Bodiniusz 06.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Koleżanki i koledzy - powiedzcie proszę gdzie mogę kupić korę sosnową we Wrocławiu w cenie w jakiej sprzedają w innych rejonach kraju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ja jadąc kiedyś za samochodem z korą spisałam numer telefonu 062/733 27 96, 601/ 845 642 - zadzwoniłam i przywieźli pod dom - było tanio i jeśli zamawiasz większą ilośc to transport gratis prosze nie pytaj ile to jest tanio, gdyż było to 2 lata temu i nie pamiętam - oni chyba dalej wożą, wydaje m sie że widziałam ten samochód kręcący sie po okolicach wrocka, tak że możesz spróbowac dzwonić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts