Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Szukam solidnego i taniego developera, który postawi mi dom w jeden sezon. Ponoć tacy są, którzy za 1700 PLN/m2 postawią dom pod klucz. Bardzo proszę o namiary, jeżeli ktoś się z taką solidną firmą spotkał. Z góry dziękuję.

Wszystko jest kwestią umowy. W umowie którą zawrę z developerem będę wyszczególnine wszystkie materiały z których zbudowany będzie dom. Osobno zatrudnię kierownika budowy, który będzie osobiście na budowie.

Nikt nie zna żadnego developera, albo hurtowni co kompleksowo zaopatruje budowy, a także je wykonuje?

Firma, którą mogę polecić buduje mój dom. Robią dobrze i są względnie tani (górale z Bieszczad). Nie umiem powiedzieć czy dadzą radę za 1700PLN/m2. Mogę podać kontakt na ich szefa, który osobiście przyjeżdża i wycenia całą budowę. Musisz mieć przygotowany projekt.

Mój mail [email protected]

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: iglo dnia 2002-03-05 18:47 ]

• 14 years później...

Duża popularnością w centrach wielkich miast cieszą się apartamentowce, które pomimo wysokich cen kupna, cieszą się spora popularnością.

Są kupowane do zamieszkania lub jako inwestycja, na wynajem. Obrzeża miast obfitują również w inwestycje budowlane. :spam: często stawiają na segmenty, które dając podobny komfort użytkowania jak domki jednorodzinne, pozwalają zredukować koszty budowy, a co za tym idzie sprzedaży i kupna. Bardzo często spotykanym zabiegiem, jest taka forma własności, która powoduje, że są to mieszkania bezczynszowe.

Edytowane przez Tomaszs131
reklama