ula1719501037 07.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam! Mam mały dylemat, chcę zamontować muszlę klozetową do podłogi w łazience... mam podłogówkę i boję się, że mogę wiercąc w podłodze uszkodzić rury. Czy można jakimś klejem bez wiercenia to zrobić, czy jest jakiś patent?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.08.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 i przewidywac rozmieszczenie urzadzen na tyle wczesnie, ile sie da ) ewent. robic foto instalacji. pozd. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotru7 07.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Pod Wc nie powinno być rurek z podłogówki, a jak jużsą to dać krótsze wkręty, bo nad rurkami powinno byćok 5 cm betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 07.08.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Pod Wc nie powinno być rurek z podłogówki, a jak już są to dać krótsze wkręty, bo nad rurkami powinno być ok 5 cm betonu. Chyba, że tych 5 cm betonu akurat w tym miejscu nie będzie, bo rurka się uniosła przed zalewaniem wylewki. Na to bym nie liczył. Ponadto krótsze wkręty słabiej trzymają, a kibel to kibel i musi być pancerny Przykleić do terakoty na silkon - trzyma zadziwiająco dobrze (sam mam tak zrobione z tego samego powodu, co u Ciebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 05.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam Montaz kibelka na silikon czeka prawdopodobnie i mnie,chcialem sie wiec dowiedziec jak 3ma silikon teraz,po uplywie calkiem juz sporego czasu od ostatniego wpisu?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boszax 05.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Co na silikon kibel przyklejony do podłogi - jakoś nie wierzę. Przecież silikon to nie klej próbowałem nim kleić listwy i można leciutko je oderwać. To już prędzej jakiś klej montażowy. A w ogóle to hydraulik kładąc podłogówkę powinien wiedzieć gdzie co będzie i tam nie dawać rurek np. pod wanną, czy właśnie sedesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 05.04.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kleimy na silikon i śpimy spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 06.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kleimy na silikon i śpimy spokojnie My to wolimy spać w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kleimy na silikon i śpimy spokojnie Duzy błąd. Powinno być: Klieimy na silikon i sr.... spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 06.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kleimy na silikon i śpimy spokojnie Duzy błąd. Powinno być: Klieimy na silikon i sr.... spokojnie Niech będzie. A może mała drzemka na "tronie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 wolę czytanie gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 06.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jak byłem w armii, sraczyk był jednym z nielicznych miejsc, gdzie za młodego można było w ciągu dnia złapać choć kilka minut snu ...ja też czytam...czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts