Gość 05.03.2002 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Witam. Szukam solidnego i taniego developera, który postawi mi dom w jeden sezon. Ponoć tacy są, którzy za 1700 PLN/m2 postawią dom pod klucz. Bardzo proszę o namiary, jeżeli ktoś się z taką solidną firmą spotkał. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.03.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 A skad pochodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.03.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Chyba ci nie pomoge. W trojmiescie to wiem, ale nie sadze, aby tam jechali. Firma Margo z Gdyni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2002 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Solidny i tani w okolicach Warszawy?! Czy jedno nie zaprzecza drugiemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Lub okolic Warszawy. Obecnie chyba nie ma to znaczenia skąd jest, bo to początek kryzysu budowlanego i developerzy będą łapali każde zlecenie. Ale dzięki za namiar. Zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 05.03.2002 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 pamiętaj o tym, że developerzy wcisną ci najgorsze materiały z dziesiątego rzutu przecen.Hej!Lepiej sobie też zatrudnij kogoś kto ich przypilnuje pod tym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2002 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Wszystko jest kwestią umowy. W umowie którą zawrę z developerem będę wyszczególnine wszystkie materiały z których zbudowany będzie dom. Osobno zatrudnię kierownika budowy, który będzie osobiście na budowie.Nikt nie zna żadnego developera, albo hurtowni co kompleksowo zaopatruje budowy, a także je wykonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iglo 05.03.2002 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Firma, którą mogę polecić buduje mój dom. Robią dobrze i są względnie tani (górale z Bieszczad). Nie umiem powiedzieć czy dadzą radę za 1700PLN/m2. Mogę podać kontakt na ich szefa, który osobiście przyjeżdża i wycenia całą budowę. Musisz mieć przygotowany projekt. Mój mail [email protected] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: iglo dnia 2002-03-05 18:47 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffaellos 07.02.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Duża popularnością w centrach wielkich miast cieszą się apartamentowce, które pomimo wysokich cen kupna, cieszą się spora popularnością. Są kupowane do zamieszkania lub jako inwestycja, na wynajem. Obrzeża miast obfitują również w inwestycje budowlane. często stawiają na segmenty, które dając podobny komfort użytkowania jak domki jednorodzinne, pozwalają zredukować koszty budowy, a co za tym idzie sprzedaży i kupna. Bardzo często spotykanym zabiegiem, jest taka forma własności, która powoduje, że są to mieszkania bezczynszowe. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Tomaszs131 reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts