Jola z Melisy 31.08.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 jeśli chodzi o zmywarkę, to sama mam Boscha od ponad 7 lat i jest super. Polecam. Mam też pralkę tej firmy i nigdy sie nie zepsuła. Sprzęt bardzo solidny, jedynie wzornictwo takie sobie. W nowym domu te z chyba będzie Bosch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 31.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Też zastanawiałem sie nad modelem Vi (ma schowany panel sterowania , zmywarka podczas pracy emituje czerwone światełko widoczne na podłodze)ale wybrałem ostatecznie iM gdyż większość sprzętu AGD mam w stali inox a widoczny panel sterowania jest bardzo funkcjonalny (m.in wyświetlany jest czas do zakończenia). Wielkie dzięki za informacje:-) Ja wytypowałam sobie zmywarkę ze schowanym panelem ze względu na planowany charakter kuchni - piekarnik retro, waniliowe fronty, prowansalskie motywy typu gałązki oliwne, stąd udawanie, że nie ma tam nowoczesności:-) pozdrawiam serdecznie Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 31.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja też polecam sklepy internetowe. Kupiłam wyposażenie 3 łazienek-wszystko od uszczelek po kabiny i wanny,oraz cały sprzet agd do kuchni.Łacznie zaoszczędziłam 17.000zł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja też polecam sklepy internetowe. Kupiłam wyposażenie 3 łazienek-wszystko od uszczelek po kabiny i wanny,oraz cały sprzet agd do kuchni. Łacznie zaoszczędziłam 17.000zł!!!! Możesz podać adresy www dot. wyposażenia łazienek. Gdzie można kupić w internecie zlewozmywaki Franke (tanio!) i baterie. Kto mi zrobi dziurę pod baterię w zlewozmywaku jak kupię w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Zmywarka SGI 45 N 05 EU BoschOdkryty panel sterowaniaPojemność 12 kompletów4 programy zmywania5 temperatur: 45, 50, auto 55-65, 70 st.CVarioSpeed to funkcja, która skraca czas każdego programu do 50 procent, bez obniżenia jakości zmywaniaFunkcja Auto 3in1 umożliwiajaca wykorzystanie dostępnych na rynku tabletek myjącychElektroniczna regeneracjaAquaSensor III to czujnik nowej generacji, który jeszcze dokładniej mierzy stopień zanieczyszczenia wody i precyzyjniej dobiera parametry: ilość wody, temperaturę i czas zmywaniaAquaStop to automatyczne zabezpieczenie odcinające dopływ wody bezpośrednio przy kranie. Chroni przed wydostaniem się wody na zewnątrz urządzenia oraz przed wyciekiem wody z przyłącza. Aqua Stop gwarantuje pełne zabezpieczenie mieszkania przed zalaniemProgramowanie czasu startu do 19 hRackMatic - regulacja wysokości górnego koszaVarioPlusElektroniczne zabezpieczenie przycisków przed zmianąMechaniczne zabezpiecznie przed otworzeniemGłośnosć 49 dbKlasa energetyczna AKlasa zmywania AKlasa suszenia AWymiary WxSxG: 81x60x60 cmPanel inoxhttp://www.topmarket.pl/zmywarki_do_zabudowy/BOSCH_SGI_45_N_05_EU.phpCzy za cenę 2080,- to jest dobry towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 04.09.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Aga- http://www.megalazienki.pl sa z katowic. wszystko przywieźli za friko,wniesli do domu.dziure w zlewozmywaku zrobi ten co bedzie to montowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 05.09.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ostatnimi czasy dość dużo kupowałem przez net bo niestety ale ze sprzedawcami u mnie w mieście coś ciężko negocjować ceny (boom budowlany uderzył im chyba do głowy) Krótkie podsumowanie ostatnich większych zakupów poniżej: Kupowałem w megałazienkach i mam bardzo pozytywną opinie o nich dobry kontakt, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolony.Z innych sklepów polecam hydrom z allegro - sprzedaja grzejniki łazienkowe - też dobry kontakt i fajna obsługa wszystko szybko załatwione.Niezbyt dobrze wypadła ostatnio ewabymail chociaż poprzednie zamówienie zrealizowali bez porblemów ale z drugim niestety im nie wyszło i nawet nie poinformowali że towar nie dotrze na czas a bardzo mi na tym zależało - skończyło sie na tym że anulowałem u nich całe zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Jakiś czas temu pisałam o zmywarce BOSCHa. Jednak tydzień temu buszując po ceneo i skąpiec zobaczyłam zmywarkę SIEMENSa SE55M557EU za 1898 zł. Weszłam do sklepu Feni (zresztą w moim mieście) i faktycznie. Myślałam, ze to jakaś pomyłka, ale dla zabawy zamówiłam. I dostałam potwierdzenie. A za 3 godziny ta zmywarka kosztowała 2878 zł. (i nadal tyle kosztuje). I tak udało mi się bardzo dużo zaoszczędzić i zmywarka już czeka w domku na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 08.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Kto mi zrobi dziurę pod baterię w zlewozmywaku jak kupię w internecie? Ja kupiłem na allegro zlew narożny, za 10 zł zrobili mi nawet dwie dziury pod baterie i dozownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 08.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 U mnie też zrobili dziurę we wskazanym miejscu bez żadnej dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 09.09.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 u mnie tak tylko z grubsza: -zestaw umywalka z szafka Koło: cena katalogowa 706,- przez net 412 -wanna katalog. 2906, net 2092,0 -brodzik katalog ok. 1000,-, intern. 800 więc na 3 rzeczach 1300 zł Że nie wsponę o kabinie, kranach itp. Wszystko przez allegro i u tego samego Pana. Praktyczinie, każdy produkt minus 30 procent. Też w taki sposób mam zamiar kupować sprzęt AGD. Warto chwilkę poświęcić, bo oszczędza się tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 09.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 D'arek jak dostaniesz już tę zmywarke to napisz jak obsługa tego sklepu internetowego i wrażenia z zakupu. Nareszcie - sprzęt dotarł!!!...po trzech tygodniach od momentu przelania pieniędzy !!! po kilku mailach (bez odzewu) i w końcu mojej telefonicznej interwencji. Ponoć przyczyną zwłoki było nie wpłacenie należności za koszty przesylki (35 zł. ). Na pytanie skąd mogłem wiedzieć że nie przy odbiorze i dlaczego nie poinformowano mnie o tym mailem tłumaczono to nawałem pracy!!! Poza tym załączona karta gwarancyjna była nie podbita i brak było paragonu czy jakiegokolwiek dowodu zakupu. Reasumując : ze sprzetu jestem bardzo zadowolony (towar dobrze zapakowany, wszystko zgodnie z opisem ), natomiast z obsługi mniej. Nie zniechęci mnie to do zakupów w necie ale nauczony doświadczeniem stwierdzam ,że niestety/chyba w kontaktach z e-sklepami trzeba być bardziej "upierdliwym". Pozdrawiam Ja zawsze staram się wyszukiwać firmy z netu (najcz esciej alegro) z mojego rejonu, więc zwykle ceny jak w necie, albo i niższe! a towar najczęściej od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 17.09.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja miałem kupować AGD w necie..ale przypadkiem trafiłem do lokalnego sklepiku z agd - okazało się że sprzedadzą mi wszystko o 100 zł więcej niż w necie i towar był za 2 dni. A w necie czas oczekiwania do miesiąca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 17.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 u mnie tak tylko z grubsza: -zestaw umywalka z szafka Koło: cena katalogowa 706,- przez net 412 -wanna katalog. 2906, net 2092,0 -brodzik katalog ok. 1000,-, intern. 800 więc na 3 rzeczach 1300 zł Że nie wsponę o kabinie, kranach itp. Wszystko przez allegro i u tego samego Pana. Praktyczinie, każdy produkt minus 30 procent. Też w taki sposób mam zamiar kupować sprzęt AGD. Warto chwilkę poświęcić, bo oszczędza się tysiące Berolina, możesz mi dać namiary na tego sprzedającego? Może być na priv, jesli nie chcesz na forum. Jestem przed tymi wszystkimi zakupami, chętnie zaoszczędzę pozdrawiam serdecznie Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 17.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 u mnie tak tylko z grubsza: -zestaw umywalka z szafka Koło: cena katalogowa 706,- przez net 412 -wanna katalog. 2906, net 2092,0 -brodzik katalog ok. 1000,-, intern. 800 więc na 3 rzeczach 1300 zł Że nie wsponę o kabinie, kranach itp. Wszystko przez allegro i u tego samego Pana. Praktyczinie, każdy produkt minus 30 procent. Też w taki sposób mam zamiar kupować sprzęt AGD. Warto chwilkę poświęcić, bo oszczędza się tysiące Berolina, możesz mi dać namiary na tego sprzedającego? Może być na priv, jesli nie chcesz na forum. Jestem przed tymi wszystkimi zakupami, chętnie zaoszczędzę pozdrawiam serdecznie Basia Basiu, myślę, że sprzedający nie będzie miał nic przeciwko , a ja z czystym sumieniem mogę go polecić. Jest uczciwy słowny i wogóle. Zresztą możesz sama porównać ceny. Jak czegoś nie ma na aukcji można zapytać mailowo, bardzo prawdopodobne, że będzie miał. Szczególnie z tych firm, które wystawia. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1048825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 17.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Także polecam tego sprzedawce z allegro podanego przez Beroline! Niedawno u niego kupwałem i bardzo polecam - szybka dostawa i solidnie zapakowany i zabezpieczony towar. No i oczywiście dobra cena. Ma ktoś może jakiś sprawdzony namiar na kogoś solidnego sprzedającego deskę barlinecką w necie??? Jeśli tak będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 18.09.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Także polecam tego sprzedawce z allegro podanego przez Beroline! Niedawno u niego kupwałem i bardzo polecam - szybka dostawa i solidnie zapakowany i zabezpieczony towar. No i oczywiście dobra cena. Ma ktoś może jakiś sprawdzony namiar na kogoś solidnego sprzedającego deskę barlinecką w necie??? Jeśli tak będę bardzo wdzięczny. Też się aszukałam w necie. W końcu szukałam po supermarketach promocji, zwracając uwagę na długą gwarancję. I tak pewnego dnia znaleźliśmy w Leroy Merlin deskę barlinecką - badi, długość deski 2 metry, gwarancja 25 lat za 49 złotych! I tak za 60 metrów podłogi zapłaciliśmy 3 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 18.09.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Basiu, myślę, że sprzedający nie będzie miał nic przeciwko , a ja z czystym sumieniem mogę go polecić. Jest uczciwy słowny i wogóle. Zresztą możesz sama porównać ceny. Jak czegoś nie ma na aukcji można zapytać mailowo, bardzo prawdopodobne, że będzie miał. Szczególnie z tych firm, które wystawia. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1048825 Dzięki:-) Zaraz napiszę do sprzedającego z zapytaniem o to, czego szukam, może będzie miał w sprzedaży. pozdrawiam serdecznie Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja się tak za bardzo nie przyglądałam cenie AGD -do wykończenia domku jeszcze prawie rok. Jednak znajomy, który nie ma netu prosił, że by mu poszukać fajnej zmywarki do zabudowy. No to weszłam na Ceneo i wybrałam mu kilka w cenie od 1800zł do 2600zł. Niezbyt jednak ufając inetowi przeleciał się po marketach z tymi wypisanymi przeze mnie typami. No i niezły szok -zmywarka, którą ostatecznie wybrał -Whirlpool ADG 8836 IX -w sklepach AGD w naszej okolicy kosztuje ok 3500zł!!! A w inecie 1825zł! Połowa ceny! Nie muszę więc pisać, że zamówił w internecie- i ja już wiem, że też tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 18.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja od siebie dodam, że sprzęt powinien być orginalnie zapakowany - kiedyś odebrałam zlwozmywak przepakowany do innego kartonu i brakowało w nim kilku części. Ich zdobycie kosztowało mnie bardzo dużo nerwów - niewartych zaoszczędzonych pieniędzy. Ostatnio przy zakupie telewizora nie dostałam karty gwarancyjnej - dzwoniłam raz i nic to nie dało. Spróbuję jeszcze raz - tv niestety się psuje. Ciekawe czy tym razem zareagują? Bez gwarancji nie przyjmą mi tv do serwisu (sprawdzałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts