałam). Dlatego e-sklepy AGD nalezy wybierac najlepiej ze swojej okolicy lub wojewodztwa.Takie w ktorych maja wlasny transport i dowoza do klienta.Wtedy nawet lepiej dac te 100zł czy 200zł wiecej za jakis sprzet,ale za to transport wychodzi duzo duzo mniej. Np.u nas transport pralki np.do miejscowosci oddalonej o 30km to 25zł,a kurier juz 120zł..wiec jest roznica.Dlatego polecam szukac e-sklepow z okolicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwronka 05.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Zawsze myślałam, że w sklepach internetowych jest taniej - a ostatnio spotkała mnie niespodzianka. Nasze meble w "necie" były o ponad 20% droższe niż w salonie meblowym. Do tego z "netu" płatny transport, z salonu transport i wniesienie mebli gratis. Meble zakupione w salonie meblowym już stoją w naszym salonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 16.11.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czy ktos w nim kupował? Jeżeli tak to czy ma dobre ceny? Napisałam długa wypowiedz ale coś niechcący przycisnęłam i wszystko gdzieś przepadło więc teraz już w skrócie, ponieważ mam wiele wątpliwości co do zakupów w sklepach internetowych a wpadła mi do rąk gazetka tego sklepu i pomślałam że jest on *bezpieczny* bo w końcu to firma wiarygodna, tylko co z cenami? Moje wątpliwości dotycza np. ceny transportu ( ktos tu na forum pisał że nawet zamawiając kilka sztuk płaci sie za transport każdej z nich osobno, poza tym boję się płacic w ciemno a nie chcę gotówką przy odbiorze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.11.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A czy kupował ktoś z Was płytki ceramiczne w necie? Jest taki sklep - http://www.epłytki.pl i tam za potrzebny gres nawet z kosztami dostawy zapłaciłabym z 500 zł mniej niż w sklepie w swojej okolicy. Trochę się tylko obawiam potencjalnych uszkodzeń kafli, ale z drugiej strony jak zamówię płytki w sklepie i przywiozą mi je to też róznie może być... pozdrawiam Basia Basiu, jesli moge doradzic sprobuj moze najpierw wynegocjowac cene w sklepie.. ja uzyskalam ceny nizsze od tych na stronie eplytek.. powodzenia możesz podpowiedzieć gdzie konkretnie negocjowaliście ceny płytek(domyślam się ,że w Trójmieście),bo chyba nie jest to powszechna praktyka? przepraszam,ale dopiero dzisiaj zauwazylam Twoje pytanie kafle kupowalam w Chemii w Oliwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beciura 16.11.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 MiA & Wojtek fajnie , że odpisałeś przy okazji ten temat ''wskoczył'' na pierwszą stronkę i dzięki temu mogłam męża przekonać do zakupów przy pomocy internetu Teraz on też jest pewien , że zakupy przez internet nie muszą kojarzyć się z opóźnieniami i niedokładnym opisem towaru Wynalazłam coś takiego w Ceneo znalazłam przykład na jednym sprzęcie , jaka potrafi być różnica cenowa między sklepami 8O 8O Przy okazji ''odświeżenia'' tematu wiem, że większość rzeczy kupię w necie, albo spróbuję swoich możliwości negocjacyjnych u lokalnych sprzedawców Pozdrawiam Beciura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 16.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 MiA & Wojtek fajnie , że odpisałeś przy okazji ten temat ''wskoczył'' na pierwszą stronkę i dzięki temu mogłam męża przekonać do zakupów przy pomocy internetu Teraz on też jest pewien , że zakupy przez internet nie muszą kojarzyć się z opóźnieniami i niedokładnym opisem towaru Wynalazłam coś takiego w Ceneo znalazłam przykład na jednym sprzęcie , jaka potrafi być różnica cenowa między sklepami 8O 8O Przy okazji ''odświeżenia'' tematu wiem, że większość rzeczy kupię w necie, albo spróbuję swoich możliwości negocjacyjnych u lokalnych sprzedawców Pozdrawiam Beciura swietny post...swiadczacy o tym ,ze nie zawsze macie pojecie o czym piszecie. najdrozsza w tym zestawieniu mikrofalowka jest calkiem innym modelem niz cala reszta.ma inny symbol co widac w srodkowym slupku. a dokladniej...ta najdrozsza jest do zabudowy a cala reszta,jak widac na obrazku jest wolnostojaca. a ja podam inny przyklad cudownych cen z internetu. niech ktos kupi kuchenke z trzech pierwszych miejsc http://www.ceneo.pl/229274 od razu podpowiem ze nie ma takiej mozliwosci.....czekam juz drugi tydzien i dalej nie ma w pozostalych sklepach jest praktycznie od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beciura 16.11.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 swietny post...swiadczacy o tym ,ze nie zawsze macie pojecie o czym piszecie. Dobrze że Ty jesteś oświecony Zwróć tylko uwagę, że masz trochę więcej postów niż ja co świadczy o tym , że dłużej tutaj przebywasz i na pewno jesteś bardziej zorientowany w niektórych sprawach ... a to , że podałam taki przykład ... po prostu nie zauważyłam oznaczenia w środkowym słupku ponieważ pierwsze co ''rzuca'' się w oczy ogromna różnica cenowa !!!!!!!!!!!! Myślałam, że forum jest właśnie po to aby służyło informacją i poradą osób bardziej doświadczonych ...ale typowy Polak tak ma : wiem więcej więc mogę sobie kogoś ''skopać'' słowami bo ktoś ( w tym przypadku ja ) nie ma pojęcia o czym pisze Czy nie można było napisać do mnie po prostu : zwróć uwagę , że w tym linku co podałaś chodzi o całkiem dwie różne rzeczy ??? Inaczej by to brzmiało Dziękuję za odpowiedź ( twój przykład jest w 100 % prawidłowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 11.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Czy Ktos z Was robil zakupy w sklepie internetowym galeriadom.pl ? Mam zamiar zakupic tam plytki za dosc duza sume ale i tak prawie 2000 zl taniej niz w zwyklym sklepie . Bede wdzieczna za kazda opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 12.03.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A ja polecam jeszcze inne rozwiązanie-2 razy do roku w Saturnie w weekend jest akcja Swiat bez Vat.Wszystkie produkty 22% taniej.Kupiłam tak pralkę Miele w styczniu.Taniej ok.600zł niż w sklepie internetowym.Przywieźli na miejsce , z wniesiem.Pralka prosto z magazynu, nawet nie z ekspozycji(takiej bym nie chciała).Podobno z reguły jest w styczniu i czerwcu taka promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapi01 29.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ja kupiłem tu troche sprzętu i naprawde jest tani i dobry http://www.audiortv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 29.03.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Polecam fajną stronkę z perfumami, można płacić w złotówkach a produkty są średnio 30-50 % tańsze a ilość asortymentu przebija niejeden świetnie zaopatrzony butik. Jedyna wada :nie można powąchać : http://www.strawberrynet.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 29.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Całe AGD i wyposażenie łązienek kupiłem w necie.Zasada jest że nie warto się podniecać tylką ceną ale sugerować się także opiniami o sklepie.Część rzeczy kupiełm na alllegro - jak wystawiają towar to znaczy że jest od ręki.Polecam sklep torres.pl.Dla przykłądu kuchnia mikrofalowa do zabudowy w sklepie DOMAR w Bydgoszczy 2699 a ja kupiłem na allegro za 1700 a mogłem 100 taniej ale sprzedawca był niepewny i kazał sobie płacić z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 MiA & Wojtek fajnie , że odpisałeś przy okazji ten temat ''wskoczył'' na pierwszą stronkę i dzięki temu mogłam męża przekonać do zakupów przy pomocy internetu Teraz on też jest pewien , że zakupy przez internet nie muszą kojarzyć się z opóźnieniami i niedokładnym opisem towaru Wynalazłam coś takiego w Ceneo znalazłam przykład na jednym sprzęcie , jaka potrafi być różnica cenowa między sklepami 8O 8O Przy okazji ''odświeżenia'' tematu wiem, że większość rzeczy kupię w necie, albo spróbuję swoich możliwości negocjacyjnych u lokalnych sprzedawców Pozdrawiam Beciura swietny post...swiadczacy o tym ,ze nie zawsze macie pojecie o czym piszecie. najdrozsza w tym zestawieniu mikrofalowka jest calkiem innym modelem niz cala reszta.ma inny symbol co widac w srodkowym slupku. a dokladniej...ta najdrozsza jest do zabudowy a cala reszta,jak widac na obrazku jest wolnostojaca. a ja podam inny przyklad cudownych cen z internetu. niech ktos kupi kuchenke z trzech pierwszych miejsc http://www.ceneo.pl/229274 od razu podpowiem ze nie ma takiej mozliwosci.....czekam juz drugi tydzien i dalej nie ma w pozostalych sklepach jest praktycznie od reki I tu jest wlasnie haczyk. Ja sie przejechalem na sprzecie do lazienki. Tez czekalem bardzo dlugo, bo kupilem w jakims nieznanym sklepie. Z zakupow w necie nie zrezygnuje. Aktualnie szukam AGD i kupie na pewno w necie. Badam sklepy, pytam o dostepnosc. Prawdopodobnie wybiore troche drozszy, znany sklep, ktory od razu podaje informacje o dostepnosci i wszelkich kosztach dostawy. I tak wyjdzie duuuuzo taniej niz w sklepie stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 my na razie kupilismy lodowka - net plyta gaz - net okap - net piekarnik - net warto czasem w rtv euro agd i odebrac w sklepie - maja dobre ceny i nie placi sie za transport lodowka np. w rtv euro byla nieco drozasza niz w najtanszym na ceneo lecz za transport do domu zaplacilem 40 zeta a w tym najtanszym chcieli 160 warto rowniez patrec na koszta transportu i ilosc pozytywow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smmog 28.04.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja osobiście kupowałem w necie wszystko: panele, armaturę, biały montaż, wanne, prysznic, kafle, sprzęt AGD i RTV, drzwi. Na jedno trzeba sie przygotować ze dostawy mogą być bez wcześniejszej informacji i że na niektóre rzeczy będziemy czekać dość długo - ale większość sklepów informuje o tym jak wystąpią takie problemy. Wiec dla osób kupujących na ostatnią chwile odradzam zakupy w necie bo może ich kosztować to dużo nerwów, ale jeżeli wszystko zaplanuje się wcześniej i weźmie poprawkę na ewentualne opóźnienia a towar dokładnie najpierw oglądnie w jakimś zwykłym sklepie to jest to świetny sposób na oszczędności. Co do sklepu Galeriadom.pl to ceny maja bardzo okej, kontakt taki sobie raczej jego brak, najczęściej to sam kurier dzwoni jak już ma towar że za 2 godziny będzie przez co później często zorganizować odbiór przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Cztery lata temu kupiłem w necie cały sprzet agd, zaoszczędzając na tym 1,5tys tak ze video combo z dvd wyszło mi za darmo wtedy! TEraz tez sobie chodzę, oglądam sprzet w tych wszystkich MM, Saturnach, EURO, a potem siadam do kompa i porównuję ceny w necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts