asiulka 28.04.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja osobiście kupowałem w necie wszystko: panele, armaturę, biały montaż, wanne, prysznic, kafle, sprzęt AGD i RTV, drzwi. i. możesz podać gdzie dokładnie kupowałeś panele w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smmog 28.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 W sklepie http://www.galeriadom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgniechaD 30.04.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Mam przed sobą zakup całego sprzetu AGD do kuchni. Też szperam w necie i raczej będziemy kupować właśnie przez net. Czy ktoś może kupował w AGDExpert.pl? ? ? Tam mają bardzo tanio, ale nie widzę o nich żadnych opinii, stąd moje obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 05.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mam przed sobą zakup całego sprzetu AGD do kuchni. Też szperam w necie i raczej będziemy kupować właśnie przez net. Czy ktoś może kupował w AGDExpert.pl? ? ? Tam mają bardzo tanio, ale nie widzę o nich żadnych opinii, stąd moje obawy. beznadzieja! o mało bym tanie kupił, ale wkurzyli mnie tym, że chcieli żebym płacił za każdą rzecz osobno koszty dostawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts